Probio Expert Resilience Bonusan (30 sachets)

44,95 incl. btw

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Veilig en snel betalen met iDeal & Klarna

Beschrijving

Probio Expert Resilience Bonusan (30 sachets)

Probio Expert Resilience is een uniek in zijn soort. Het bevat maar liefst 16 verschillende stammen (zie ingrediëntenlijst). Over het algemeen kunnen wel concluderen: Hoe meer stammen in een microbioticum, hoe beter.

Resilience staat voor incasseringsvermogen en veerkracht. In veel gevallen volstaat een normale probioticum of microbioticum. In sommige gevallen is een breder spectrum aan te bevelen.

Probio Expert Resilience bevat 7 lacobacillen en 5 bifidobacteriën. Daarnaast bevat het ook lactococcen, pediococcen, streptococcen en enterococcen. Al deze stammen zijn onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek.

Ingrediënten Probio Expert Resilience

Samenstelling per sachet:

bacterieculturen 6 x 10⁹ CFU

  • waarvan Lactobacillus acidophilus 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus casei 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus paracasei 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus plantarum 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus rhamnosus 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactobacillus salivarius 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Lactococcus lactis 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Pediococcus acidilactici 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Enterococcus faecium 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Bifidobacterium bifidum 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Bifidobacterium breve 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Bifidobacterium longum subsp infantis 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Bifidobacterium animalis subsp lactis 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Bifidobacterium longum 0.38 x 10⁹ CFU
  • waarvan Streptococcus thermophilus 0.38 x 10⁹ CFU

Overige ingrediënten: Vulstof (maltodextrine) en bovenstaande bacterieculturen.

Gebruik Probio Expert Resilience

Los de inhoud van een sachet op in een glas water. Laat het vervolgens een kwariertje staan en roer het nog een keer door. Hierdoor krijgen de bacterieën de tijd om uit hun kiemstadium te komen en daardoor worden ze actief.