Bio HCG kuur

Snel gewicht verliezen met Bio HCG Original op gezonde, biologische en efficiënte wijze

Wat is een Bio HCG kuur?

Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven. Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze Bio HCG afslank kuur, in combinatie met het Bio HCG dieet, dit ook daadwerkelijk doet?

Verlies alleen overtollig vet met een HCG kuur!

 

Door het Bio HCG dieet in combinatie met Bio HCG Original ampullen is het namelijk mogelijk om met onze kuur overtollig vet te verliezen op dijen, bovenbenen, buik en middel. Het gaat alleen om verliezen van overtollig vet, niet het structurele vet dat in je spieren zit. Je krijgt dus geen ingevallen gezicht. Wees eens eerlijk: al diverse dieet pogingen ondernomen? Helemaal niet nodig vinden wij. Want afslanken hoeft echt geen dagelijkse bezigheid te zijn!

Op maat geschreven dieet

 

Je wilt die overtollige kilo’s er zo snel mogelijk van af hebben? Bij je online bestelling van de Bio HCG kuur ontvang je van ons een eetschema van het Bio HCG dieet om snel af te vallen. Een voedingsschema voor de man en vrouw op maat geschreven met heerlijke recepten. Met het Bio HCG dieet van Online Bio Company maak je jouw afslanktraject tot een gegarandeerd succes!

Wat is het Bio HCG Original dieet?

 

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam.

Bio HCG Original als beste getest!

 

Onze afslankmethode berust zich op deze Bio HCG en een bijbehorend Bio HCG dieet. Wil je in korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen? Bio HCG Original is als beste getest. Geen chemische toevoegingen, biologisch en dus puur natuur! Wil je een Bio HCG kuur online kopen? Lees dan hieronder verder.

Waarom Bio HCG Original?

 

Bio HCG Original is een compleet afslankprogramma met Bio HCG ampullen en een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk met daarin het Bio HCG dieet. Het boek leidt je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen.

Ampul

Handmatig geënergetiseerd

 

Met onze tips en de Bio HCG ervaringen van vele tevreden klanten gaat dat zeker lukken. Daarnaast wordt de Bio HCG Original nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit nog in eigen beheer doen, kunnen wij altijd een maximale sterke kwaliteit garanderen. En dat zien we terug in de afslankresultaten!

Waarom druppels in een ampul?

 

Wij hebben heel bewust gekozen voor druppels uit een ampul aangezien dit puur met de kwaliteit te maken heeft. Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit.

Profiteer van de sterkste werking

 

De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit. Dit zie je ook terug bij de Bio HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen van je Bio HCG dieet heb je de ondersteuning van de Bio HCG druppels nodig!

Met gratis receptenboek

 

Buik vet verminderen? Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens deze periode volg je een voorgeschreven dieet. Het gehele Bio HCG Original dieet staat beschreven in het boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt gratis bij elke Bio HCG Original kuur geleverd. Ter ondersteuning van het dieet start je elke morgen met de Bio HCG druppels uit de ampul. Deze vloeistof bestaat onder andere uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Dit noemen wij ook wel de drager (basisvloeistof).

De kern van het Bio HCG dieet

 

Jouw lichaam heeft koolhydraten nodig om de spieren van energie te voorzien. Tegenwoordig is het echter vaak het geval dat men te veel koolhydraten binnenkrijgt. Het lichaam wil deze nuttige brandstof niet kwijt en slaat het op in vetcellen, met overgewicht als gevolg. Om jouw gewicht weer omlaag te brengen is het daarom zaak de koolhydraten te beperken. Dit is de kern van het Bio HCG Original dieet.

De kracht van het Bio HCG dieet

 

Door de inname van koolhydraten onder de dagelijks benodigde hoeveelheid te brengen moet jouw lichaam haar reserves aanspreken. Tegelijkertijd zorgt dit dieet dat je nog steeds genoeg gezonde bouwstoffen binnenkrijgt. De kracht van het Bio HCG dieet is het aanpassen van je eetpatroon welke zorgt voor een ware reset!

Snel afvallen en buikvet verbranden

 

We adviseren in deze periode gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevatten. Door het vervangen van de hoofdmaaltijden met energiebeperkte producten ga je gewicht verliezen. Tijdens de afslankdagen ben je bewust bezig met voeding. Hier ga je veel van leren. Je zult merken dat je dit (uit automatisme) ook in de toekomst gaat gebruiken en dat is erg belangrijk om het jojo-effect te voorkomen.

Wij pakken je eetpatroon aan!

 

Dat je bent aangekomen heeft vaak te maken met een verkeerd eetpatroon. Wat is de beste voeding om af te vallen? Als je eenmaal weet waar het verkeerd is gegaan (en met welke producten) dan is de kans op terugval veel kleiner. Een Bio HCG dieet van Online Bio Company brengt jou snel weer op je streefgewicht!

Ondersteuning en begeleiding

 

Ruim 18 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Lees hier Bio HCG ervaringen van hen die hun levensstijl veranderden en hierdoor hun ideale streefgewicht bereikten. Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Gemakkelijk toepasbaar en thuis te volgen

 

Bio HCG recepten gratis op maat geschreven. Afvallen zonder sporten? Het antwoord hierop zal je verbazen! Het gratis begeleidende boekwerk
bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma.

Tafelgenoten eten mee!

 

In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Ook voor je tafelgenoten, want die eten gewoon mee. Ze mogen alleen ietsje meer. Alle Bio HCG recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Zo wordt diëten een culinaire ervaring! Het boekwerk bevat ook handige overzichten met geadviseerde en verboden voeding. Zo kun je zelf ook nog eens recepten samenstellen.

Diabetes Type 2 aanpakken

 

Naast voordelen van gewicht verliezen is een Bio HCG dieet eetschema ook goed om diabetes type 2 aan te pakken. Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Diabetes omkeren met behulp van de Bio HCG Original kuur?!

Afvallen na zwangerschap

 

Een kindje op de wereld zetten is een van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Na negen maanden in spanning te hebben rondgelopen is de kleine er eindelijk. Maar in die negen maanden ben je waarschijnlijk flink aangekomen en nu wil je het liefste weer je oude figuur terug van voordat je zwanger was. Gaat het je te langzaam of lukt het maar niet om van die laatste zwangerschapskilo’s af te komen, dan is het belangrijk om op een gezonde manier af te vallen.

Binnen no-time weer in je oude spijkerbroek

 

Na de bevalling past de één binnen no-time weer in haar oude spijkerbroek, terwijl de ander weken, maanden of zelfs jaren nodig heeft om haar oude figuurtje weer terug te krijgen. Als dat al lukt… Als jij in de laatste categorie valt, heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd om af te vallen. De meeste (nieuwe) mama’s willen graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af! Snel afvallen na je zwangerschap met BIO HCG Original kan uitkomst voor je bieden! Bestel je Bio HCG kuur online bij Online Bio Company!

De sterkste werking

 

Ervaringen met het HCG dieet. Het Bio HCG Original dieet is al een paar jaar op de markt en wordt voortdurend aangepast. Aan de hand van jouw ervaringen en nauwkeurig onderzoek wordt de formule van de Bio HCG-druppels aangescherpt. Zo behalen we nog grotere effectiviteit. Ook het voorgeschreven Bio HCG-dieet wordt regelmatig onder de loep genomen om verbeterpuntjes te vinden. Na afloop van het Bio HCG dieet zal je je als een nieuw mens voelen; je hebt een slanker lichaam en véél bruikbare kennis opgedaan om te gebruiken in de toekomst. Twijfel dus niet langer om het lichaam wat jij wilt te behalen en begin met het Bio HCG dieet.

HCG Druppels een verschil in kwaliteit

 

De HCG druppels zijn een onderdeel van het Bio HCG dieet. In dit artikel leggen we je uit waarom druppels in ampullen effectiever zijn en dat het bijbehorende dieet net zo belangrijk is. Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet.

Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking. HCG druppels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, ampul, druppels in een flesje of als een spray.


Verzekerd van een maximale werking

 

Wij leveren de echte originele Original in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit is onze Bio HCG Original kuur van Online Bio Company voor een gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de HCG druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking.

Bij bestelling ontvang je:

 

  • Het gratis boekwerk ‘Beter in Balans’ met alle informatie over ons Bio HCG dieet
  • Ampullen met de Bio HCG Original vloeistof
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
  • Multivitamine (strips)
  • Dit verpakt in een handige draagtas.


Het basispakket, alles wat je nodig hebt

 

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Het Bio HCG dieet is verkrijgbaar voor meerdere dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens de Bio HCG kuur neem je simpelweg één ampul aan het begin van de dag. Voor de rest is het aan jou om het Bio HCG dieet goed te volgen.

  • 12 dagen (Bio HCG kuur weinig overgewicht )
  • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
  • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
  • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)


Kosten Bio HCG Original

 

Afhankelijk van de mate van gewicht dat je wenst te verliezen. Standaard raden wij een Bio HCG kuur van 24 dagen aan zodat je lichaam kan wennen aan het afslanken en het daarbij behorende eetpatroon. Afvallen zonder sporten? Het antwoord zal je verbazen met onze Bio HCG Original kuren! Een Bio HCG kuur kost tussen de 69,95 – en 229,95 euro, afhankelijk van het aantal dagen dat je de kuur volgt.


Een culinaire ervaring

 

Je kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit ampullen met Bio HCG Original. Tevens een paar gratis strips hoge kwaliteit vitaminepillen. Tenslotte een gratis handig boek met alle informatie over jouw Bio HCG dieet. Het Bio HCG dieetschema is op maat geschreven. Je vindt bijvoorbeeld Bio HCG recepten zodat je leert om lekker én koolhydraatarm te koken.  Bekijk hieronder enkele pagina’s van het inkijkexemplaar Beter in Balans.

Bio HCG Original kuur bestellen

 

Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu! De verschillende Bio HCG kuren en andere dieetproducten zijn direct verkrijgbaar bij Online Bio Company. Het Bio HCG dieet is een effectief en eenvoudig dieet voor iedereen die serieus wil afslanken. Een Bio HCG kuur kun je gemakkelijk online kopen bij Online Bio Company!

Gratis thuisbezorgd

 

Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Betaal veilig via iDeal of Klarna en begin al de volgende dag met afvallen! Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden? Vraag het onze specialisten via de chatfunctie op de website of via de mail op info@onlinebiocompany.nl

Onze tevreden klanten zijn ons visitekaartje!

 

Nancy R: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker met het “gevolgde Bio HCG dieet.”

Nick M: “Bijna 12% van mijn startgewicht kwijt, echt een aanrader!”

Henk-Jan vd H.: “Het Bio HCG dieet is het eerste dieet dat mij heeft geholpen af te vallen”.

Tip! Lees voor meer ervaringen uit de praktijk de verhalen op onze pagina “succesverhalen“.

Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Hoe werkt Bio HCG Original op het afslankproces?
Bio HCG Original heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. Door het wegnemen van de eetlust en hierdoor het verhogen van de vetverbranding kun je sneller afvallen. Samen met het calorie-arme dieet kun je de kuur zonder problemen volhouden dankzij de Bio HCG Original druppels.
Zijn de kuren ook geschikt voor mannen?
Jazeker! De kuren zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stof Humane Chorion Gonadotropine wordt bij mannen én vrouwen aangemaakt en zodoende hebben de kuren op beide geslachten effect. Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel makkelijker zou afvallen zijn als je geen hongergevoel zou hebben? Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij aan het volgen zijn opgeven. Je hebt ongelooflijke zin in chocola, chips, snoep, zoutjes of misschien wel een heerlijke frisdrank. Kon je nu maar je hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze BIO HCG kuur dit daadwerkelijk doet! Afvallen zonder spierverlies? Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen.
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Wat mag ik tijdens de kuur eten en kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Naast de kuur ontvangt u een compleet pakket met boodschappenlijsten en recepten voor zowel de dieetfase als de stabilisatiefase. De recepten, die qua bereiding eenvoudig en snel te bereiden zijn, staan gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Maar wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Kan ik de Bio HCG kuur volgen als ik een allergie heb?
U kunt zonder problemen onze afslankkuren gebruiken. Let er bij het volgen van het dieet wel op dat u niet per ongeluk een product gebruikt waar u allergisch voor bent. Controleer daarom eerst de boodschappenlijst van onze recepten!
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.
.