06.04.2020

Diabetes type 2 omkeren met Bio HCG Original

Diabetes type 2 omkeren met Bio HCG Original!

Diabetes wordt vaak als een stille moordenaar gezien omdat je de symptomen makkelijk over het hoofd ziet. Meestal hebben mensen bijvoorbeeld niet eens door dat ze diabetes hebben en lijken vroege symptomen van Diabetes type 2 heel onschuldig. Groei je dicht? Heb je vaak snelle trek? Zit je veel? Dan koers je namelijk regelrecht aan op een verhoogde bloedsuikerspiegel, ofwel een te grote hoeveelheid glucose in het bloed. Dat kan een verraderlijke voorloper zijn van diabetes type 2, de meest voorkomende vorm van suikerziekte. Met de diagnose type 2 weet je dat je moet afvallen! Maar wist je dat je Diabetes type 2 kunt omkeren met behulp van het Bio HCG Original dieet? Bovendien zit je snel lekkerder in je vel!

Elke week krijgen wéér 1.100 Nederlanders te horen dat ze Diabetes type 2 hebben

Vroege detectie en behandeling kan helpen voorkomen dat ernstige complicaties, zoals hart- en vaatziekten, schade aan de zenuwen, nierschade, schade aan de ogen, schade aan de mond, huid- en zwangerschapsproblemen opduiken. Het is algemeen bekend dat diabetes kan leiden tot een toename in gewicht. En je weet vast ook dat overgewicht en diabetes type 2 met elkaar samenhangen. Daarom is het goed om je gewicht op peil te houden of af te vallen, zodat je de kans op diabetes kleiner maakt en je Diabetes type 2 kunt omkeren.

Diabetes is een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuiker niet meer in evenwicht kan houden. Dat komt doordat het lichaam te weinig van het hormoon insuline heeft. Ook reageert het lichaam vaak niet meer goed op insuline, of het maakt helemaal geen insuline meer. Insuline is namelijk echter essentieel want het regelt de bloedsuikerspiegel.

Diabetes steelt je gezondheid 

Je kunt bijvoorbeeld problemen krijgen met ogen, nieren, bloedvaten en voeten. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig al diabetes type 2 op jongere leeftijd. Zo krijgen steeds vaker dertigers en veertigers de diagnose diabetes type 2 te horen. En vervolgens krijgen zij het advies om snel af te vallen. Er zijn in Nederland namelijk meer dan 1,2 miljoen mensen met diabetes. Zo’n 1,1 miljoen mensen hebben deze diagnose al gekregen. De rest heeft diabetes type 2 zonder dat men dit weet. In het begin stadium worden de klachten en symptomen namelijk niet altijd direct in verband gebracht met diabetes. Zeker als men nog jong is. Je lichaam is het belangrijkste bezit dat je hebt, verzorg het goed.

Diabetes type 2 omkeren met behulp van Bio HCG Original?!

Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam namelijk weer beter op insuline. Waardoor je uiteindelijk zelfs minder medicijnen of insuline nodig hebt en dus Diabetes type 2 kunt omkeren! Maar eerst een korte uitleg over de soorten diabetes.

Een echt koolhydraat-arm Diabetes type 2 dieet

Stel dat je overgewicht hebt en net te horen hebt gekregen dat je diabetes type 2 hebt en moet afvallen. Dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met je gewicht en leefstijl en diabetes type 2 omkeren! Door minstens 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht te verliezen, kunnen namelijk veel verschijnselen van diabetes verdwijnen en kan het diabetes type 2 zelfs ‘omkeren’, zodat er geen medicijnen (meer) nodig zijn. Dat voorkomt namelijk ook veel complicaties in de toekomst. Maar ook als je bijvoorbeeld al langer diabetes hebt, kan afvallen veel goeds doen voor je gezondheid. Niet alleen voor je spiegelbeeld bijvoorbeeld, maar vooral voor je gezondheid. Bloedglucosewaardes en cholesterolwaardes verbeteren namelijk, de bloeddruk daalt en je energiepeil neemt toe. Ook dan kunnen medicijnen misschien wel minderen op den duur.

Veel symptomen van diabetes lijken op dingen die iedereen wel eens heeft

We zijn wat vaker en sneller vermoeid en futloos. Vaak hebben mensen jarenlang niet door dat ze diabetes hebben. De meest voorkomende symptomen van diabetes type 2 kunnen zijn:

 • vaak dorst en veel plassen
 • veel moe zijn
 • last van ogen, zoals rode en branderige ogen, wazig zien, dubbel zien of slecht zien
 • slecht genezende wondjes
 • kortademigheid of pijn in de benen bij het lopen
 • infecties die vaak terugkomen, zoals blaasontsteking

Diabetes type 1 wordt meestal snel ontdekt. Iemand met onbehandelde diabetes type 1 drinkt heel veel, valt af en voelt zich in korte tijd zo ziek dat hij wel naar de huisarts gaat. Bij diabetes type 1 zijn de mogelijke klachten:

 • veel dorst en veel plassen
 • afvallen zonder dat daar een reden voor is
 • ziek en beroerd voelen
 • veel honger hebben, of juist helemaal niet
 • wazig zien
 • misselijk zijn of overgeven

Herken je deze symptomen? Ga dan naar de huisarts. Een test met één druppeltje bloed geeft namelijk al aan of je misschien diabetes hebt. Zonder behandeling blijven er bijvoorbeeld te veel suikers in het bloed zitten. Wanneer de bloedsuiker echt heel hoog is, kan iemand flink ziek zijn, flauwvallen of zelfs in coma raken. Diederik Jekel van het Diabetesfonds legt het in dit filmpje uit hoe je diabetes herkent

Diabetes type 1 en type 2

Diabetes heet ook wel suikerziekte. De meest voorkomende soort is diabetes type 2. Negen van de tien mensen met diabetes hebben diabetes type 2. Zij hebben te weinig insuline in het lichaam en reageren daar ook niet meer goed op. Gelukkig kun je diabetes type 2 omkeren door af te vallen met Bio HCG Original. Er zijn ook mensen bij wie het afweersysteem de cellen vernielt die insuline aanmaken. Het afweersysteem vergist zich dan dus. Dan heb je diabetes type 1. Mensen met diabetes type 1 moeten elke dag bloedsuiker meten, insuline spuiten of een pompje dragen. Ze kunnen geen hap eten zonder te berekenen hoeveel insuline ervoor nodig is.

Bessen zijn lekker, zoet en nog goed voor je ook!

Ze zijn lekker, ze zijn zoet en ze zijn nog goed voor je ook! Bessen zitten namelijk vol vezels en antioxidanten. In rode en blauwe bessen zitten er bovendien ook anthocyanen. Deze kleurstoffen verlagen volgens wetenschappers je bloedglucose door de insulineproductie te stimuleren. Hou ze bij de hand of stop een voorraadje in de diepvries als gezond tussendoortje.

Een goed voedingsplan essentieel kan diabetes type 2 omkeren

Het gekke is dat veel mensen denken dat fabrieksproducten, vaak met het label “ light ” erop juist gezond zijn en dat je ervan afvalt… dat is een groot misverstand! Geen wonder dat je niet afvalt of na een dieet weer net zo hard aankomt. Het voedingsplan “Beter in Balans” welke standaard gratis met vitamine bij iedere kuur wordt geleverd, is gebaseerd op het eten van minder koolhydraten dus ook minder calorieën. Koolhydraten zijn suikers en zetmeel. Wil je minder koolhydraten binnenkrijgen om af te vallen dan helpt het al om zo min mogelijk snoep, koek, gebak, frisdrank, vruchtensap en gezoete melkdranken te nemen. Kies voor volkorenbrood, zilvervliesrijst, groenten, peulvruchten en fruit. Die zijn een betere bron van koolhydraten dan van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers.

Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden

Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel koopt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat de dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken. ” Het is belangrijk om mensen te ondersteunen in het behouden van een gezond gewicht en een gezonde levensstijl in plaats van te wachten tot mensen symptomen laten zien van ziekte of een verhoogd risico”! Wanneer we het hebben over een succesvol diabetes management dan is een paar kilo afvallen enorm belangrijk. Laten wij jou vertellen dat afvallen gaat lukken met Bio HCG Original! Lees hier meer over de gevaren van suikers.

Stabiliseren na het dieet 

Na het Bio HCG dieet kom je in een stabilisatiefase terecht. Dit is een tussenfase die de kans op terugval, naar het oude gewicht, velen malen verkleint. Je lichaam heeft het geruime tijd met minder voeding moeten doen. Het zou zeer onverstandig zijn om na een koolhydraatarm dieet ineens weer normaal te gaan eten. Dit moet langzaam worden opgebouwd. In de stabilisatiefase mag je elke een beetje meer.

Stabiliseren voor een blijvend resultaat

Na de stabilisatiefase moet je het uiteindelijk weer zelf gaan doen. Het boekje bevat veel tips waarmee dat zeker gaat lukken. Het grote voordeel is dat je tijdens het afslanken bewust bezig bent geweest met voeding. Hierdoor ben je voeding beter gaan begrijpen. Wij weten zeker dat dit grote voordelen met zich mee brengt en het dus ook Diabetes type 2 kan omkeren. Onbewust ga je nu vaker kiezen voor koolhydraatarme recepten uit dit dieet. Een blijvend resultaat met Bio HCG Original!

Marloes keerde Diabetes type 2 om met Bio HCG Original !

Het belang van eiwitten voor het lichaam

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder calorieën.

Hoe streng wil je je koolhydraten beperken?

Hoe streng je je koolhydraten wilt beperken hangt ervan af hoeveel je wilt afvallen, en hoe snel. En… hoe makkelijk je het vindt. Want ben je dol op brood, dan is een matige beperking handiger. Houd je van eieren, groenten en noten dan is een ‘strenge’ beperking gemakkelijker. Van heel weinig koolhydraten eten val je sneller af, maar het kan ook moeilijker vol te houden zijn. Bij een strenge beperking in het koolhydraatarm eten eet je 40 tot 70 gram koolhydraten per dag. In een matige beperking eet je ongeveer 150 gram koolhydraten per dag.

My Fitness Pal

Volg je de Bio HCG Original kuur met de bijgeleverde recepten kun je rekenen op een strenge beperking in de basis. Na de kuur is het dan van belang goed de koolhydraten in de gaten te houden. Hoeveel koolhydraten er in een voedingsmiddel zitten, zie je op het etiket op de verpakking. Er bestaan ook lijsten of apps om dit te checken. Een voorbeeld hiervan is My Fitness Pal. Deze app is te vinden in de app store op je telefoon. Het bevat de grootste voedseldatabase en tevens een handige barcodescanner! Hier kun je hem downloaden.

Walter H: “Het Bio HCG dieet is mij heel erg meegevallen. Vaak eet ik onregelmatig en dacht dat dit heel erg wennen was om nu meerdere malen per dag kleine porties te eten. Niets was minder waar! De 24 dagen kuur met de ampullen heeft mijn hongergevoel voor een groot deel weggenomen en ook het eten van de voorstellen in het receptenboekje smaakten goed! Na 3 weken ben ik 11 kg afgevallen en hou me nu ook in de stabilisatie fase voor een groot deel aan de recepten. In het begin had ik nog een aantal vragen en die zijn snel beantwoord. Al met al een aanrader”!

Heb je diabetes en ben je voornemens minder koolhydraten te gaan eten?

Overleg met je arts of een Bio HCG Original kuur voor jou de uitkomst is. Vooral wanneer je insuline inspuit bij diabetes type 1 is een regelmatige check belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen. Want je suikerspiegel kan snel dalen waardoor je je insuline weer moet aanpassen. Uiteindelijk kun je minder medicijnen of insuline nodig hebben. Het boekwerk “Beter in Balans” is een waardevol naslagwerk boordevol recepten. Op maat geschreven voor de 24-daagse Bio HCG kuur met handige boodschappenlijstjes en compleet beschreven en gevarieerde recepten. Zo kunt je jouw eetpatroon blijvend veranderen, diabetes type 2 omkeren en wordt afvallen en op gewicht blijven gemakkelijk!

BIO HCG Original bestellen en succesvol afslanken?

Bio HCG Original is verkrijgbaar voor meerdere dagen:

 • 12 dagen  (Bio HCG kuur weinig overgewicht)
 • 24 dagen (Bio HCG kuur standaard overgewicht)
 • 36 dagen (Bio HCG kuur veel overgewicht)
 • 48 dagen (Bio HCG kuur zwaar overgewicht)

Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!
Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?
Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen. Ook makkelijk voor tafelgenoten Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de BioHCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Is de Bio HCG Original kuur ook geschikt als ik door een arts voorgeschreven medicatie gebruik?
Bio HCG Original dieet is een suikervrij en koolhydraat- en vetarm dieet en past daarom goed bij een gezonde levensstijl. Heb je toch twijfels over het gebruik van de Bio HCG Original kuur in combinatie met voorgeschreven medicijnen, raden wij aan vooraf overleg te hebben met je arts.
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg.
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.