17.12.2018

Afvallen met Bio HCG | “Ik ben 9,2 kilo afgevallen met Bio HCG”

Afvallen met Bio HCG | Cheryl is maar liefst 9,2 kilo afgevallen met Bio HCG Original

Mijn naam is Cheryl en ik ben afgevallen met Bio HCG. De 24-daagse bio hcg kuur met een top resultaat gedaan en het geeft mij een ontzettend fijn gevoel! Ik had al meerdere pogingen gedaan om af te slanken, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Afvallen met Bio HCG? Ik was helemaal niet bekend met bio hcg en hoorde via een kennis over de bio hcg afslankkuur. “Nou had ik dat maar eerder geweten om af te vallen met Bio HCG”! Ik heb diverse opties uit de wereld van afslanken en afvallen geprobeerd, echter haalde ik hier mijn doelen niet mee. Ik at koolhydraatarm, maar kon het heel moeilijk volhouden.

Het Afvallen met Bio HCG lukte mij gelukkig wel!

Het afvallen met Bio HCG lukte mij gelukkig wel, want met de druppels werd mijn hongergevoel onderdrukt en kon ik het kant en klaar op maat geschreven dieet makkelijk volhouden. Ook afvallen met Bio HCG? Lees dan verder.

Mijn gezin kon ook lekker mee eten | keuze uit makkelijke bio hcg recepten

Ik vind vooral het gratis bijgeleverde receptenboekje ontzettend makkelijk. En er staan ontzettend veel recepten uitgeschreven en ze waren nog ontzettend lekker ook. Je mag nog best veel eten in de dieetfase en ging ervoor: Afvallen met Bio HCG werd voor mij een succes! Tijdens de kuur kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zo gezond aan het eten was, dit dacht ik overigens wel. Ik zit nu in de stabilisatiefase en blijf de overheerlijke gevarieerde recepten uit het boekje natuurlijk gebruiken en ga nu bewuster met voeding om. Zelfs mijn gezin eet gezond en verantwoordelijk mee en mijn 2 kinderen vinden het ook nog lekker ook.

Die heerlijke vraag | Ben je soms afgevallen?

Toen ik het pakket en het receptenboekje ontving dacht ik: “Nou, we zullen maar eens zien hoe het afvallen met Bio HCG gaat lopen. Ik was in beginsel een beetje cynisch en moest wel even schakelen. Vooral de eerste 2 dagen had ik het even moeilijk en kreeg adviezen vanuit de helpdesk van Online Bio Company. Zij stonden mij tijdens de Bio HCG kuur bij met adviezen. Want ik wilde natuurlijk het beste en snelste resultaat om af te vallen met Bio HCG. Na de eerste week voelde ik de ommezwaai doordat ik beter sliep en mezelf veel fitter voelde.

In die eerste week van de kuur was ik al 3,5 kilo afgevallen met Bio HCG!

Ik zat natuurlijk te wachten op die heerlijke vraag vanuit mijn omgeving: “Ben je soms afgevallen?”  Want in die eerste week van de kuur was ik al 3,5 kilo afgevallen met Bio HCG. Het eerste lichaamsdeel waaraan je collega of vriend(in) ziet dat je enkele kilo’s kwijt bent geraakt, is je gezicht. Dan ben je trots op jezelf dat je 1 of 2 kilo bent afgevallen, maar het valt je omgeving pas op als je 3 tot 4 kilo kwijt bent.

Ik ben maar liefst 9,2 kilo afgevallen met de 24 daagse bio hcg kuur van Online Bio Company

Ik ging met een heerlijk gevoel naar week 2 en had nog steeds geen moeite! “Yes Yes, dat smaakt toch naar meer afvallen met bio hcg en mijn streefgewicht bereiken!” Vervolgens maakte ik hier een leuke tussentijdse vlog over en ging met vertrouwen naar week 3 waar het einde van de bio hcg kuur in zicht kwam. Concluderend: Ik merk het vooral om mijn buik en middel en ben maar liefst 9,2 kilo afgevallen met bio hcg.  Wil je ook snel afvallen met Bio HCG? Ik volgde de 24-daagse bio hcg kuur van de Online Bio Company!

Door ons succes zijn er meerdere Bio HCG kuren op de markt gekomen

Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor afvallen met Bio HCG. Absolute topkwaliteit voor gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking.

Nick: “Bijna 12% van mijn startgewicht kwijt, echt een aanrader!”

Dit is een erg fijn en prettig middel, zag er eerst tegenop om weer ergens mee te beginnen. Maar eenmaal bezig alleen maar een goed en positief gevoel gehad. Duidelijk uitleg en het receptenboek is erg handig. Mooie en lekkere recepten elke dag wat anders. Ben bijna 12% van mijn startgewicht kwijt. Echt een aanrader.

Bio HCG Original is verkrijgbaar voor meerdere dagen:

  • 12 dagen (Bio HCG kuur weinig overgewicht)
  • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
  • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
  • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)
Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Bekijk hier al onze kuren. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Diabetes omkeren met behulp van de Bio HCG Original kuur?!
Elke week krijgen wéér 1.100 Nederlanders te horen dat ze suikerziekte type 2 hebben. Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam weer beter op insuline. Waardoor je uiteindelijk zelfs minder medicijnen of insuline nodig hebt! Diabetes type 2 omkeren? Diabetes wordt vaak als een stille moordenaar gezien omdat je de symptomen makkelijk over het hoofd ziet. Meestal hebben mensen niet eens door dat ze diabetes hebben en lijken vroege symptomen heel onschuldig. Groei je dicht? Heb je vaak snelle trek? Zit je veel? Dan koers je regelrecht aan op een verhoogde bloedsuikerspiegel, ofwel een te grote hoeveelheid glucose in het bloed. Dat kan een verraderlijke voorloper zijn van diabetes type 2, de meest voorkomende vorm van suikerziekte. Stel dat je overgewicht hebt en net te horen hebt gekregen dat je diabetes type 2 hebt. Dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met je gewicht en leefstijl! Door minstens 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht te verliezen, kunnen namelijk veel verschijnselen van diabetes verdwijnen en kan de ziekte zelfs ‘omkeren’, zodat er geen medicijnen (meer) nodig zijn. Dat voorkomt ook veel complicaties in de toekomst. Maar ook als je al langer diabetes hebt, kan afvallen veel goeds doen voor je gezondheid. Niet alleen voor je spiegelbeeld, maar vooral voor je gezondheid. Bloedglucosewaardes en cholesterolwaardes verbeteren, de bloeddruk daalt en je energiepeil neemt toe. Ook dan kunnen medicijnen misschien wel minderen op den duur.
Hoe gaat de bezorging van mijn bestelling?
Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag. Voor het bestellen van supplementen geldt dat deze in uitzonderlijke gevallen niet binnen 1 dag leverbaar zijn. Dit kunt u zien aan de status van voorradig zijn bij het product of dit wordt direct na uw bestelling met u gecommuniceerd.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.