Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog met een vraag blijven zitten, kun je uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de pagina of onze chatfunctie.

Producten

Wat is Bio HCG Original?

Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!

Waaruit bestaat de complete kuur?

Je ontvangt thuis naar keuze de 12-daagse, 24-daagse, 36-daagse of 48-daagse kuur zodra je jouw bestelling in de webshop hebt gedaan. Naast de dagelijkse ampullen met de basisvloeistof voor het afvallen leveren wij een voorgeschreven dieet mee in een handige boekvorm ‘Beter in Balans’. Hierin staat dag voor dag beschreven wat en hoeveel u mag eten. Ook staan hier handige boodschappenlijstjes bij vermeld zodat u precies weet wat u in huis moet halen. Ook leveren wij standaard met iedere kuur multivitaminen aangezien het erg belangrijk is deze in het afslankproces op peil te houden.
Iedere kuur bestaat uit een dieetfase en een stabilisatiefase. In de stabilisatiefase wordt het aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. In de stabilisatiefase en enkele weken nog daarna kun je nog gewichtsverlies realiseren.

Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?

Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Zijn de kuren ook geschikt voor mannen?

Jazeker! De kuren zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stof Humane Chorion Gonadotropine wordt bij mannen én vrouwen aangemaakt en zodoende hebben de kuren op beide geslachten effect.

Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?

De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!

Ik wil na mijn kuur nog een afslankkuur volgen, kan dit?

Dit is uiteraard mogelijk! Bedenk wel dat Bio HCG Original nog enige tijd doorwerkt in de stabilisatiefase en enkele weken erna. Zodra u merkt dat u niet meer afvalt dan u eigenlijk voor ogen had, kunt u nog een kuur overwegen. Daarom adviseren wij u vooraf goed na te denken over de lengte van de kuur afhankelijk van de mate van uw overgewicht.

Gezondheid

Hoe werkt Bio HCG Original op het afslankproces?

Bio HCG Original heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. Door het wegnemen van de eetlust en hierdoor het verhogen van de vetverbranding kunt u sneller afvallen. Samen met het calorie-arme dieet kunt u de kuur zonder problemen volhouden dankzij de Bio HCG Original druppels.

Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?

Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Uw maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!

Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?

Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen.

Mag ik de Bio HCG Original kuur ook volgen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

De Bio HCG Original kuur is een afslankmethode en daarom afgeraden omdat jouw baby tijdens je zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding erg veel voedingsstoffen nodig heeft. De reserves die je lichaam tijdens de zwangerschap opbouwt heb je voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw kuur om de overtollige zwangerschapskilo’s gemakkelijk kwijt te raken.

Is de Bio HCG Original kuur ook geschikt als ik door een arts voorgeschreven medicatie gebruik?

Bio HCG Original dieet is een suikervrij en koolhydraat- en vetarm dieet en past daarom goed bij een gezonde levensstijl. Heeft u toch twijfels over het gebruik van de Bio HCG Original kuur in combinatie met voorgeschreven medicijnen, raden wij aan vooraf overleg te hebben met uw arts.

Webshop

Betaling

Onze kuren kunt u gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kunt u een keuze maken of u zich wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. U kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.

Bezorging

Plaatst u de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag.

Prijzen

Besteld u voor ten minst € 45,00 dan is de verzending gratis.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld u het product voor retour aan en u ontvangt van ons het retouradres. Uw aankoop dient in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Uw aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.

Klachtenafhandeling

Heeft u een opmerking of een klacht over een van onze producten kunt u dit melden via het contactformulier.

Staat je vraag er niet tussen?

Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat helpt Nancy je graag verder via onderstaand contactformulier of in de chat tijdens openingstijden.

 

 

 

 

 

 

 

Contact