Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog met een vraag blijven zitten, kun je uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de pagina of onze chatfunctie. Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten, geen re-make!

Wat is Bio HCG Original?

Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!

Waaruit bestaat de complete kuur?

Je ontvangt thuis naar keuze de 12-daagse, 24-daagse, 36-daagse of 48-daagse kuur zodra je jouw bestelling in de webshop hebt gedaan. Naast de dagelijkse ampullen met de basisvloeistof voor het afvallen leveren wij een voorgeschreven dieet mee in een handige boekvorm ‘Beter in Balans’. Hierin staat dag voor dag beschreven wat en hoeveel je mag eten. Ook staan hier handige boodschappenlijstjes bij vermeld zodat je precies weet wat je in huis moet halen. Ook leveren wij standaard met iedere kuur multivitaminen aangezien het erg belangrijk is deze in het afslankproces op peil te houden.
Iedere kuur bestaat uit een dieetfase en een stabilisatiefase. In de stabilisatiefase wordt het aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. In de stabilisatiefase en enkele weken nog daarna kun je nog gewichtsverlies realiseren.

Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?

Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Zijn de kuren ook geschikt voor mannen?

Jazeker! De kuren zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stof Humane Chorion Gonadotropine wordt bij mannen én vrouwen aangemaakt en zodoende hebben de kuren op beide geslachten effect. Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Afvallen zonder spierverlies? Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen.

Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?

BIO HCG Original werkt echt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!

Nancy: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker”

Aanrader voor iedereen die niet alleen wat kilo’s wil verliezen maar ook een gezonde(re) levensstijl voor ogen heeft. De ampullen zorgen ervoor dat je verbranding optimaal is, je hongergevoel sterk wordt verminderd en het bijbehorende receptenboekje met voedingsschema’s (die echt ontzettend makkelijk vol te houden zijn en bovendien lekker) zorgen voor regelmaat in je (gezonde) eetpatroon waardoor je niet alleen beter overtollig vet verbrandt, maar je voelt je direct ook een stuk energieker, je huid wordt mooier, ik zie alleen maar voordelen. Inmiddels ben ik maar liefst 2 kledingmaten lichter, ik houd me aan een voedingspatroon waar weinig tot geen slechte koolhydraten en suikers in voorkomen en minimaal 2 x per jaar blijf ik een kuurtje Biohcg volgen om lekker op koers te blijven. Wil je weten hoe mijn eerste Biohcg avontuur is verlopen? Ik heb in blogvorm alles bijgehouden, ga naar www.nancetoday.blog

Ik wil na mijn kuur nog een afslankkuur volgen, kan dit?

Dit is uiteraard mogelijk! Bedenk wel dat Bio HCG Original nog enige tijd doorwerkt in de stabilisatiefase en enkele weken erna. Zodra je merkt dat je niet meer afvalt dan je eigenlijk voor ogen had, kun je nog een kuur overwegen. Daarom adviseren wij vooraf goed na te denken over de lengte van de kuur afhankelijk van de mate van het overgewicht.

Hoe werkt Bio HCG Original op het afslankproces?

Bio HCG Original heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. Door het wegnemen van de eetlust en hierdoor het verhogen van de vetverbranding kun je sneller afvallen. Samen met het calorie-arme dieet kun je de kuur zonder problemen volhouden dankzij de Bio HCG Original druppels.

Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?

Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!

Krijg ik geen ingevallen gezicht als ik afslank met BIO HCG Original?

Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in je gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen. Met onze BIO HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht, dat is wel zo prettig!

Henk-Jan: “Het Bio HCG dieet is het eerste dieet dat mij heeft geholpen af te vallen”.

Voor mij als rasechte Bourgondiër is afvallen altijd meer dan een grote uitdaging geweest. Na meerdere diëten te hebben gevolgd gaf ik de hoop op en begon te accepteren dat het nu eenmaal niet anders was en bleef mijzelf voorhouden dat een wat zwaarder lijf het best paste bij mij als persoon. Na steeds meer hinder van het overgewicht te ondervinden besloot ik nog 1 keer een goed dieet te volgen, een dieet waarin je in een vast voedingsritme kan blijven die ook goed vol te houden is. Dit heb ik gevonden in Bio HCG. Ook tijdens het dieet heb je niet het gevoel dat je bezig bent met afvallen. Eerder met bewuster naar je eetpatroon kijken. Tijdens de kuur kreeg ik steeds meer moeite met de grote porties die ik gewend was te eten. Na 24 dagen en de stabilisatieperiode ben ik 13 kilo lichter, voel me goed en heb geleerd dat bewust bezig zijn met voeding absoluut niet meer moeite kost.

Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?

Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen.

Mag ik de Bio HCG Original kuur ook volgen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

De Bio HCG Original kuur is een afslankmethode en daarom afgeraden omdat jouw baby tijdens je zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding erg veel voedingsstoffen nodig heeft. De reserves die je lichaam tijdens de zwangerschap opbouwt heb je voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw kuur om de overtollige zwangerschapskilo’s gemakkelijk kwijt te raken. De meeste (nieuwe) mama’s willen graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af! Snel gezond afvallen na je zwangerschap met BIO HCG Original kan uitkomst voor je bieden!

Is de Bio HCG Original kuur ook geschikt als ik door een arts voorgeschreven medicatie gebruik?

Bio HCG Original dieet is een suikervrij en koolhydraat- en vetarm dieet en past daarom goed bij een gezonde levensstijl. Heb je toch twijfels over het gebruik van de Bio HCG Original kuur in combinatie met voorgeschreven medicijnen, raden wij aan vooraf overleg te hebben met je arts.

Diabetes omkeren met behulp van de Bio HCG Original kuur?!

Elke week krijgen wéér 1.100 Nederlanders te horen dat ze suikerziekte type 2 hebben. Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam weer beter op insuline. Waardoor je uiteindelijk zelfs minder medicijnen of insuline nodig hebt!

Betaling

Onze kuren kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.

Nick: “Bijna 12% van mijn startgewicht kwijt, echt een aanrader!”

Dit is een erg fijn en prettig middel, zag er eerst tegenop om weer ergens mee te beginnen. Maar eenmaal bezig alleen maar een goed en positief gevoel gehad. Duidelijk uitleg en het receptenboek is erg handig. Mooie en lekkere recepten elke dag wat anders. Ben bijna 12% van mijn startgewicht kwijt. Echt een aanrader.

Bezorging

Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag.

Prijzen

Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop dient in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.

Klachtenafhandeling

Heb je een opmerking of een klacht over een van onze producten dan kun je dit melden via het contactformulier.

Staat je vraag er niet tussen?

Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

Groet Nancy

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.