22.09.2020

13,7 kilo! Snel afvallen zoals Bregje deed

Snel afvallen zoals Bregje deed!

Bregje, 38 jaar en moeder van tweeschoolgaande kids, kwam bij ons met het verzoek voor een passend afslank-traject voor snel en effectief afvallen. Ze was het namelijk zat: drie kledingmaten groter in 2 jaar tijd waren door omstandigheden die haar overkwamen teveel. En ze wilde daarom namelijk snel beginnen met afvallen. De afgelopen maanden was Bregje vooral erg bezig geweest met haar gewicht, haar eetpatroon, en ook haar conditie. “Dat had ik nog nooit zo bewust gedaan, want eerder was dat nooit nodig geweest. Er moest dus wat veranderen”.

Een aantal weken geleden begon ze daarom de strijd tegen de overtollige kilo’s. “Het doel was in eerste instantie vooral om lekkerder in mijn vel te komen. Met schoolgaande kinderen, werk én een druk sociaal leven voelde ik me namelijk enorm uitgeput. Ik woog bijvoorbeeld veel te zwaar en die kilo’s zaten mij dusdanig in de weg. Vooral de probleemzones buik, middel, bovenbenen! Na jaren niets aan sport gedaan te hebben was ik namelijk een slappe vaatdoek geworden”.

“Ik had al van alles geprobeerd uit de wereld van afslanken en afvallen”

Bregje was eigenlijk helemaal niet bekend met Bio HCG. Ze hoorde in eerste instantie via een kennis over de Bio HCG Original afslankkuur van Online Bio Company. “Nou had ik dat maar eerder geweten! Van alles ondertussen geprobeerd uit de wereld van afslanken en afvallen, echter haalde ik hier mijn doelen niet mee. Ik at koolhydraatarm, maar kon het maar heel moeilijk volhouden uiteindelijk. Vandaag vertel ik je daarom mijn verhaal en hoe ik 13,7 kilo ben afgevallen met Bio HCG Original van Online Bio Company.

Hopelijk kan ik jou hiermee inspireren en activeren om in eerste instantie ook gezonder te gaan leven en daarnaast ook je leefstijl aan te passen. Met dit resultaat was ik namelijk ontzettend blij en ik dacht: als ik dit kan, wat kan ik dan uiteindelijk nog meer?! Ik ging er dus voor de volle 100% voor en uiteindelijk het lukte me. Concluderend: deze afslankmethode werkte wél voor mij!

Stel jezelf de vraag waaróm je iets eet

Het Bio HCG Original dieet is nu echt een leefstijl geworden en ik blijf momenteel bezig met het continu verbeteren van mijn lichaam. Ik doe dit vooral door hiervoor bijvoorbeeld steeds nieuwe doelen te stellen. Heerlijk vind ik het! Ik vind vooral het gratis bijgeleverde receptenboekje ontzettend makkelijk. En er staan ontzettend veel recepten uitgeschreven en ze waren bovendien nog ontzettend lekker ook. Je mag ten eerste nog best veel eten in de dieetfase. Afvallen met Bio HCG werd voor mij uiteindelijk een groot succes! Ik zit nu in de stabilisatiefase en blijf de overheerlijke gevarieerde recepten uit het boekje natuurlijk gebruiken. En ten tweede ga ik nu bijvoorbeeld veel bewuster met voeding om.

Met Bio HCG lukte gemakkelijk afvallen wél in tegenstelling tot andere diëten!

Het afvallen met Bio HCG lukte mij dus gelukkig erg gemakkelijk. Want door de druppels werd mijn hongergevoel onderdrukt en kon ik het kant en klaar op maat geschreven dieet ten slotte makkelijk volhouden. Voor mijn gezin hoefde ik daarnaast bijvoorbeeld ook niet extra te koken. Ze aten dezelfde recepten maar mochten alleen wel iets meer opscheppen. Afvallen kan namelijk een hele uitdaging zijn weet ik uit ervaring. Toen ik namelijk stopte met het ‘tellen van calorieën’ wilde ik daarom mijn eetpatroon goed op peil houden. Want ik wilde niet weer terugvallen in mijn oude eetpatroon. Ik at niet eens per se ongezond, maar wel véél. En wat mij hierbij uiteindelijk het meeste hielp, is mezelf de vraag stellen waaróm ik iets eet. Eet ik het uit verveling? Of omdat ik er bijvoorbeeld echt superveel zin in heb?

Een mooie kickstart met Bio HCG Original van Online Bio Company

Mij is het volgen van het Bio HCG dieet zo gemakkelijk afgegaan en uiteindelijk een supermooi resultaat opgeleverd. Ik wil daarom graag nog meer kilo’s afvallen en ben weer begonnen met sporten. Tevens heb ik weer een 24-daagse Bio HCG Original (vervolg)kuur besteld bij Online Bio Company om het afslankproces door te zetten. Hieronder geef ik je een samenvatting van mijn afslanktraject;

De feiten op een rij:

Week 1:

 • Startgewicht van 103,7 kilo naar van 96,2 kilo
 • Buikomtrek van 118 cm 116 cm
 • Taille van 111 cm naar 108 cm

Week 2:

 • Van 96,2 kilo naar 94,6 kilo
 • Buikomtrek van 116 cm naar 111 cm
 • Taille van 108 cm naar 101 cm

Week 3:

 • Van 94,6 kilo naar 90 kilo
 • Buikomtrek van 111 cm naar 107 cm
 • Taille van 101 cm naar 96 cm

WAT IS HET BIO HCG ORIGINAL DIEET?

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam. Onze afslankmethode berust zich dus op deze Bio HCG en een bijbehorend dieet. Wil je in korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen? Onze afslankmethode is bovendien als beste getest. Geen chemische toevoegingen, biologisch en dus puur natuur!

WAAROM BIO HCG ORIGINAL?

Bio HCG Original is een compleet afslankprogramma met ampullen en heeft een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk met daarin het volledig uitgeschreven dieet. Het boek van het afslankprogramma leidt je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij daarnaast aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen. Met onze tips en de ervaringen van vele tevreden klanten gaat dat daarom zeker lukken. Daarnaast worden de ampullen nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit energetiseren nog in eigen beheer doen, kunnen wij daarom altijd een maximale sterke kwaliteit garanderen. En dat zien we uiteindelijk weer terug in de afslankresultaten!

HOE KIES JE JOUW PAKKET?

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Het dieet is verkrijgbaar voor meerdere dagen, maar kan ook verlengd en ingekort worden. Tijdens de kuur neem je simpelweg één ampul aan het begin van de dag. Voor de rest is het vervolgens aan jou om het dieet goed te volgen.

BEST VERKOCHTE HCG AFSLANKPAKKETTEN

 • 12 dagen (Bio HCG kuur weinig overgewicht )
 • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
 • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
 • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)

Als je samen wil afvallen met je partner, vriend, familie of wie dan ook, maak dan handig gebruik van het duo of vrienden kortingspakket! Door samen af te slanken kun je elkaar uiteindelijk motiveren en bereik je gemakkelijker jouw gewenste resultaat!

VERZEKERD VAN EEN MAXIMALE WERKING

Wij leveren de echte originele Original in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verliezen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit dus voor een gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn afslankkuren zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de HCG druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. U bent hierdoor dus uiteindelijk verzekert van een maximale werking.

Bestel daarom snel de beste Bio HCG Original kuren en geadviseerde supplementen bij Online Bio Company. Alle bestellingen voor 15:00 worden ten slotte de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Profiteer daarom nu van onze aanbiedingen en uitgebreide service en plaats snel via iDeal of Klarna een bestelling.

Begin nu met afvallen met behulp van een Bio HCG Original Kuur!

Bestel nu snel een passende Bio HCG kuur bij Online Bio Company en start daarom vandaag nog met afvallen. Alle bestellingen voor 15:00 worden de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Profiteer daarom nu van onze aanbiedingen en uitgebreide service en plaats snel via iDeal of Klarna een bestelling. Heb je vragen of wil je advies? Stel dan je vraag via onderstaand contactformulier.

Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Bekijk al onze kuren hier. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een bevestiging van uw betaling op uw emailadres.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Als ik niet tevreden ben kan ik dan producten retourneren?
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop, zowel Bio HCG kuren als supplementen dienen in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.