Veelgestelde vragen Bio HCG

Op deze pagina vind je een overzicht van de veelgestelde vragen over Bio HCG en ons aanbod hoogwaardige supplementen. Klik eenvoudig op het uitvouwmenu van het onderwerp waar je meer over wilt weten! Mocht je na het lezen van de antwoorden nog met een vraag blijven zitten, kun je uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de pagina of onze chatfunctie.

Informatie over Online Bio Company

Ik zoek een bepaald supplement, hoe vind ik deze in de webshop?
Wij verkopen een groot aanbod hoogwaardige supplementen voor de beste gezondheid. Op de homepage van onze website vind je linksbovenin een zoekfuntie waar je eenvoudig naar een bepaald product kunt zoeken. Daarnaast staan al onze producten gegroepeerd op categorie. Zoek je een specifieke supplementen mbt afslanken, vind je deze bij de categorie: Geadviseerd bij Bio HCG Original. Alle supplementen zijn vervolgens weer onderverdeeld in hun categorie. Door het submenu aan te klikken ziet u vervolgens de producten in de desbetreffende categorie. Onderaan elke productenreeks vind u tevens de algemene uitleg over deze supplementen, wanneer u een bepaald supplement nodig hebt, wat de werking hiervan is en meer. Komt u er desondanks niet uit, aarzel niet en neem contact met ons op via de chatfunctie op de website of het contactformulier.
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een bevestiging van uw betaling op uw emailadres.
Hoe gaat de bezorging van mijn bestelling?
Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag. Voor het bestellen van supplementen geldt dat deze in uitzonderlijke gevallen niet binnen 1 dag leverbaar zijn. Dit kunt u zien aan de status van voorradig zijn bij het product of dit wordt direct na uw bestelling met u gecommuniceerd.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Als ik niet tevreden ben kan ik dan producten retourneren?
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop, zowel Bio HCG kuren als supplementen dienen in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor ons staat de klant centraal en staan wij volkomen achter onze producten. Heb je desondanks toch een opmerking of een klacht over een van onze producten dan kun je dit melden via het contactformulier. Wij proberen dan samen met je tot een goede oplossing te komen!
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.
Over Online Bio Company
De Online Bio Company staat voornamelijk bekend om haar Bio HCG Original. Online Bio Company is dé webwinkel op het gebied van natuurlijke gezondheid. De Bio HCG Original afslankkuren zijn nu eenvoudig online te bestellen en worden doorgaans de volgende dag bij u thuis bezorgd! Wij verkopen enkel en alleen de Bio HCG Original omdat wij achter ons product staan vanwege de uitstekende resultaten. De ampullen zijn per stuk verpakt en garanderen zodoende versheid en zijn met geen enkel ander afslank product te vergelijken! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten, geen re-make! Naast de afslankkuren van Bio HCG (Original) bieden wij ook tal van andere producten aan zoals vitamines en mineralen. In ons assortiment vind je de beste vitaminen en mineralen geschikt voor verschillende toepassingsgebieden en fases in je leven. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!

 

Informatie over Bio HCG Original afslankkuren

Wat is Bio HCG Original?
Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geenergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Zitten er hormonen in de Bio HCG Original kuren?
De naam Bio HCG Original zegt het eigenlijk al. Onze kuren zijn volledig natuurlijk en er worden geen hormonen of chemische eetlust-remmers toegevoegd.
Is de Bio HCG kuur veilig?
Onze kuren zijn gefabriceerd volgens de NVWA-richtlijnen en is daarom een veilig product.
Waaruit bestaat de complete kuur?
Je ontvangt thuis naar keuze de 12-daagse, 24-daagse, 36-daagse of 48-daagse kuur zodra je jouw bestelling in de webshop hebt gedaan. Naast de dagelijkse ampullen met de basisvloeistof voor het afvallen leveren wij een voorgeschreven dieet mee in een handige boekvorm ‘Beter in Balans’. Hierin staat dag voor dag beschreven wat en hoeveel je mag eten. Ook staan hier handige boodschappenlijstjes bij vermeld zodat je precies weet wat je in huis moet halen. Ook leveren wij standaard met iedere kuur multivitaminen aangezien het erg belangrijk is deze in het afslankproces op peil te houden. Iedere kuur bestaat uit een dieetfase en een stabilisatiefase. In de stabilisatiefase wordt het aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. In de stabilisatiefase en enkele weken nog daarna kun je nog gewichtsverlies realiseren.
Waarom zit de vloeistof in ampullen, en zijn deze wel veilig?
Wij hebben bewust gekozen voor druppels in ampulvorm. Dit heeft puur met de kwaliteit te maken. Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. De ampullen in het BioHCG Original  afslankkuur pakket worden geleverd met een exclusief afbreekdopje om de ampul eenvoudig en veilig te kunnen openen.  Ampullen worden onder GMP richtlijnen en volgens het kwaliteitsmanagement systeem DIN EN ISO 9001 vervaardigd.
Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Al onze kuren vind u op deze pagina. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Hoe werkt Bio HCG Original op het afslankproces?
Bio HCG Original heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. Door het wegnemen van de eetlust en hierdoor het verhogen van de vetverbranding kun je sneller afvallen. Samen met het calorie-arme dieet kun je de kuur zonder problemen volhouden dankzij de Bio HCG Original druppels.
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!
Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?
Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen. Ook makkelijk voor tafelgenoten Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de BioHCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Krijg ik geen ingevallen gezicht als ik afslank met BIO HCG Original?
Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in je gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen. Met onze BIO HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht, dat is wel zo prettig!
Mag ik de Bio HCG Original kuur ook volgen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
De Bio HCG Original kuur is een afslankmethode en daarom afgeraden omdat jouw baby tijdens je zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding erg veel voedingsstoffen nodig heeft. De reserves die je lichaam tijdens de zwangerschap opbouwt heb je voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw kuur om de overtollige zwangerschapskilo’s gemakkelijk kwijt te raken. De meeste (nieuwe) mama’s willen graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af! Snel gezond afvallen na je zwangerschap met BIO HCG Original kan uitkomst voor je bieden!
Zijn de kuren ook geschikt voor mannen?
Jazeker! De kuren zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stof Humane Chorion Gonadotropine wordt bij mannen én vrouwen aangemaakt en zodoende hebben de kuren op beide geslachten effect. Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel makkelijker zou afvallen zijn als je geen hongergevoel zou hebben? Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij aan het volgen zijn opgeven. Je hebt ongelooflijke zin in chocola, chips, snoep, zoutjes of misschien wel een heerlijke frisdrank. Kon je nu maar je hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze BIO HCG kuur dit daadwerkelijk doet! Afvallen zonder spierverlies? Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen.
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Is cosmetica en het gebruik van deodorant toegestaan tijdens de kuur?
Oogmake-up en lipstick/gloss zijn toegestaan, evenals een vetvrije crème. Crèmes moeten in ieder geval op hydra/ aqua basis zijn. Als advies geven wij u de Aloë vera dagcrème of aloë vera bodygel. Deze is toegestaan mits deze een spuitbus of spray is (maar niet van het merk Dove).
Ik voel me tijdens de kuur licht in mijn hoofd of heb hoofdpijn. Wat kan ik er aan doen?
Schommelende bloedsuikerspiegel is vaak de oorzaak van licht worden in het hoofd, klamme handen, trillerigheid. Wanneer u dit hebt moet u iets meer eten dan in het dagmenu staat voorgeschreven. Neem een appel of sinaasappel of cracker extra. Dit kan ook tijdens sporten gebeuren; neem dus iets extra’s mee. Als u hier geen last van hebt dan kunt u zich gewoon aan het dieet houden. Sommige mensen krijgen hoofdpijn, dit kan ontstaan omdat er uit de vetcellen die opengebroken worden afvalstoffen vrijkomen. Dit is een normaal proces, maar ook heel vervelend, u kunt dit voorkomen door veel te drinken en het nemen van een goede Multi vitamine.
Ik wil na mijn kuur nog een afslankkuur volgen, kan dit?
Dit is uiteraard mogelijk! Bedenk wel dat Bio HCG Original nog enige tijd doorwerkt in de stabilisatiefase en enkele weken erna. Zodra je merkt dat je niet meer afvalt dan je eigenlijk voor ogen had, kun je nog een kuur overwegen. Daarom adviseren wij vooraf goed na te denken over de lengte van de kuur afhankelijk van de mate van het overgewicht.
Ik val al drie dagen niet meer af, wat kan ik doen?
wanneer u 3 dagen achter elkaar geen gewichtsdaling heeft geconstateerd, kunt u kiezen voor een appel dag, verdeel over de dag 5 grote of 6 kleine appels. Wel mag u 's avonds 100 gram vlees met groente eten. De vetstofwisseling wordt hierdoor doorbroken en het gewicht zal verder dalen.
Ik gebruik medicatie
Bio HCG Original dieet is een suikervrij en koolhydraat- en vetarm dieet en past daarom goed bij een gezonde levensstijl. Ook bevatten onze kuren geen ingrediënten  die de werking van de bekende anticonceptie zouden kunnen beïnvloeden. Heb je toch twijfels over het gebruik van de Bio HCG Original kuur in combinatie met voorgeschreven medicijnen, raden wij aan vooraf overleg te hebben met je arts.
Wat mag ik tijdens de kuur eten en kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Naast de kuur ontvangt u een compleet pakket met boodschappenlijsten en recepten voor zowel de dieetfase als de stabilisatiefase. De recepten, die qua bereiding eenvoudig en snel te bereiden zijn, staan gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Maar wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Kan ik de Bio HCG kuur volgen als ik een allergie heb?
U kunt zonder problemen onze afslankkuren gebruiken. Let er bij het volgen van het dieet wel op dat u niet per ongeluk een product gebruikt waar u allergisch voor bent. Controleer daarom eerst de boodschappenlijst van onze recepten!
Diabetes omkeren met behulp van de Bio HCG Original kuur?!
Elke week krijgen wéér 1.100 Nederlanders te horen dat ze suikerziekte type 2 hebben. Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam weer beter op insuline. Waardoor je uiteindelijk zelfs minder medicijnen of insuline nodig hebt! Diabetes type 2 omkeren? Diabetes wordt vaak als een stille moordenaar gezien omdat je de symptomen makkelijk over het hoofd ziet. Meestal hebben mensen niet eens door dat ze diabetes hebben en lijken vroege symptomen heel onschuldig. Groei je dicht? Heb je vaak snelle trek? Zit je veel? Dan koers je regelrecht aan op een verhoogde bloedsuikerspiegel, ofwel een te grote hoeveelheid glucose in het bloed. Dat kan een verraderlijke voorloper zijn van diabetes type 2, de meest voorkomende vorm van suikerziekte. Stel dat je overgewicht hebt en net te horen hebt gekregen dat je diabetes type 2 hebt. Dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met je gewicht en leefstijl! Door minstens 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht te verliezen, kunnen namelijk veel verschijnselen van diabetes verdwijnen en kan de ziekte zelfs ‘omkeren’, zodat er geen medicijnen (meer) nodig zijn. Dat voorkomt ook veel complicaties in de toekomst. Maar ook als je al langer diabetes hebt, kan afvallen veel goeds doen voor je gezondheid. Niet alleen voor je spiegelbeeld, maar vooral voor je gezondheid. Bloedglucosewaardes en cholesterolwaardes verbeteren, de bloeddruk daalt en je energiepeil neemt toe. Ook dan kunnen medicijnen misschien wel minderen op den duur.
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabtes tot gevolg.
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een bevestiging van uw betaling op uw emailadres.
Hoe gaat de bezorging van mijn bestelling?
Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag. Voor het bestellen van supplementen geldt dat deze in uitzonderlijke gevallen niet binnen 1 dag leverbaar zijn. Dit kunt u zien aan de status van voorradig zijn bij het product of dit wordt direct na uw bestelling met u gecommuniceerd.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Als ik niet tevreden ben kan ik dan producten retourneren?
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop, zowel Bio HCG kuren als supplementen dienen in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor ons staat de klant centraal en staan wij volkomen achter onze producten. Heb je desondanks toch een opmerking of een klacht over een van onze producten dan kun je dit melden via het contactformulier. Wij proberen dan samen met je tot een goede oplossing te komen!
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via het contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

 

Informatie over Supplementen

Ik zoek een bepaald supplement, hoe vind ik deze in de webshop?
Wij verkopen een groot aanbod hoogwaardige supplementen voor de beste gezondheid. Op de homepage van onze website vind je linksbovenin een zoekfuntie waar u eenvoudig naar een bepaald product kunt zoeken. Daarnaast staan al onze producten gegroepeerd op categorie onder het menu Supplementen. Zoekt u specifieke supplementen mbt afslanken, vind u deze bij de categorie: Geadviseerd bij Bio HCG Original. Alle supplementen zijn vervolgens weer onderverdeeld in hun categorie. Door het submenu aan te klikken ziet u vervolgens de producten in de desbetreffende categorie. Onderaan elke productenreeks vind u tevens de algemene uitleg over deze supplementen, wanneer u een bepaald supplement nodig hebt, wat de werking hiervan is en meer. Komt u er desondanks niet uit, aarzel niet en neem contact met ons op via de chatfunctie op de website of het contactformulier.
Waar zijn Vitaminen goed voor?
Het menselijk lichaam heeft vitaminen nodig. Vitaminen zorgen er namelijk voor dat bepaalde processen in ons lichaam goed verlopen. Ze hebben een actieve rol binnen de groei, het herstel en het functioneren van het lichaam. Onmisbaar voor het menselijk lichaam dus. Je kunt je dus goed voorstellen dat een tekort aan bepaalde vitamines tot problemen kan leiden. Vitaminen zijn, simpel gezegd, kleine stoffen die in bepaalde hoeveelheden voorkomen in wat wij dagelijks eten en drinken. Denk aan enkele microgrammen of milligrammen. Je kunt kiezen voor een specifieke vitamine, eventueel in hoge dosering, of samenstelling van meerdere vitamines zoals een Multivitamine. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!
Waarom extra vitaminen nemen? Ik eet al voldoende groente en fruit
In fruit en groente zitten veel minder vitamine en mineralen dan vroeger. Door de bio-industrie is de grond veel schraler geworden en kan de plant veel minder opnemen.
Welk supplement helpt me in het afslankproces?
Glucomannan wordt veel ingezet tijdens de Bio HCG Original kuur. Naast dit metabolische effect heeft Glucomannan ook nog een psychisch effect omdat het helpt in de strijd tegen de honger die vroeg of laat opdoemt tijdens het volgen van een dieet. Glucomannan zorgt daarnaast ook voor een verminderde eetlust en een langer verzadigd gevoel.
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.
Wat is Fytotherapie?
Fytotherapie is een behandeling op basis van natuurlijke geneesmiddelen. Het is al duizenden jaren bekend dat bepaalde planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Fytotherapie is net zoals homeopathie een natuurgeneeswijze. Fytotherapie onderscheidt zich van homeopathie omdat er daarin alleen plantaardige stoffen worden gebruikt. Homeopathische medicijnen gebruiken voornamelijk plantaardige stoffen maar ook mineralen, dierproducten zoals honing, gemalen oesterschelpen en zelfs weefsels van ziektes. Fytotherapie wordt doorgaans gebruikt om de bloeddruk te verlagen of te verhogen. Daarnaast ook om bloed te stelpen, bloed te zuiveren of de doorbloeding te bevorderen. Daarnaast kan Fytotherapie een genezende kracht hebben bij hoest, koorts, galaandoeningen, vocht en kan het wonden ontsmetten en helen, overmatig zweet tegengaan en een kalmerende werking hebben. Grote lichamelijke en geestelijke onrust wordt veroorzaakt door een sterke prikkelgevoeligheid van het zenuwstelsel. De ene persoon is daar meer gevoelig voor dan de ander. Het wordt vooral veroorzaakt door het langdurig blootstaan aan grote spanning bijvoorbeeld in de examentijd of door langdurige grote werkdruk. Een slechte lichamelijke toestand maakt het er ook niet beter op. Fytotherapie producten kunnen je hierbij helpen.
Welke supplementen neem ik bij stress?
De bekendste toepassingen van Ashwagandha zijn de werking bij stress. Het kan zowel door mannen als door vrouwen worden gebruikt. Omdat Ashwagandha invloed op lichaam en geest heeft, is de wortel inzetbaar voor vele toepassingen. In de huidige gehaaste samenleving kan Ashwagandha goede ondersteuning bieden. Het is goed voor de gemoedstoestand, draagt bij aan de normale werking van het hart en draagt bij aan het aanpassingsvermogen bij stresssituaties. Een ander supplement hiervoor is Valeriaan. Valeriaan heeft een kalmerend en ontspannend effect op het zenuwstelsel. Het heeft in de hersenen een soort tegenovergesteld effect als cafeïne.
Welk supplement heeft een herstellend vermogen voor de huid bij jeuk en irritatie?

Deze supplementen vind je onder het kopje Aloë Vera. Aloë Vera gels worden al honderden jaren gebruik in de natuurlijke huidverzorging. Een Aloë Vera gel heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen die goed zijn voor de huid. De meeste gels werken vocht inbrengend, verkoelend en verzachtend en zijn geschikt voor een gevoelige huid.

Zo wordt de Aloë Vera gel van Aurea gebruikt bij een droge huid, dagelijkse lichaams- en gezichtverzorging, hand- en voetcrème, schrammen en scheuren, kleine brandwonden, zonnebrand, jeuk en insectenbeten.

De Cooling Gel van Chi ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en word gebruikt bij de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Daarnaast ook bij zonnebrand, na het ontharen, bij een rode en gevoelige huid en andere plekken waar verkoeling gewenst is.

Ik heb vaak last van blaasontsteking, welke supplementen neem ik hiervoor?
Neem hiervoor een kijkje in de sectie Cranberrie. Bij cranberries denk je waarschijnlijk aan het voorkomen van blaasontsteking, maar deze bes heeft meer superkrachten! Wist je dat de cranberry ook goed is voor je immuunsysteem, spijsvertering en hart en aders? Reden genoeg om deze zure bes een ereplaatsje in je keuken en tuin te geven.
Welke supplementen zijn goed voor mijn immuunsysteem?
Wij hebben een breed assortiment aan multivitaminen. Neem een kijkje in deze categorie! Wij hebben voor iedereen de beste en hoogwaardige supplementen van merken zoals Nutramin, Vitortho, Bonusan en meer. Curcuma ondersteunt tevens het immuunsysteem. Curcuma extract werkt als antioxidant en helpt je lever gezond te houden. Bovendien heeft Curcuma een ondersteunende rol voor de vertering, het stimuleert de eetlust, het helpt de gewrichten te onderhouden en draagt bij tot een goede mentale balans. Wist je dat de Cranberry ook goed is voor je immuunsysteem, spijsvertering en hart en aders? Reden genoeg om deze zure bes een ereplaatsje in je keuken en tuin te geven. Kijk hiervoor in de categorie Cranberrie.
Welke supplementen ondersteunen de lever en gal functie?
In Europa wordt Mariadistel al meer dan 2000 jaar ingezet bij uiteenlopende ziekten van lever en galblaas en ter bescherming van de lever en galblaas tegen toxines en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Mariadistel (Silybum Marianum) staat vooral bekend om zijn positieve invloed in de ondersteuning van de lever en galfunctie. Het leverkruid bij uitstek!
Welk supplement werkt tegen bacterieën en virussen?
Het medicinale kruid Oregano doodt ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen. Het wordt beschouwd als een natuurlijk antibioticum en heeft een desinfecterend effect. Pau d'Arco is hier tevens een goed supplement in! Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar Pau d’Arco (thee) en het blijkt dat het veel medicinale kwaliteit bezit. Denk hierbij aan antibiotisch, antiviraal, ontstekingsremmend en immuun stimulerend en meer.
Welk supplement neem ik voor meer energie en stressbestendigheid?
Het medicinaal gebruik van Rhodiola Rosea kent een eeuwenoude geschiedenis, die tot in deze eeuw voortduurt. Rhodiola wordt gebruikt voor het verhogen van de energie, weerstand, kracht en mentale capaciteit en helpt het lichaam als adaptogeen beter bestand te zijn tegen psychische, chemische en omgevingsstress.
Welke supplementen zijn goed voor de menstruatiecyclus?
Teunisbloemolie wordt veelal gebruikt ter ondersteuning van een normale menstruatiecyclus. Ook worden Teunisbloemolie capsules gebruikt voor de verzorging van de huid van binnenuit. Het draagt daarnaast ook bij aan het behoud van een evenwichtige immuunrespons.
Welk supplement gebruik ik het best bij stressvolle situaties?
Valeriaan heeft een kalmerend en ontspannend effect op het zenuwstelsel. Het heeft in de hersenen een soort tegenovergesteld effect als cafeïne. Echter is er nog veel onduidelijk over de werking en valeriaan werkt ook niet bij iedereen. Valeriaan is verkrijgbaar in capsules en in valeriaan druppels.
Welke mineralen zijn goed voor het gebit en het skelet?
Calcium speelt een rol in diverse processen in ons lichaam. Het geeft onder andere stevigheid aan ons skelet en gebit. Daarnaast is calcium goed voor:
 • Bloedstolling: Het ondersteunt en helpt de normale bloedstolling
 • Spieren: Helpt en ondersteunt de normale spierwerking
 • Celdeling: Calcium speelt een rol bij een normale celdeling (weefselgroei en ontwikkeling)
 • Botten: Goed voor ons skelet en behoud van sterke botten
 • Gebit: Het is van belang voor de opbouw en behoud van sterke tanden
 • Zenuwen: Calcium is goed voor ons zenuwstelsel.
 • Energie: Het helpt bij het activeren van je natuurlijke energie in het lichaam
Welke mineralen ondertsteunen het immuunsysteem?
IJzer is belangrijk voor diverse toepassingsgebieden in ons lichaam. Zo staat het bekend om zijn positieve invloed op de vorming van rode bloedcellen en ondersteuning van het immuunsysteem. IJzer is onder andere goed voor:
 • IJzer draagt bij aan het energieleverend metabolisme
 • Het heeft een gunstige invloed op het zuurstoftransport in het lichaam
 • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
 • IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Het ondersteunt de afweer van het lichaam en zorgt voor een goede weerstand
 • Speelt een rol in het proces van weefselgroei en weefselontwikkeling
 • Draagt bij aan het leervermogen, geheugen, intelligentie, concentratie en houdt de geest helder
 • IJzer ondersteunt het energieniveau
Welke mineralen kunnen mijn bloeddruk verlagen?
Kalium regelt samen met chloride en natrium de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam. Voor het verlagen van de bloeddruk is niet alleen belangrijk om de kaliuminname te verhogen, maar ook om de zoutinname te verlagen.
Welk mineraal werkt ontspannen voor bijvoorbeeld de spieren?
Magnesium wordt ook wel eens het wondermineraal genoemd. Dat komt omdat het meer dan 300 verschillende enzymen aanstuurt. Uit onderzoek is gebleken dat magnesium, onder andere, een positief effect heeft op de spieren en het ondersteunt je energieniveau en de botten. Magnesium is ook goed voor je gebit, zenuwstelsel, psychologische functies, goede electolytenbalans en geeft energie bij vermoeidheid.Magnesium heeft een positieve invloed op veel toepassingsgebieden.
Hoe zorg ik ervoor dat ik alle benodigde mineralen binnenkrijg?
Mineralen zijn belangrijke voedingstoffen die je lichaam nodig heeft. Alle mineralen hebben bepaalde functies in het lichaam. Zo is magnesium bijvoorbeeld goed voor de spieren en ondersteunt het je energieniveau en calcium staat vooral bekend om zijn positieve werking op de botten, skelet en gebit. Zo is elk mineraal wel ergens goed voor. Op deze pagina vind je Mineralen Complexen, ook wel multi mineralen genoemd. Dit zijn voedingssupplementen die verschillende mineralen bevatten. Zo krijg je van de belangrijkste mineralen een goede hoeveelheid binnen.
Wat is MSM en waar is het goed voor?
MSM wordt vooral in eiwitrijk weefsel aangetroffen. Het is een bestanddeel van spieren, huid, haar, bindweefsel en rode bloedcellen. Je vindt daarom MSM vaak in supplementen of crèmes voor bijvoorbeeld de huid. Door de jaren heen eten we steeds minder verse en meer bewerkte producten. Hierdoor krijgen we minder zwavelstof binnen. Maar ook door bereiding en verhitting van het eten gaat zwavel verloren. Een gezond en gevarieerd voedingspatroon is het belangrijkste voor een goede weerstand en een gezond lijf. Voedingssupplementen kunnen dan een goede toevoeging aan zijn. Zwavelverbindingen kennen we ook door de (natuurlijke) zwavelbaden in verschillende vakantielanden. We komen ze ook veelal tegen in het water van de hedendaagse kuuroorden.
Welk mineraal is goed voor de schildklier, haar en nagels?
Selenium, ook wel Seleen genoemd, is een mineraal dat je lichaam niet zelf kan aanmaken. Het is een antioxidant en helpt je afweersysteem tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het haar, nagels, schildklier en immuunsysteem.
Welk mineraal helpt bij de vruchtbaarheid van de man?
Zink speelt een belangrijke rol in diverse processen in ons lichaam. Zo is het onder andere goed voor je algemene gezondheid maar ook specifiek voor het gezichtsvermogen, nagels en je haren. Het is goed voor de vruchtbaarheid van de man. Zink zorgt voor een goede kwaliteit van sperma.
Wat zijn Omega 3 vetzuren?
Omega 3 vetzuren zijn meervoudig en onverzadigde vetzuren die onder andere goed zijn voor het hart, je bloeddruk, de hersenen, cholesterol en je gezichtsvermogen. In ons assortiment vind je de beste visolie supplementen. DHA en EPA zitten ook in groenlipmossellevertraan en krillolie.
Welk supplement is goed voor de opbouw van kraakbeen?
Om van de gezondheidsvoordelen van Groenlipmossel gebruik te maken kunnen we diverse Groenlipmossel producten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Groenlipmossolie van Vitals. Vitals heeft dit product verder aangevuld met ruwe parelzaadolie. Een ander goed supplement is VitOrtho Groenlipmossel extract. Dit product is aangevuld met mangaan wat onder andere goed is voor de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten.
Smaken Levertraan supplementen vies?
Levertraan, wie heeft het vroeger niet gehad? Velen van ons zullen het herkennen en hebben hier waarschijnlijk slechte herinneringen aan. Wat was het vies! Maar wees gerust, tegenwoordig wordt levertraan gezuiverd en kun je het innemen als een levertraan capsule. De vieze smaak is verleden tijd.
Welke vitaminen zijn er allemaal?
Er bestaan dertien vitamines aangeduid met letters van het alfabet. Sommige letters worden overgeslagen: die zijn ooit aan stoffen toegekend die achteraf toch niet essentieel genoeg bleken om een vitamine te kunnen zijn. Elke vitamine heeft eigen kenmerken en een eigen werking. Neem een kijkje op onze Vitaminen pagina voor een compleet overzicht.
Welke vitaminen neem ik als ik zwanger ben?
Voor zwangere vrouwen is vitamine A een aandachtspunt. Ben je zwanger? Dan heb je behoefte aan meer vitamine A. Let er op dat je niet teveel vitamine A binnenkrijgt! Teveel vitamine A verhoogt de kans op aangeboren afwijkingen bij je kindje. Vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn krijgen onvoldoende foliumzuur binnen via hun voeding. Het advies is om elke dag 400 microgram foliumzuur te slikken. Daarmee verklein je het risico op een hazenlip, gespleten verhemelte en open ruggetje.
Ik ben vegetariër, hoe vul ik mijn eiwitten aan?
Het is niet zo dat vegetariërs en veganisten een hogere eiwitbehoefte hebben. Wel is het voor deze mensen lastiger om aan voldoende eiwitten te komen. Dierlijke producten zijn namelijk één van onze grootste eiwitbronnen. Omdat vegetariërs dit niet consumeren kan er sneller een tekort ontstaan. De meeste vegetariërs en veganisten zorgen ervoor dat ze op een andere manier voldoende eiwitten binnen krijgen. Dit kan natuurlijk door te kiezen voor andere voedingsmiddelen. Maar je kan het ook oplossen door het gebruik van een vegan eiwitshake.
Hoe zorg ik voor een goede darmflora?
In onze darmflora komen zowel slechte als goede bacteriën voor. Hierin heerst een bepaald evenwicht. Wanneer dit evenwicht verstoord wordt kunnen er klachten ontstaan als buikpijn, diarree en obstipaties. Bacteriën zoals probiotica, komen via de maag in de darmen terecht. Vaak worden bacteriën al in de maag door het maagzuur, of in dunne darm door de gal gedood. Om werkzaam te kunnen zijn moeten probiotica in voldoende mate in de maag overleven. Ze bereiken vervolgens de dunne darm  en uiteindelijk de dikke darm waar ze hun werk kunnen doen.

 

Overige informatie

Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Ik zoek een bepaald supplement, hoe vind ik deze in de webshop?
Wij verkopen een groot aanbod hoogwaardige supplementen voor de beste gezondheid. Op de homepage van onze website vind je linksbovenin een zoekfuntie waar u eenvoudig naar een bepaald product kunt zoeken. Daarnaast staan al onze producten gegroepeerd op categorie. Zoekt u specifieke supplementen mbt afslanken, vind u deze bij de categorie: Geadviseerd bij Bio HCG Original. Alle supplementen zijn vervolgens weer onderverdeeld in hun categorie. Door het submenu aan te klikken ziet u vervolgens de producten in de desbetreffende categorie. Onderaan elke productenreeks vind u tevens de algemene uitleg over deze supplementen, wanneer u een bepaald supplement nodig hebt, wat de werking hiervan is en meer. Komt u er desondanks niet uit, aarzel niet en neem contact met ons op via de chatfunctie op de website of het contactformulier.
Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een bevestiging van uw betaling op uw emailadres.
Hoe gaat de bezorging van mijn bestelling?
Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag. Voor het bestellen van supplementen geldt dat deze in uitzonderlijke gevallen niet binnen 1 dag leverbaar zijn. Dit kunt u zien aan de status van voorradig zijn bij het product of dit wordt direct na uw bestelling met u gecommuniceerd.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Als ik niet tevreden ben kan ik dan producten retourneren?
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop, zowel Bio HCG kuren als supplementen dienen in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor ons staat de klant centraal en staan wij volkomen achter onze producten. Heb je desondanks toch een opmerking of een klacht over een van onze producten dan kun je dit melden via het contactformulier. Wij proberen dan samen met je tot een goede oplossing te komen!
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via het contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

 

‘Wauw, wat zie je er goed uit! Je bent afgevallen, of niet?!’

Groet Nancy

 

 

 

 

 

 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.