16.11.2018

Werking BIO HCG kuur

BIO HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine, dit laatste is een stof die bij mannen en vrouwen wordt aangemaakt. BIO HCG is een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in.  

BIO HCG heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. De BIO HCG kuur wordt oraal ingenomen en zorgt ervoor dat de eetlust verdwijnt en de vetverbranding verhoogt. Hierdoor kunt je snel afvallen. Je volgt een calorie arm dieet, volgens een vast dieetschema, dat je zonder problemen kunt volhouden dankzij de BIO HCG druppels.

Wanneer je de BIO HCG kuur neemt verdwijnt de eetlust en wordt de vetverbranding verhoogt waardoor snel afvallen wordt gestimuleerd. In combinatie met een dieetschema kun je zonder problemen dit calorie arme dieet volgen. Bij bestelling van de kuur ontvang je van ons een receptenboekje waar elke dieet dag volledig is uitgeschreven. Het dieet is daarom erg makkelijk om te volgen. Bij elke dag staat een boodschappenlijstje zodat je weet wat je moet halen en uiteraard ook hoe je het moet maken, wel zo gemakkelijk!

 

De HCG kuur bevat geen hormonen en remt het hongergevoel. Afvallen met deze kuur is absoluut veilig. Snel afvallen en toch een gezond leven erop nahouden is met deze kuur voor iedereen weggelegd.

Het enige risico van de BIO HCG afslank kuur is dat je nieuwe kleding moet kopen!

Het maakt niet uit of je veel of weinig overgewicht hebt, wilt afvallen na een bevalling of juist de laatste kilo’s kwijt wilt voor uw bruiloft of strandlichaam.

BIO HCG is biologisch en vermindert klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied. Naast afvallen is bewegen ook heel belangrijk, intensief sporten is niet voor iedereen mogelijk, maar wist u dat een half uur wandelen per dag voldoende is.

Een gezond gewicht levert je veel gezondheidsvoordelen op.

  • Betere weerstand
  • Minder kans op hart-en vaatziekten
  • Je slaapt beter
  • Je hebt meer energie
  • Minder risico op diabetes type 2
  • Je voelt je beter

Als je al meerdere pogingen hebt gedaan en het wil nog niet lukken met afslanken, dan kan een afslankkuur uitkomst bieden. Dankzij BIO HCG op je streefgewicht!

Contact