03.01.2021

Foliumzuur van essentieel belang ook na je zwangerschap!

De verloskundigen in Nederland zitten momenteel niet stil. Kraamverzorgers lopen momenteel op hun tenen om het proces van veel zwangere vrouwen in Nederland te begeleiden van de eerste echo tot aan de bevalling. Meer dan ooit staan we momenteel stil bij het veilig op de wereld brengen van je kleintje. Dat het slikken van Foliumzuur van essentieel belang is voor en tijdens je zwangerschap wist je waarschijnlijk al wel. Maar dat Foliumzuur ook erg belangrijk kan zijn na je zwangerschap misschien nog niet. In ons assortiment hebben wij enkel hoogwaardige foliumzuur supplementen en multivitaminen speciaal voor moeders. Je koopt ze eenvoudig online in onze webshop!

Foliumzuur na je zwangerschap, doe jezelf niet tekort!

Vrouwen die borstvoeding geven moeten net als voor en tijdens de zwangerschap goed op hun foliumzuur inname letten. Door borstvoeding te geven kunnen bij de moeder tekorten aan belangrijke nutriënten ontstaan. Vaak zijn vrouwen zich wel tijdens de zwangerschap bewust van het belang van bijvoorbeeld foliumzuur suppletie. Na de bevalling is de aandacht hiervoor echter verslapt, zo blijkt onderzoek van prof. dr. Mary Frances Picciano aan de Pennsylvania State University. Na de bevalling is het verstandig in verband met borstvoeding om 500 µg foliumzuur aan te houden. Borstvoeding geven is een veeleisende veel-voeding-vragende bezigheid na je zwangerschap en moet daarom wat foliumzuur betreft uit zowel voeding als supplementen ondersteund worden.

Begin al met Foliumzuur voor je zwangerschap

Foliumzuur is vitamine B11 en voor je zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Het zit bijvoorbeeld ook in bananen, sinaasappelen, peulvruchten, gist, melk en groene bladgroenten.  Het duurt ongeveer 4 weken voordat er extra foliumzuur in je lichaam opgenomen is. Start daarom al met het slikken van foliumzuur op het moment dat je een kinderwens hebt. Slik extra foliumzuur om de kans op afwijkingen vroeg in de zwangerschap zo klein mogelijk te maken. Foliumzuur verkleint namelijk de kans op neurale-buisdefecten bij het kind tijdens je zwangerschap. Wanneer er iets fout gaat bij de aanleg en ontwikkeling van de neurale buis kunnen er in de zwangerschap afwijkingen aan het ruggenmerg of de hersenen ontstaan.

Na de periode van borstvoeding kun je al starten met Bio HCG Original

Dat vrouwen na hun zwangerschap weer zo snel mogelijk hun oude figuurtje terug willen hebben weten wij bij Online Bio Company als geen ander! We krijgen vaak de vraag wanneer ze kunnen starten met afslanken. Een kindje op de wereld zetten is een van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Na negen maanden in spanning te hebben rondgelopen is de kleine er eindelijk. Maar in die negen maanden ben je waarschijnlijk flink aangekomen tijdens je zwangerschap. En dan wil je het liefst zo snel mogelijk afvallen na de bevalling. Tijdens de periode van borstvoeding heeft je kindje voedingsstoffen nodig van de moeder, en zijn tekorten natuurlijk niet wenselijk. Geef je geen borstvoeding meer, kun je direct starten met onze Bio HCG Original afslankkuren.

Overgewicht geeft complicaties als je nog eens zwanger wilt worden

Het is normaal dat je aankomt tijdens je zwangerschap. Sterker nog: het zou ongezond zijn als je gewicht tijdens deze 9 maanden hetzelfde bleef. Die extra kilo’s bestaan uit je kindje, het vruchtwater, de placenta, extra vocht dat je vasthoudt en vaak ook wat extra lichaamsvet. Dit lichaamsvet verdwijnt na je bevalling helaas niet vanzelf. Gemiddeld komt een vrouw ongeveer 12 kilo aan tijdens haar zwangerschap, maar 20 kilo is zeker geen uitzondering. Helaas is dit niet gezond voor de aanstaande moeder. Zij loopt hierdoor meer risico op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs complicaties als je nog eens zwanger wilt worden.

Gewichtsafnames van 12 tot 17 kilo’s in 5 weken zijn geen uitzondering!

Kim bijvoorbeeld raakte na haar zwangerschap 8 kilo kwijt met de 24- daagse Bio HCG Original kuur. Door gedurende de 24 daagse kuur iedere ochtend haar druppels onder de tong te nemen, verdween haar hongergevoel. En zodoende kon ze het calorie beperkende dieet beter volhouden. Gewichtsafnames van 12 tot 17 kilo’s in 5 weken zijn daarop geen uitzondering! Je lichaam komt door het aanpassen van je voeding in combinatie met de Bio HCG Original kuur weer snel in zijn oude vorm. En hoogstwaarschijnlijk een nog mooiere vorm dan voor je zwangerschap! Binnen een maand was Kim de zwangerschapskilo’s kwijt en voelde zich topfit. Ook bij haar laatste zwangerschap heeft ze wederom de kilo’s binnen een maand achter haar gelaten en is ze snel afgevallen na de zwangerschap.

Gaat het afvallen na je zwangerschap je te langzaam of lukt het maar niet?

Zwangerschapskilo’s, ze zijn berucht. Tijdens de zwangerschap komen vrouwen gemiddeld zo’n 12 kilo aan. Gelukkig hebben de extra kilo’s die je aankomt tijdens je zwangerschap een functie: ze voeden de baby en zorgen ervoor dat hij goed groeit. Het extra gewicht is deels te verklaren door het gewicht van de baby, het extra bloed, de placenta en het vruchtwater. Een ander deel is te verklaren door je eigen lichaam, je houdt bijvoorbeeld veel vocht vast. Na de bevalling ben je al snel een groot gedeelte van dat gewicht kwijt, maar de meeste vrouwen moeten er wel iets voor doen om hun laatste zwangerschapskilo`s te verliezen en af te vallen na een bevalling.

Volg je het Bio HCG Original dieet, kunnen je gezinsleden gewoon mee eten!

Veel diëten zijn gebaseerd op tekorten: door je lichaam te weinig calorieën te geven, val je af. Maar tijdens zo’n dieet heb je niet alleen een tekort aan calorieën, maar ook aan voedingsstoffen. Als je pas bent bevallen, heeft je lichaam juist behoefte aan waardevolle voedingsstoffen om te kunnen herstellen. Het voordeel van ​een koolhydraatarm dieetschema is, dat het je voorziet van alle mineralen en vitamines die je nodig hebt en toch kun je er mee afvallen. Je hoeft geen honger te hebben en je ook geen zorgen te maken of jij of je kind iets tekort komt. Elke dag kun je genieten van lekker eten en langzaam maar gestaag raak je je kilo’s kwijt. En ga er daarna gewoon mee door, want het koolhydraatarme dieet is een prima manier om op gewicht te blijven.

Gratis Multi vitamine bij elke kuur

Tijdens onze afslankkuur ga je de voedingsmiddelen weer op- en uitbouwen. Dit gebeurt heel geleidelijk zodat de kans op het jojo effect gering zal zijn. Het is de bedoeling dat je door dit nieuwe eetpatroon de effecten snel aan den lijve zult ondervinden. Je merkt dat je afvalt en meer energie hebt waardoor je gemotiveerd raakt om het zo vol te houden. Wanneer je beter in balans bent kan je lichaam veel meer aan. De extra druk gaat van veel systemen af en hersteld zich weer. Sommige klachten zullen zelfs helemaal verdwijnen. Ik raad aan om zeker 3 werken te gaan stabiliseren. Hierdoor krijg je meer grip op je nieuwe leefstijl. Om je lichaam daarnaast te voorzien van de bouwstoffen die het nodige heeft, leveren wij bij elke afslankkuur gratis hoogwaardige multivitaminen.

Lekker handig: een gratis receptenboek en boodschappenlijstjes

Dat je een mooie maar drukke periode tegemoet gaat is zeker met zo’n kleine. We maken het daarom extra gemakkelijk voor je! In het gratis meegeleverde receptenboekje staan ontzettend veel voorbeelden van koolhydraatarme recepten en het grote voordeel van dit dieet is dat je niet apart hoeft te koken. Je gezin, partner of vrienden kunnen gewoon mee eten, uiteraard mogen zij wel iets meer. Het hele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. We hebben natuurlijk ook lekkere recepten voor jou geschreven, zowel voor de dieetfase als de stabilisatie fase. Hiermee wordt afvallen een lekkere culinaire ervaring en je gezin kan ook lekker gezond mee eten.

Natasja B: “Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt. Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden”.

Door het koolhydraatarme dieet ga je juist de vetten verliezen

En dat is uiteindelijk wat je wilt! Een koolhydraatarm dieet heeft veel voordelen maar uiteraard ook nadelen. Doordat je lichaam de vetreserves aan gaat spreken, geeft het tegelijkertijd een signaal van honger af. Je lichaam vraagt om nieuwe koolhydraten. Voor de meeste mensen onder ons is dit een valkuil. Kun jij dit hongergevoel weerstaan? Met name als je langere tijd aan het diëten bent is dit erg lastig. Wanneer je toegeeft aan dit hongergevoel worden de reserves weer bijgevuld en dan gaat het hele afslankeffect weg. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het hongergevoel tegen aan. Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel zou je afvallen als je geen hongergevoel zou hebben?

Al binnen 24 dagen weer op je streefgewicht!

De Bio HCG Original kuur wordt ook wel eens stofwisselingskuur genoemd. De stofwisseling (metabolisme) is bij veel mensen verstoord. Er zijn meerdere redenen waardoor onze stofwisseling van slag kan raken, bijvoorbeeld door langdurige stress, een verstoord eetpatroon, een operatie, niet of weinig bewegen, te weinig slaat, medicijngebruik of het nuttigen van te veel alcohol. Elke morgen start je met de Bio HCG ampul. Deze vloeistof houd je ongeveer een minuut onder de tong. De vloeistof wordt hierdoor goed opgenomen door je slijmvliezen. De eerste twee dagen mag je alles nog eten en drinken. Op de derde dag van de ampul start je met het dieet. Tijdens het dieet eet je om de 2 uur en zo blijft je lichaam de hele dag aan het werk. Elke avond wordt er een warme maaltijd voorgeschreven.

Nancy R: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker”

Aanrader voor iedereen die niet alleen wat kilo’s wil verliezen maar ook een gezonde(re) levensstijl voor ogen heeft. De ampullen zorgen ervoor dat je verbranding optimaal is, je hongergevoel sterk wordt verminderd en het bijbehorende receptenboekje met voedingsschema’s (die echt ontzettend makkelijk vol te houden zijn en bovendien lekker) zorgen voor regelmaat in je (gezonde) eetpatroon waardoor je niet alleen beter overtollig vet verbrandt, maar je voelt je direct ook een stuk energieker, je huid wordt mooier, ik zie alleen maar voordelen. Inmiddels ben ik maar liefst 2 kledingmaten lichter, ik houd me aan een voedingspatroon waar weinig tot geen slechte koolhydraten en suikers in voorkomen en minimaal 2 x per jaar blijf ik een kuurtje Biohcg volgen om lekker op koers te blijven.

Bio HCG Druppels van Online Bio Company de echte originele

Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit Bo HCG druppels voor gegarandeerd succes. Bestel je vandaag nog een afslankkuur, dan kun je morgen al beginnen met afslanken. Wij raden standaard de 24-daagse afslankkuur aan. Je kunt deze altijd desgewenst verlengen voor meer gewichtsafname. Je ontvangt in je pakket alle benodigdheden;

Je ontvangt:

  • 24 Bio HCG Original ampullen
  • 4 strips met Multivitamine (15 Multi vitamines per strip)
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
  • Boekwerk ‘Beter in Balans’ met duidelijke uitleg
  • 24 op maat geschreven recepten
  • Draagtas

TIP:

Wil je bijvoorbeeld samen met en vriendin afslanken dan ben je voordeliger uit met een kortingspakket. Neem hiervoor een kijkje bij de kortingspakketten op onze website. Deze zijn snel en voordelig te bestellen en vaak al de volgende dag in huis! Je kunt veilig afrekenen via iDeal of achteraf met Klarna.

Wij helpen je op weg naar jouw afslankwens!

Advies nodig over welke kuur bij jouw afslankwens en mogelijkheden past? Stel je vraag via het contactformulier onderaan de pagina of stel je vraag tijdens kantooruren in de chat op onze website. Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Afvallen na de bevalling was nog nooit zo makkelijk!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.