Darmocare Pre Bonusan (500 gram)

59,95 incl. btw

Categorie:
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Veilig en snel betalen met iDeal & Klarna

Beschrijving

Darmocare Pre Bonusan (500 gram)

Darmocare Pre is één van de Darmocare producten van Bonusan. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van inuline en FOS. Dit zijn korte vezelige ketens van glucose en fructose. Net zoals voedingsvezels, ontsnappen inuline en FOS vrijwel helemaal aan de vertering in de dunne darm. Daardoor komen ze vrijwel ongeschonden in de dikke darm aan.

Je kunt Darmocare Pre goed combineren met bijvoorbeeld Darmocare Pro, Darmocare Extensis of Probio Expert Resilience. De bacteriën in dit product ondersteunen deze producten.

Ingrediënten Darmocare Pre

Samenstelling per 7,5 gram (afgestreken maatlepel)

  • Fructo-oligosachariden (FOS) 3488 mg
  • Inuline 3375 mg

Gebruik Darmocare Pre

Dagelijks 1 afgestreken maatlepel oplossen in een glas water. Eén afgestreken maatlepel bevat ongeveer 7,5 gram Darmocare Pre poeder.

Waarschuwing: Bij aanvang van gebruik van een prebioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. In een dergelijk geval kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.