23.07.2020

Last van je buik? Afvallen met Bio HCG juist op de probleemzones!

Wil je snel afvallen want je hebt last van een dikke of opgezette buik? Of een gezond eetpatroon aanleren? En juist afvallen op de probleemzones? Lees dan onderstaand verhaal van Nicol, moeder van drie kinderen. Zij worstelde namelijk al jaren met overgewicht met name bij haar buik en bovenbenen. Het Bio HCG Original dieet van 24 dagen hielp haar vervolgens op snelle en verantwoorde wijze met het afvallen bij haar buik en bovenbenen. Wil jij ook een verantwoord en gezond dieet en toch op een snelle manier afvallen? Dan is het Bio HCG dieet voor jou wellicht ook de oplossing!

Wij van Online Bio Company helpen je daarom graag naar een gezonde(re) levensstijl en een prachtig resultaat welke je natuurlijk wilt behouden zonder dat nadelige jojo-effect! Wil je weten of het Nicol gelukt af te vallen en of ze haar probleemzones zoals bovenbenen, buik heeft weten aan te pakken? Dan hebben we goed nieuws: het zijn er uiteindelijk meer geworden! Lees hieronder haar succesverhaal!

7,2 kilo in 24 dagen!

Nicol is 48 jaar, moeder van drie kinderen en is werkzaam bij de overheid. Voordat Nicol aan haar Bio HCG Original kuur begon ervaarde ze bij het sporten ten eerste diverse pijntjes en ten tweede een slecht herstel. Ze wilde snel afvallen met name rond haar buik en bovenbenen en begon daarom aan het Bio HCG dieet van 24 dagen. Gedurende 24 dagen nam Nicol iedere ochtend op de nuchtere maag een ampul. Gedurende 24 dagen volgde ze vervolgens strikt het dieet welke dag voor dag beschreven wordt in het begeleidende boekwerk Beter in Balans. Gelukkig kon haar gezin gewoon meegenieten van de recepten uit het dieetboek. Zij mochten alleen ietsje meer. Geen gedoe dus!

Nicol voor en na haar

“Ik ben absoluut niet bang voor een jojo effect, ik weet nu hoe ik balans kan houden!”

Nicol vond het dieet gemakkelijk te volgen aangezien het dieet dag voor dag wordt beschreven en gemakkelijke boodschappenlijstjes bijgevoegd zijn. Ook was daarnaast het volgen van het dieet niet moeilijk omdat het hongergevoel ten eerste uitbleef. Ten tweede leverde de kuur meer energie en een beter herstel. Kortom een algeheel energieker en fitter gevoel. Nicol wilde vooral op haar buik  en bovenbenen afvallen en juist op deze plek heeft de kuur gewerkt. Gezien het resultaat vond Nicol de prijs van de Bio HCG Original kuur uiteindelijk erg meevallen. Ze is absoluut niet bang dit eetpatroon niet te kunnen volhouden omdat ze nu precies weet wat ze mag eten en hoe ze de balans kan houden.

Een kuur duurt standaard 24 dagen

Wil jij snel afvallen, op buik en bovenbenen en weer bruisen van energie? En je hebt gehoord van Bio HCG maar je vraagt je af wat dit nu precies is? Zoek dan niet verder, bij Online Bio Company hebben wij waar je naar op zoek bent! Bio HCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat middels een bijgeleverd koolhydraatarm HCG dieet eetschema. Standaard duurt een kuur 24 dagen, maar kan ook verlengd en ingekort worden.

Bio HCG Original is verkrijgbaar voor meerdere dagen:

Bekijk op deze pagina het volledige aanbod van onze Bio HCG Original kuren met de daarbij behorende uitleg.

Door ons succes zijn er meerdere Bio HCG kuren op de markt gekomen

Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verliezen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit voor gegarandeerd succes dus. Tegenwoordig zijn afslankkuren zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels echter in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor namelijk verzekert van een maximale werking.

Met Bio HCG heb je geen honger tijdens het afslanken

Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! En wat als wij je vertellen dat onze kuur dit ook daadwerkelijk doet! De HCG druppels in afgesloten ampullen onderdrukkennamelijk dus je honger en zo kun je de HCG kuur gemakkelijk volhouden en snel afvallen op buik en bovenbenen. Door Bio HCG kun je afvallen op dijen, bovenbenen, buik en middel. Het gaat dus alleen om verliezen van overtollig vet, niet het structurele vet dat in je spieren zit dus!. Je krijgt dus geen ingevallen gezicht.

Bio HCG: ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van onze kuur is dit namelijk geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Kom ik na de kuur weer aan?

Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je er daarnaast achter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Uw maag is gekrompen door de kuur en deze ‘RESET’ zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Concluderend heb je het dus volledig zelf in eigen hand of je weer aankomt! Snel afvallen ligt echt wel binnen handbereik hoor!

Een Bio HCG kuur is een volledig biologische kuur | Zonder chemische toevoegingen, puur natuur

Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen en vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte de Britse Dr. Albert Simeons namelijk het HCG dieet bij onderzoek naar overgewicht in combinatie met het HCG hormoon. Door de jaren heen is het vervolgens doorontwikkeld tot een Bio HCG dieet waarbij geen gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG namelijk onderzocht en vervolgens nagebootst. Hier is vervolgens Bio HCG Original uit ontstaan. Dit is nu een biologische variant op deze stof en er zitten dus absoluut geen hormonen in!

Verder is een dieet vaak lastig vol te houden. Daarentegen is De Bio HCG kuur wel gemakkelijk vol te houden omdat je geen honger ervaart. Onze biologische druppels zorgen er namelijk voor dat je eetlust verdwijnt. Tevens is het dieet op maat geschreven en dus hoef je alleen maar de stappen van het dieet te volgen. De Bio HCG kuur is daarnaast overigens een volledig biologische kuur. Er zitten dus geen chemische toevoegingen in. Zoals gezegd: puur natuur! Helemaal ideaal vooral als je snel wilt afvallen.

Het hele Bio HCG afslanktraject in 3 verschillende fases

  • Fase 1 : de afslankfase. In deze fase volg je het HCG dieet en neem je vervolgens elke dag, ter ondersteuning een ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema met sterke HCG ampullen kun je dan starten met afslanken. Het dieetschema is zeer uitvoerig beschreven en staat in het voortdurend vernieuwde en begeleidend boekwerk Beter in Balans.
  • Fase 2 : de stabilisatiefase. In deze periode werken we weer naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het HCG dieet gedaan met minder voeding. En het zou dus onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. De calorieën worden namelijk elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval weer stukken kleiner.
  • Fase 3 : de levensfase en het Bio HCG dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan neem je ‘ongemerkt’ mee. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er namelijk voor zorgen dat de kilo’s er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Portret Nicole 7,2 kilo afgevallen

De belangrijkste eerste stap naar een slanker/gezonder leven!

  • Stralend voor de spiegel staan?
  • Snel afvallen?
  • Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu!
  • En wil jij dan ook op je ideale gewicht blijven?
  • Niet meer verstoppen in wijde kleding?
  • Ook energiek, lekker en gezond leven? Dat kan met Bio HCG Original!

Begin nu met afvallen!

Wil jij ook net als Nicol snel afvallen met name op de probleemzones bovenbenen en buik? Bestel dan snel een passende kuur bij Online Bio Company en start daarom vandaag nog met afvallen. Alle bestellingen voor 15:00 worden de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Profiteer daarom nu van onze aanbiedingen en uitgebreide service en plaats snel via iDeal of Klarna een bestelling.

Heb je vragen over de te volgen kuur, dan kunnen deze altijd via het contactformulier aan ons gesteld worden. Kortom wij proberen je te voorzien van een advies op maat. Ook kun je daarnaast onze pagina met Veelgestelde Vragen bekijken voor alle vragen die er bestaan rondom het Bio HCG dieet. Staat jouw vraag er toch niet bij? Aarzel dan niet contact met ons te leggen!

Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Ik zoek een bepaald supplement, hoe vind ik deze in de webshop?
Wij verkopen een groot aanbod hoogwaardige supplementen voor de beste gezondheid. Op de homepage van onze website vind je linksbovenin een zoekfuntie waar u eenvoudig naar een bepaald product kunt zoeken. Daarnaast staan al onze producten gegroepeerd op categorie. Zoekt u specifieke supplementen mbt afslanken, vind u deze bij de categorie: Geadviseerd bij Bio HCG Original. Alle supplementen zijn vervolgens weer onderverdeeld in hun categorie. Door het submenu aan te klikken ziet u vervolgens de producten in de desbetreffende categorie. Onderaan elke productenreeks vind u tevens de algemene uitleg over deze supplementen, wanneer u een bepaald supplement nodig hebt, wat de werking hiervan is en meer. Komt u er desondanks niet uit, aarzel niet en neem contact met ons op via de chatfunctie op de website of het contactformulier.
Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Ja, u ontvangt een bevestiging van uw betaling op uw emailadres.
Hoe gaat de bezorging van mijn bestelling?
Plaats de bestelling voor 15.00 uur (op werkdagen), dan wordt de kuur de volgende dag geleverd. Met uitzondering van vrijdag: bestelling plaatsen voor 12.00 uur voor levering op zaterdag. Voor het bestellen van supplementen geldt dat deze in uitzonderlijke gevallen niet binnen 1 dag leverbaar zijn. Dit kunt u zien aan de status van voorradig zijn bij het product of dit wordt direct na uw bestelling met u gecommuniceerd.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Als ik niet tevreden ben kan ik dan producten retourneren?
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Via het contactformulier meld je het product voor retour aan en je ontvangt van ons het retouradres. De aankoop, zowel Bio HCG kuren als supplementen dienen in originele verpakking, ongeopend en onbeschadigd aan ons retour worden gezonden. Het aankoopbedrag zullen wij na ontvangst retourneren.
Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Voor ons staat de klant centraal en staan wij volkomen achter onze producten. Heb je desondanks toch een opmerking of een klacht over een van onze producten dan kun je dit melden via het contactformulier. Wij proberen dan samen met je tot een goede oplossing te komen!
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via het contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.