08.02.2019

Yvonne moest afvallen voor haar operatie

Afvallen voor operatie

Veel van onze klanten starten met een Bio HCG Original kuur om aardig wat kilo’s kwijt te raken. Soms echter moeten zij ook afvallen in opdracht van de arts. Dit kan zijn dat men voor een operatie moet afvallen en gewichtsafname bijvoorbeeld het advies is. Maar ook na een operatie om na een periode van niet bewegen weer de kilo’s kwijt te raken. Maar hoe doe je dat? Zo verliep het namelijk ook met Yvonne. Haar werd geadviseerd enkele kilo’s af te vallen voor haar operatie omdat ze voor een nier donatie aan haar man stond. Na ontvangst van de Bio HCG kuur startte Yvonne Rustenberg direct met Bio HCG Original. En hoe gaat het nu met haar? En heeft ze haar doel, 5 kilo kwijt te raken voor de operatie, weten te behalen? We stelden haar enkele vragen….

Geen andere afslankmethode had zoveel effect

Voor Yvonne was de Bio HCG kuur niet onbekend. Ze wist namelijk hoe ze in korte tijd haar kilo’s kon verliezen nadat ze tevergeefs verschillende afslankkuren had geprobeerd. Sinds 2010 is zij namelijk een tevreden klant van ons afslank product! “Ik heb bijvoorbeeld gemerkt dat andere diëten mij niet in korte tijd een gewichtsafname garanderen. Daarom ben ik ook zo blij met Bio HCG Original! In verband met de richtlijnen voor een operatie moest ik 5 kilo af te vallen. Geen enkel ander dieet heeft naar mijn mening het effect in korte tijd gewicht te verliezen. Daarom de ideale oplossing wanneer je moet afvallen, vooral als je voor een operatie staat en moet afvallen van de dokter. Daarom was ik erg blij de 24-daagse Bio HCG kuur gewonnen te hebben via de Facebook pagina van de Online Bio Company!”.

Mijn hele gezin at gewoon mee!

” Ik vind de kuur gemakkelijk vol te houden. Je hoeft bijvoorbeeld ingewikkelde boodschappen te doen of menu’s samen te stellen. Het gratis bijgeleverde receptenboekje is een handig naslagwerk en biedt bovendien lekkere koolhydraat-arme recepten voor het hele gezin! De recepten zijn namelijk gevarieerd en sluiten aan bij mijn smaak. In de samenstelling van de menu’s kun je je creativiteit wel kwijt en mijn gezin kon bijvoorbeeld ook lekker mee eten. Ze mochten dan alleen een beetje meer “.

Doel bereikt afvallen voor operatie

Waren er moeilijke momenten tijdens het volgen van de kuur? “Eigenlijk niet want na drie dagen merk je bijvoorbeeld echt dat je je al beter begint te voelen. Ik kreeg namelijk meer energie en mijn opvliegers verdwenen omdat je zo puur en zuiver eet. Je mag best veel eten, mits je je maar houdt aan hetgeen je allemaal mag eten. Na de eerste week was ik al 2 kilo kwijt en dat voelde goed! De tweede week leverde 1,75 kilo op en de derde week ten slotte 1,25 kilo. Daarna volgde de stabilisatieperiode waardoor ik nu uiteindelijk op een totale gewichtsafname van maar liefst 7 kilo zit. Hiermee heb ik mijn doel, om snel 5 kilo af te moeten vallen voor de operatie, ruim behaald. Concluderend: “Ik ben nu namelijk klaar voor mijn operatie!”

Heb je adviezen voor mensen die ook overwegen een Bio HCG kuur te volgen?

“Ik zou het iedereen aanraden die binnen een korte tijd kilo’s moet verliezen of af moet vallen voor en na een operatie . Ik ben namelijk erg tevreden met de kwaliteit en mocht het weer nodig zijn start ik met een herhalingskuur. Bio HCG Original heeft namelijk de sterkste werking ten opzichte van overige afslankkuren. Met vertrouwen ga ik nu de operatie, de nier-donatie, tegemoet!” Dankjewel Online Bio Company!

Door ons succes zijn er meerdere Bio HCG kuren op de markt gekomen

Help ik moet afvallen? Maar hoe afvallen? Of afvallen voor of na een operatie? Die vragen heb je je vast en zeker vaak gesteld. Online Bio Company heeft hier met Bio HCG Original het antwoord op! Wij leveren namelijk de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verliezen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit dus voor gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels bijvoorbeeld in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is namelijk reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor bijvoorbeeld verzekert van een maximale werking.

Ampullen met de sterkste resultaten

Ampullen zijn nu eenmaal duurder dan de andere vormen. Mede daardoor hebben wij de andere HCG vormen uitvoerig getest. We zagen onder andere mindere resultaten. En wij vinden het uiteindelijke resultaat het belangrijkste. Afvallen hoort namelijk geen dagelijkse bezigheid te zijn en daarom zullen wij bijvoorbeeld ook nooit andere vormen van HCG druppels aanbieden. Gelukkig krijgen we deze feedback ook terug van onze klanten. Sta je voor een operatie of wil je na je operatie afvallen? Dan raden wij jou Bio HCG Original aan!

Natasja: “Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt”

Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt. Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden.

Bio HCG Original is verkrijgbaar voor meerdere dagen:

  • 12 dagen (Bio HCG kuur weinig overgewicht)
  • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
  • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
  • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!
Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?
Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen. Ook makkelijk voor tafelgenoten Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de BioHCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Is de Bio HCG Original kuur ook geschikt als ik door een arts voorgeschreven medicatie gebruik?
Bio HCG Original dieet is een suikervrij en koolhydraat- en vetarm dieet en past daarom goed bij een gezonde levensstijl. Heb je toch twijfels over het gebruik van de Bio HCG Original kuur in combinatie met voorgeschreven medicijnen, raden wij aan vooraf overleg te hebben met je arts.
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg.
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.