Over ons

Wij vinden dat afslanken geen dagelijkse bezigheid hoeft te zijn.

Hoe mooi is het om weer in die oude spijkerbroek te passen?! Die verborgen jeans in je kast liegt niet na gebruik van onze BIO HCG Original kuur! Al geruime tijd zijn wij actief op het gebied van gezondheid. De Online Bio Company staat voornamelijk bekend om haar Bio HCG Original. Online Bio Company is dé webwinkel op het gebied van natuurlijke gezondheid. De Bio HCG Original afslankkuren zijn nu eenvoudig online te bestellen en worden doorgaans de volgende dag bij u thuis bezorgd! Wij verkopen enkel en alleen de Bio HCG Original omdat wij achter ons product staan vanwege de uitstekende resultaten. De ampullen zijn per stuk verpakt en garanderen zodoende versheid en zijn met geen enkel ander afslankproduct te vergelijken! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten, geen re-make!

Afvallen zonder sporten en dieet

Afvallen zonder sporten en dieet klinkt erg verleidelijk voor veel mensen. Maar is het ook mogelijk om slanker te worden zonder te sporten? En als het mogelijk is hoe kun je dan afvallen zonder te sporten of te diëten? Afvallen zonder sporten. Is het mogelijk? Wij krijgen regelmatig de vraag: Kan je afvallen zonder te sporten? Het antwoord zal je verbazen! Wil jij graag afvallen voor de zomer? Zoek dan niet verder, bij Online Bio Company hebben wij waar je naar op zoek bent! Allereerst wil je natuurlijk afvallen voor de aankomende zomer. Je wilt er vanzelfsprekend op je allerbest uitzien op de vakantiefoto’s. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook niet dat de kilo’s er na de zomer weer aanvliegen. Gelukkig hoeft dat ook niet

Veel meer dan alleen Bio HCG!

Naast de afslankkuren van Bio HCG (Original) bieden wij ook tal van andere producten aan zoals vitamines en mineralen. In ons assortiment vind je de beste vitaminen en mineralen geschikt voor verschillende toepassingsgebieden en fases in je leven. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!

Wij kiezen er bewust voor om alleen hoogwaardige producten aan te bieden die daadwerkelijk bijdragen aan uw gezondheid en afslankproces. Wij zijn dan ook zeer trots op de Bio HCG Original. De BioHCG Original wordt nog steeds handmatig geënergetiseerd. Daardoor kunnen wij de maximale sterke kwaliteit garanderen. “Jij wilt toch ook kunnen rekenen op die heerlijke vraag: “Ben je soms afgevallen?” Ook met het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’ kunnen wij ons onderscheiden. Een dik boekwerk waar elke HCG dieet-dag volledig in beschreven staat en met alle informatie die je nodig hebt.

Wij gaan voor kwaliteit!

Ons streven is een tevreden klant en een uitgebreid en overzichtelijk aanbod. Mocht u een product missen of een vraag hebben, neem dan contact met ons op. Vragen m.b.t. het gebruik van afslankkuren of specifieke productvragen kunt u terugvinden op de pagina met veelgestelde vragen. BIO HCG Original werkt echt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina.

HCG Druppels van Online Bio Company | Een verschil in kwaliteit

Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit bio hcg druppels voor gegarandeerd succes.

Cheryl: “Wat een top-product!”

 

Wat een geweldig bedrijf met top producten. Ik heb de Bio HCG kuur gekozen en heb een compleet pakket ontvangen met ampullen, vitamine tabletten en een boekje met daarin lekkere en gezonde gerechten, helemaal compleet dus! Het is me goed bevallen en heb eigenlijk niet echt iets gemist op mijn bordje. Tussendoor had ik nog wat vraagjes en daar heb ik prima antwoord op gekregen. Uiteindelijk gaat het om de resultaten en die mogen er absoluut zijn. Nu mijn voedingspatroon zo aan blijven houden en wie weet ga ik in de toekomst weer met een kuur beginnen om nog meer kwijt te raken.

Natasja: “Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt”

 

Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt. Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden.

Je bleef altijd goed op gewicht? Ineens komen de zwembandjes en het buikje tevoorschijn, eerder had je er nooit last van? Jij wilt een eenvoudig eetschema met tips en snel afvallen? Afvallen voor mannen en afvallen voor vrouwen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Heb je al van alles geprobeerd en ben je vaak teleurgesteld door het resultaat? Hoe mooi is het om weer in die oude spijkerbroek te passen?!

Die verborgen jeans in je kast liegt niet na gebruik van onze BIO HCG Original kuur!

  • Wil jij stralend voor de spiegel staan?
  • Wil jij blij worden van je spiegelbeeld in de etalageruit?
  • Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu!
  • En wil jij dan ook op je ideale gewicht blijven?
  • Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je ook klaar met al die guru’s die zeggen hoe het moet?
  • Ben je klaar met je te verstoppen in wijde kleding?
  • Wil jij ook energiek, lekker en gezond leven?

 

Te dik bij je billen of buik, of rond je armen, heupen, en dijen?

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Je kan voor dit bedrag rekenen op hoogwaardige kwaliteit ampullen met Bio HCG Original. Tevens een paar strips hoge kwaliteit vitaminepillen. Tenslotte een handig boek met alle informatie over jouw dieet. Je vindt bijvoorbeeld recepten zodat je leert om lekker én koolhydraatarm te koken. Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet en behaalden snel hun streefgewicht!

Hoogwaardige Vitaminen en Mineralen

In ons assortiment vind je de beste vitaminen en mineralen geschikt voor verschillende toepassingsgebieden en fases in je leven. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!

De verschillende kuren en andere dieetproducten zijn direct verkrijgbaar bij Online Bio Company. Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Wil jij ook anderen inspireren? Begin snel met afvallen en bestel nu een Bio HCG Original kuur.

Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden? Vraag het onze specialisten via de chatfunctie op de website of via de mail op info@onlinebiocompany.nl

Een gezond en slank leven…dat gun ik iedereen!

 

Groet,

Nancy Hanterink 

Online Bio Company