05.03.2019

De groene smoothie en het geheim voor de beste werking!

Over groene smoothies lees je de laatste tijd veel. Ze zouden werken tegen vrijwel alle kwalen en ziektes die in onze westerse samenleving voorkomen. Maar…het is niet zozeer de smoothie die kwalen en ziektes helpt voorkomen, maar de gezonde ingrediënten waar hij van wordt maakt, de groenten. En belangrijker nog: wanneer drink je deze? Daarover straks meer… Groenten hebben een preventieve werking op veel ziektes en helpen ons gezond en vitaal te blijven. En dan maakt het niet uit of je de groente nu kookt, stoomt, bakt, hakt, of pureert en gebruikt in een groene smoothie. De vitamines en mineralen uit de groenten zijn de weldoeners.

Het verschil zit hem in het tijdstip wanneer je de smoothie drinkt!

Het voordeel van een groene smoothie zit hem in het tijdstip wanneer je het drinkt. Normaal gesproken eet je ‘s avonds je groente en hoogstwaarschijnlijk overdag niet. Door het verplaatsen van dit moment  kun je ’s ochtends of ’s middags een extra portie vitamines en mineralen binnenkrijgen. De aanvoer van vitamines en mineralen is hierdoor groter en beter verdeeld over de dag. En dit heeft weer een positief effect op de gezondheid en werkt daardoor preventief tegen veel ziektes.

Zelf maken of een kant en klaar poedertje?

Je kunt natuurlijk de ingredienten kant en klaar in poedervorm kopen. Dat is snel en gemakkelijk natuurlijk, maar je kunt hem ook vers zelf maken. Nog beter! En eigenlijk heel gemakkelijk als je thuis een blender hebt.

De ingrediënten voor een lekkere smoothie zijn bijvoorbeeld:

  • spinazie of boerenkool (broccoli wordt door velen niet als lekker gevonden)
  • appel en/of banaan
  • 1 avocado
  • 1 komkommer
  • groene thee (verse blaadjes zijn het beste of trek vooraf theewater met een zakje)
  • 1 a 2 cm gemberwortel
  • magere joghurt of (kokos)melk
  • naar smaak zoeten met Stevia maar dit is in principe niet nodig

Het is even uitproberen wat je zelf lekker vindt smaken en je kunt je creativiteit hierbij gebruiken!

Smoothie 2.0, investeren in je gezondheid!

In de kant en klaar poedertjes voor shakes die je overal op internet tegenkomt, zitten veelal ook voedzame superfoods. Denk hierbij aan chlorella, tarwegras, ginseng, spirulina en groene thee. Je kunt er zelfs voor kiezen jouw eigengemaakte smoothie te verrijken met 1 of liefst meer van deze ingrediënten voor een nog betere werking. Spirulina bijvoorbeeld is rijk aan vitamine A, C, E, K, B1 B2 en B6. Alles in natuurlijke vorm zodat je lichaam dit goed kan opnemen. Ginseng(extract), ook verkrijgbaar in natuurwinkels, is een adaptogene stof die je beschermt tegen stress. De wortel van deze plant helpt je om je (stress)hormonen in balans te krijgen en te houden. En groene thee bladeren zijn rijk aan catechinen. Deze catechinen beschermen je lichaam tegen virussen, bacteriën en stress. Investeer dus (geleidelijk desnoods) in bewezen voedzame superfoods en voeg ze aan je smoothie toe!

Toch liever kant en klaar?

Heb je geen zin de (keuken)prinses uit te hangen en ga je voor gemak? Probeer dan onze Amino Fit eiwitshake. Deze shake is nieuw in ons assortiment en past goed bij de Bio HCG kuur en heeft een lekkere vanillesmaak. De shake heeft een hoog eiwitgehalte en bevat weinig vetten en koolhydraten. Je kunt Amino-fit gebruiken als je snel en makkelijk een goede lunch wilt klaarmaken. Je neemt het makkelijk mee naar je werk of je nuttigt de shake onderweg in de auto. Voor sporters en vegetariërs die de Biohcg kuur volgen adviseren wij altijd het gebruik van deze eiwitshake.

“Eet smakelijk!”

Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op. Jij wilt toch ook een betere weerstand en beter slapen? Of meer energie hebben en minder risico op hart-en vaat ziekten? 

Een kant en klaar op maat geschreven dieetschema om af snel te vallen 

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen. Bio HCG recepten gratis op maat geschreven. Het gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Alle Bio HCG recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans.

Afvallen met onze Bio HCG Original zonder hongergevoel?

Wanneer je de BIO HCG kuur neemt verdwijnt de eetlust en wordt de vetverbranding verhoogt waardoor snel afvallen wordt gestimuleerd. In combinatie met een gemakkelijk en op maat geschreven bio hcg dieet schema kun je zonder problemen dit calorie arme dieet volgen. Bij bestelling van de bio hcg kuur ontvang je van ons een gratis receptenboekje waar elke bio dieet dag volledig is uitgeschreven. Het bio dieet is daarom erg makkelijk om te volgen. Bij elke dag staat een boodschappenlijstje zodat je weet wat je moet halen en uiteraard ook hoe je het moet maken, wel zo gemakkelijk!

Voordelig hoogwaardige producten geadviseerd bij Bio HCG Original

Online Bio Company heeft een groot online aanbod van vitamines , mineralen en andere supplementen. De keuze is enorm: van multivitaminen tot probiotica. Van vitaminen tot omega3 vetzuren. Onze supplementen zijn van de hoogste kwaliteit en puur natuurlijk. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring hebben we de beste producten van verschillende merken voor je geselecteerd.

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij alle informatie en de beste geadviseerde producten over de betreffende categorie supplementen voor u bij elkaar gezet:

Wat is Bio HCG Original?
Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Wat mag ik tijdens de kuur eten en kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Naast de kuur ontvangt u een compleet pakket met boodschappenlijsten en recepten voor zowel de dieetfase als de stabilisatiefase. De recepten, die qua bereiding eenvoudig en snel te bereiden zijn, staan gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Maar wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.

 

Nieuwsbrief