25.10.2018

Je hongergevoel onderdrukken om af te vallen

Heb je ooit wel eens geprobeerd om wat kilo’s te verliezen? Die vraag heb je vast met ja kunnen beantwoorden. Makkelijk afvallen, dat wil iedereen wel. Maar als het echt zo makkelijk was geweest, dan was overgewicht ook niet zo’n groot probleem in Nederland? Toch kan iedereen het!

Een van de grootste problemen in Nederland is overgewicht. Veel mensen zijn zich er daarnaast van bewust dat dit een slecht iets is en ze proberen de nodige kilo’s af te vallen, vaak zonder succes door slechte voeding. Afvallen is makkelijk als je precies weet wat je moet doen en wat je moet eten. Dit is voor velen het grootste probleem, immers is niet iedereen een gezondheidsgoeroe en is lastig om zelf een goed dieetschema te maken.

Er zijn tientallen dieetboeken waar je uit kunt kiezen, maar vaak zijn de resultaten die je bereikt met deze diëten niet blijvend. Dit heeft twee redenen:

  • Je hebt moeite met je hongergevoel onderdrukken
  • Je hebt geen plan voor na het dieet en je valt weer terug

Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel makkelijker zou afvallen zijn als je geen hongergevoel zou hebben? Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij aan het volgen zijn opgeven. Je hebt ongelooflijke zin in chocola, chips, snoep, zoutjes of misschien wel een heerlijke frisdrank. Kon je nu maar je hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze BIO HCG kuur dit daadwerkelijk doet!

Je hongergevoel onderdrukken en een duidelijk vervolg plan!

Afvallen gaat voor het grootste gedeelte om discipline. Gelukkig is zoiets als discipline wel te leren omdat we je helpen met het bijgeleverde receptenboekje. Wist jij bijvoorbeeld dat het aanleren van een nieuwe gewoonte 21 dagen duurt. Met een kuur van 24 dagen heb je dus genoeg tijd om de nieuwe gezonde levensstijl je helemaal eigen te maken. Zeker als je ook nog de tijd neemt om de stabilisatiefase helemaal te doorlopen. Daarna ben jij helemaal klaar voor de echte wereld waarin eten je heerlijk smaakt, maar waarin je wel gezonde keuzes maakt!

De bio hcg kuur pakt het hongergevoel aan met de speciale bio hcg druppels.

Hierin zitten drie bestanddelen die jou helpen je hongergevoel aan de kant te zetten. Ook wordt je vetverbranding extra aan het werk gezet zodat je nog meer afvalt. Bestel je de kuur via de website van Online Bio Company? Dan krijg je ook meteen het tweede geheim meegestuurd: het werkboek “Beter in balans”. In dit boek vind je precies hoe je de eerste 24 dagen van de kuur gaat doorbrengen. Je weet makkelijk welke recepten je kunt maken, alles staat hierin volledig voor je uitgeschreven. Van je ontbijt, tussendoortjes, lunch tot je avondeten, niets wordt overgeslagen en alles zet je binnen een handomdraai op tafel! Na deze 24 dagen is het aan jou om het verder op te pakken.

Met behulp van de stabilisatiefase ben je daar echter goed op voorbereid. Je leert in deze fase de gezonde eetstijl van het dieet om te zetten in een methode die voor in je dagelijkse leven werkt en zo kun je het dus voor zeer lange tijd volhouden en blijvend kilo’s verliezen! Maak afvallen niet onnodig moeilijk met je hongergevoel onderdrukken! Met de bio hcg kuur heb je de juiste middelen voor handen om dit voor elkaar te krijgen. Je bent je dus iedere situatie de baas! Je zult er natuurlijk wel wat moeite in moeten stoppen, maar niets is onmogelijk! Laat je dromen werkelijkheid worden en krijg het lichaam waar je al jaren om wenst.

Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op. Jij wilt toch ook een betere weerstand en beter slapen? Of meer energie hebben en minder risico op hart-en vaat ziekten?

Ervaar nu Bio HCG Kuur van Online Bio Company!

  • Je houdt je nieuwe gewicht een stuk makkelijker vast!
  • Een bestelling is gemakkelijk online geplaatst via onze webshop
  • Bij de kuur ontvang je het handige informatie boekje
  • Alle bestellingen voor 15.00 uur worden op werkdagen de volgende dag al bij jou thuis bezorgd
  • Gratis verzending vanaf €45

Veilig en snel betalen met IDEAL

Contact