Zij zijn beter in Balans met Bio HCG Original!

Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Lees hieronder de verhalen van hen die hun levensstijl veranderden en hierdoor hun ideale streefgewicht bereikten.

Binnenkort ook jouw Succes Story?

 

 

Yvonne Rustenberg: “12 kilo in 6 weken, een fantastisch product!”

 

In het kader van een nierdonatie moest ik voor de operatie 8 kg afvallen. De kuur van bioHCG van 24 ampullen beloofde een gewichtsverlies van 10 procent van je totale gewicht. Het heeft me zelfs 4 kg. meer opgeleverd. Gedisciplineerd volgen van het bijgeleverde boekje en dieet is hiervoor wel nodig, maar dat geldt voor elk dieet. Geen honger en veel energie en een goed resultaat binnen enkele weken, wie wil dat nu niet? Voor een snel resultaat beveel ik beslist dit product aan. Bijkomend positief effect is de energie die je krijgt door het volgen van de kuur.

 

Cheryl Hermes : “Wat een top-product!”

 

Wat een geweldig bedrijf met top producten. Ik heb de Bio HCG kuur gekozen en heb een compleet pakket ontvangen met ampullen, vitamine tabletten en een boekje met daarin lekkere en gezonde gerechten, helemaal compleet dus! Het is me goed bevallen en heb eigenlijk niet echt iets gemist op mijn bordje. Tussendoor had ik nog wat vraagjes en daar heb ik prima antwoord op gekregen. Uiteindelijk gaat het om de resultaten en die mogen er absoluut zijn. Nu mijn voedingspatroon zo aan blijven houden en wie weet ga ik in de toekomst weer met een kuur beginnen om nog meer kwijt te raken.

 

 

Natasja Jongman: “Kan het iedereen aanraden!”

 

Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt.
Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden!

 

Walter Hubers: “Het is me erg meegevallen en in 3 weken 11 kilo afgevallen!”

 

Het Bio HCG dieet is mij heel erg meegevallen. Vaak eet ik onregelmatig en dacht dat dit heel erg wennen was om nu meerdere malen per dag kleine porties te eten. Niets was minder waar! De 24 dagen kuur met de ampullen heeft mijn hongergevoel voor een groot deel weggenomen en ook het eten van de voorstellen in het receptenboek smaakten goed! Na 3 weken ben ik 11 kilo afgevallen en hou me nu ook in de stabilisatiefase voor een groot deel aan de recepten. In het begin had ik nog een aantal vragen en die zijn snel beantwoord. Al met al een aanrader!

 


 

Henk-Jan van der Holst: “Het Bio HCG dieet is het eerste dieet dat mij heeft geholpen af te vallen”.

 

Voor mij als rasechte Bourgondiër is afvallen altijd meer dan een grote uitdaging geweest. Na meerdere diëten te hebben gevolgd gaf ik de hoop op en begon te accepteren dat het nu eenmaal niet anders was en bleef mijzelf voorhouden dat een wat zwaarder lijf het best paste bij mij als persoon. Na steeds meer hinder van het overgewicht te ondervinden besloot ik nog 1 keer een goed dieet te volgen, een dieet waarin je in een vast voedingsritme kan blijven die ook goed vol te houden is. Dit heb ik gevonden in Bio HCG. Ook tijdens het dieet heb je niet het gevoel dat je bezig bent met afvallen. Eerder met bewuster naar je eetpatroon kijken. Tijdens de kuur kreeg ik steeds meer moeite met de grote porties die ik gewend was te eten. Na 24 dagen en de stabilisatieperiode ben ik 13 kilo lichter, voel me goed en heb geleerd dat bewust bezig zijn met voeding absoluut niet meer moeite kost.

 

Nancy Rosberg: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker”

 

Aanrader voor iedereen die niet alleen wat kilo’s wil verliezen maar ook een gezonde(re) levensstijl voor ogen heeft. De ampullen zorgen ervoor dat je verbranding optimaal is, je hongergevoel sterk wordt verminderd en het bijbehorende receptenboekje met voedingsschema’s (die echt ontzettend makkelijk vol te houden zijn en bovendien lekker) zorgen voor regelmaat in je (gezonde) eetpatroon waardoor je niet alleen beter overtollig vet verbrandt, maar je voelt je direct ook een stuk energieker, je huid wordt mooier, ik zie alleen maar voordelen. Inmiddels ben ik maar liefst 2 kledingmaten lichter, ik houd me aan een voedingspatroon waar weinig tot geen slechte koolhydraten en suikers in voorkomen en minimaal 2 x per jaar blijf ik een kuurtje Biohcg volgen om lekker op koers te blijven. Wil je weten hoe mijn eerste Biohcg avontuur is verlopen? Ik heb in blogvorm alles bijgehouden, ga naar www.nancetoday.blog


 

Nick Mulder: “Bijna 12% van mijn startgewicht kwijt, echt een aanrader!”

 

Dit is een erg fijn en prettig middel, zag er eerst tegenop om weer ergens mee te beginnen. Maar eenmaal bezig alleen maar een goed en positief gevoel gehad. Duidelijk uitleg en het receptenboek is erg handig. Mooie en lekkere recepten elke dag wat anders. Ben bijna 12% van mijn startgewicht kwijt. Echt een aanrader.

 

Online Bio Company is op zoek naar jou!

Wil jij ook anderen inspireren en je Succes Story delen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier en we helpen je graag verder!

Contact