02.01.2021

Fytoslim de nummer 1 vetverbrander!

Fytoslim de nummer 1 vetverbrander

Veel mensen koesteren de wens om af te vallen. De vraag is alleen: hoe dan? Sommige diëten monden uit in een mislukking en het gevreesde jojo-effect. Met behulp van nummer 1 vetverbrander fytoslim kunt u zonder een radicale verandering van uw voeding of levenswijze vet verbranden en gelijktijdig het metabolisme stimuleren. Hierbij worden bijzondere enzymen ingezet waardoor bovendien het calorieënverbruik toeneemt. Het is geen wondermiddel en je zult er niet direct tientallen kilo’s mee verliezen, maar een goede onze nummer 1 vetverbrander onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de verbranding.

Fatburner of vetverbrander

Fatburners worden ook wel vetverbranders genoemd. Fatburners zijn de laatste jaren erg populair. De populairteit is vooral te denken aan de ‘vermeende’ werking: een verhoogd metabolisme waardoor het mogelijk is om relatief snel af te vallen. Er bestaan ook zogenaamde ‘fatblockers’, deze supplementen voorkomen dat het lichaam vet opslaat in de cellen. Een fatburner kan je nét dat ene zetje in de rug geven wat je nodig hebt om die laatste en overtollige kilo’s vet te verliezen.

Werken deze vetverbranders echt?

Dit is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: Afvallen door af en toe een pilletje te nemen. Toch zijn er wel degelijk supplementen op de markt die de stofwisseling verhogen, waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd. Uiteraard werken deze vetverbranders enkel in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging. Een wondermiddel is het dus niet, maar het kan je wel degelijk helpen bij het afvallen, mits je het supplement op de juiste manier gebruikt.

Hoe kies ik de beste vetverbrander?

Vetverbranders zijn supplementen die bijdragen aan de verbranding van in het lichaam opgeslagen vetten. Het zijn producten die de spijsvertering activeren en stimuleren, zodat overtollige vetten sneller worden afgevoerd. Vetverbranders zorgen er dus voor dat vetten sneller worden omgezet in energie. Vetverbranders werken alleen in combinatie met een gezonde voeding en voldoende beweging. Als je een vetverbrander koopt, moet je rekening houden met een aantal belangrijke criteria zoals de ingrediënten, oorsprong, houdbaarheidsdatum en prijs-kwaliteitverhouding van het product.

L-carnitine

Deze stof werkt als een vettransporter naar de mitochondriën, die verantwoordelijk zijn voor de productie van de lichaamsenergie. Het is essentieel om voldoende van deze stof binnen te krijgen om vet om te zetten in energie. De effectiviteit van een supplement is minder groot bij mensen die al voldoende L-carnitine in hun lichaam hebben.

Fytoslim afslankpil 2.0

Fytoslim afslankpil 2.0 is een unieke formule.  Onze nummer 1 vetverbrander! In combinatie met een calorie-beperkend dieet (zoals de Biohcg Original kuur) en/of lichaamsbeweging is het extra effectief. Fytoslim afslankpil 2.0 is vanwege de sterke werking daarom de meest verkochte afslankpil uit ons assortiment.

vet verliezen fytoslim

Effectieve ingrediënten Fytoslim afslankpil:

De effectieve ingrediënten in Fytoslim zijn Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

Advies voor gebruik Fytoslim afslankpil:

 • Normaal gebruik: 3 maal daags 1 tablet
 • Tijdens de Bio HCG kuur: 1 á 2 tabletten per dag
 • In de stabilisatiefase: 2 maal daags 1 tablet

Gebruik je Fytoslim afslankpil in combinatie met de Bio HCG Original kuur? Dan adviseren wij het gebruik voornamelijk tijdens de stabilisatiefase. Hierdoor kun jij je vetverbranding nog even een extra boost geven.

Wat is het Bio HCG Original dieet?

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam. Onze afslankmethode berust zich op deze Bio HCG en een bijbehorend dieet. Wil je in korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen? Onze afslankmethode is als beste getest. Geen chemische toevoegingen, biologisch en dus puur natuur!

Waarom Bio HCG Original?

Bio HCG Original is een compleet afslankprogramma met ampullen en heeft een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk met daarin het volledig uitgeschreven dieet. Het boek leidt je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen. Met onze tips en de ervaringen van vele tevreden klanten gaat dat zeker lukken. Daarnaast worden de ampullen nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit nog in eigen beheer doen, kunnen wij altijd een maximale sterke kwaliteit garanderen. En dat zien we terug in de afslankresultaten!

Waarom druppels in een ampul?

Wij hebben heel bewust gekozen voor druppels uit een ampul aangezien dit puur met de kwaliteit te maken heeft. Ze worden namelijk geënergetiseerd. We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er dus langzaam uit. Dit zie je ook terug bij de druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zal je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je echter dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen van je dieet heb je de ondersteuning van de druppels nodig!

Hoe kies je jouw pakket?

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Het dieet is verkrijgbaar voor meerdere dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens de kuur neem je simpelweg één ampul aan het begin van de dag. Voor de rest is het aan jou om het dieet goed te volgen.

 • 12 dagen (Bio HCG kuur weinig overgewicht )
 • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
 • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
 • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)

Bij bestelling van een kuur, ontvang je alle benodigdheden

 • Het gratis boekwerk ‘Beter in Balans’ met alle informatie over ons Bio HCG dieet
 • Ampullen met de Bio HCG Original vloeistof
 • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
 • Multivitamine (strips)
 • Dit verpakt in een handige draagtas

Ook makkelijk voor tafelgenoten!

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen aangezien de recepten zijn op maat zijn geschreven. Dit gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept en handige boodschappenlijstjes. Zo is er voor iedereen voldoende keus en kunnen ook je tafelgenoten eenvoudig mee eten! Ze mogen alleen iets meer. Alle recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Benieuwd hoe dit boekje eruit ziet? Bekijk hieronder het inkijkexemplaar.

Kosten Bio HCG Original

Afhankelijk van de mate van gewicht dat je wenst te verliezen kies je het bijbehorende pakket. Standaard raden wij daarom een kuur van 24 dagen aan zodat je lichaam kan wennen aan het afslanken en het daarbij behorend eetpatroon. Een Bio HCG kuur kost tussen de 69,95 – en 229,95 euro, afhankelijk van het aantal dagen dat je de kuur volgt. Kom je er desondanks niet uit? Vraag ons advies!

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.