01.12.2020

Kies HCG druppels, ampullen met de sterkste werking!

Ruim 18 jaar tevreden klanten! 

De HCG druppels in ampullen zijn een onderdeel van het Bio HCG dieet. In dit artikel leggen we je uit waarom druppels in ampullen effectiever zijn en dat het bijbehorende dieet net zo belangrijk is. Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verbranden van overtollig vet.

HCG druppels in ampullen voor meer gewichtsafname!

Tegenwoordig zijn hcg druppels zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking. HCG druppels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk:

 • In een ampul
 • Als druppel in een potje
 • Als een spray

Door ons succes zijn er meerdere Bio HCG kuren op de markt gekomen

Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit voor gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking.

Waarom HCG Druppels in een ampul? | De beste Bio HCG ervaring

Wij hebben heel bewust gekozen om onze HCG druppels in een ampul te doen, want wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. BioHCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. Het is daarbij belangrijk om de vloeistof in een gesloten ruimte te houden.

We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank.

Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit. Dit zie je ook terug bij de HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen heb je de ondersteuning van de Bio HCG druppels nodig.

Ampullen met de sterkste resultaten

Ampullen zijn nu eenmaal duurder dan de andere vormen. Mede daardoor hebben wij de andere HCG vormen uitvoerig getest. We zagen mindere resultaten. Wij vinden het uiteindelijke resultaat het belangrijkste. Afvallen hoort geen dagelijkse bezigheid te zijn en daarom zullen wij ook nooit andere vormen van HCG druppels aanbieden. Gelukkig krijgen we deze feedback ook terug van onze klanten.

Het gaat natuurlijk om het resultaat | Sterke Bio HCG druppels

Om af te slanken eet je natuurlijk minder dan normaal. Normaal gesproken krijg je dan honger. De Bio HCG druppels gaan dit tegen. Het is wel een goede zet in de rug als iemand tegen je zegt: “Ben je afgevallen? Wat zie je er goed uit!  Deze bio hcg ampullen zorgen ervoor dat de eetlust verdwijnt en de vetverbranding verhoogt. Hierdoor kun je sneller afvallen. Je volgt een calorie arm dieet, volgens een vast en kant en klaar dieetschema, dat je zonder problemen kunt volhouden dankzij de BIO HCG druppels.

Waarom zijn Bio HCG Druppels van Online Bio Company anders?

De Bio HCG Druppels van Online Bio Company zijn goedgekeurd volgens de strenge Nederlandse wetgeving, bevatten in tegenstelling tot goedkope namaak producten unieke werkzame stoffen en zijn veilig te gebruiken. Bio HCG Original bestaat reeds 18 jaar! De beste bio hcg ervaring met bio hcg druppels van Online Bio Company.

Een goed afslankmiddel | Bio HCG druppels van Online Bio Company

BIO HCG Original van Online Bio Company is een goed afslankmiddel en heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. De BIO HCG kuur wordt oraal ingenomen door middel van bio hcg ampullen die de versheid van de vloeistof garandeert! “Wij hebben heel bewust gekozen voor druppels uit een ampul aangezien dit puur met de kwaliteit te maken heeft.” Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. Het is daarbij belangrijk om de vloeistof in een gesloten ruimte te houden.

Wat doen Bio HCG druppels?

BioHCG stamt af van het vroegere HCG. HCG werd gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen en het bleek destijds een effectief afslankmiddel. Omdat HCG niet meer ingezet mag worden als een afslankkuur is er jaren geleden gezocht naar een alternatief. Er is onderzoek gedaan naar de werkzame afslankstoffen in HCG en deze zijn nagebootst. Hier is Bio HCG uit ontstaan. Toch wordt het in de volksmond nog vaak het HCG Dieet met HCG druppels genoemd.

Waaruit bestaan de Bio HCG Original druppels?

De BioHCG druppels bestaan uit een mix van verschillende orthomoleculaire middelen die allemaal een taak hebben in het afslankproces. De druppels bestaan onder andere uit Leptine, L-Carnitine, citroenzuur en tal van andere orthomoleculaire kruiden. De druppels vormen een hulpmiddel naast het dieet. Het dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk.

De druppels onderdrukken het hongergevoel.

Wanneer je bezig bent met afslanken, komt je lichaam in een overlevingstand terecht. De kenmerken hiervan zijn onder andere het vasthouden van vet en het vervelende hongergevoel. Deze signalen komen van de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen. De HCG druppels kalmeren de hypothalamus waardoor deze signalen niet meer worden afgegeven. Hierdoor verdwijnt het hongergevoel en je lichaam houdt de vetten niet langer vast. Dat maakt het afslanken met de Bio HCG Original kuur zeer effectief en goed vol te houden.

HCG Druppels bestellen?

Een standaard Bio HCG kuur bestaat uit :

 • Bio HCG druppels (24 ampullen)
 • Begeleidend boekwerk
 • Pipetten
 • Gratis Multivitamine
 • Handig draagtas

Het is ook mogelijk om de kuur te verlengen of in te korten. Zie onze webshoppagina voor de beschikbare voordelige pakketten. Wil je een persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op via de chat, contactformulier of mail.

Bio HCG druppels met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.

Het dieet bij de Bio HCG Druppels

Het dieet is een belangrijk onderdeel van het afvalprogramma. We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. We hebben 24 afslankdagen, van ‘smorgens tot ‘savonds uitgeschreven. Zo kun je de kuur gemakkelijk thuis volgen. Tijdens het dieet worden vetten en koolhydraten zoveel mogelijk vermeden en worden vervangen door gezonde en lekkere voeding. Nieuwsgierig? De werking van bio hcg original druppels voor het beste resultaat.

Ook makkelijk voor tafelgenoten | Je gezin kan lekker mee eten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Afvalprogramma | Kant en klaar op maat geschreven recepten

Ben je op zoek naar een afvalprogramma waarbij je op een gezonde wijze kunt werken aan je figuur en waarbij je veel kennis opdoet omtrent voeding? Kennis die je na het afvalprogramma gemakkelijk toe kunt passen op je levensstijl en voedingspatroon? Dan is het Bio HCG Original afvalprogramma wellicht wel wat voor jou! Dit afvalprogramma wordt ook wel eens een stofwisselingskuur genoemd en bestaat uit twee delen; een energiebeperkt dieet en Bio HCG Original ampullen. Je hoeft zelf niet op onderzoek uit wat je nou wel of niet mag eten én je staat ook geen urenlang meer in de keuken te kokkerellen. Elke dag van het afvalprogramma is tot in de puntjes voor je uitgewerkt, het enige wat je hoeft te doen is de richtlijnen volgen. Meer recepten kun je vinden op onze recepten pagina’s.

Verschillende tijdsbestekken voor elk doel

Misschien wil je veel afvallen en je hele leef- en eetpatroon omgooien, misschien wil je slechts iets afvallen voor de zomer periode. Wij bieden niet iedereen hetzelfde afvalprogramma aan maar laten mensen zelf kiezen uit 12, 24, 36 of 48 dagen. Zo kan je zelf, afhankelijk van je persoonlijke doelen, het tijdsbestek kiezen dat bij jou past. Daar moeten we wel bij vertellen dat wij onze klanten aanraden om minstens 24 dagen het afvalprogramma te volgen. Dit in verband met de verschillende fasen die je doorloopt tijdens het programma.

Een hoog succesratio op het gebied van afvallen en afslanken!

Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht en dat is wel zo prettig! Als je lichaam de vorm van selderij heeft, dan houdt dat in dat je te weinig rondingen hebt. Als je aankomt met dit figuur kom je vaak over heel je lichaam ongeveer evenveel aan. Je schouders, taille en heupen hebben dezelfde breedte, je hebt smalle heupen, weinig rondingen, lange slanke benen en een relatief slanke buste? Als je zou mogen kiezen heb je natuurlijk het liefst mooie, slanke, gespierde bovenbenen. Hoe zou jij jezelf voelen wanneer je jouw overtollig (buik) vet kunt verbranden met lekkere culinaire gerechten en eenvoudige bio hcg recepten … zonder hongergevoel of jojo-effect?

Natasja: “Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt”

Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt. Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden.

Onze Bio HCG Original producten geschikt voor mannen en vrouwen!

Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Een man met een buikje? Afvallen zonder spierverlies? Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen. Hoe kom ik van mijn buikje af? Hoe kan ik mijn buikvet snel verliezen en een strakke buik krijgen? Met onze buik afvaltips buikvet verliezen en snel afvallen is de uitkomst voor mannen!

Op maat geschreven dieetschema voor zowel mannen als vrouwen

In combinatie met een speciaal op maat geschreven dieet is de Biohcg Original een effectief middel om de strijd tegen de kilo’s te winnen. De gehele kuur staat in het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’ uitgelegd. Elke dieet dag is volledig uitgeschreven zodat je exact weet wat je moet doen om tot mooie resultaten te komen. Ben je niet helemaal tevreden over je lijf, gezondheid of conditie? Wil jij kilo’s of centimeters kwijt en weer bruisen van energie?  Zoek dan niet verder, bij Online Bio Company hebben wij waar je naar op zoek bent! Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu? Zeker weten dat je kunt rekenen op die heerlijke vraag: “Wauw, wat straal je! Ben je afgevallen of niet?” Bio hcg Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat.

Wij gaan samen met jou voor de beste bio hcg ervaring!

Wij zorgen immers dat jouw bio hcg kuur snel bij jou thuis wordt afgeleverd. Bestellingen boven €45,- zijn bovendien vrij van verzendkosten. En om de service helemaal compleet te maken zorgen wij ook voor een razendsnelle levering. Alle bestellingen die je voor 15:00 plaatst worden de volgende dag al bij jou thuis bezorgd. Op zoek naar de beste bio hcg ervaring met onze bio hcg original afslankuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met kortig die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur!

Nick: “Bijna 12% van mijn startgewicht kwijt, echt een aanrader!”

Dit is een erg fijn en prettig middel, zag er eerst tegenop om weer ergens mee te beginnen. Maar eenmaal bezig alleen maar een goed en positief gevoel gehad. Duidelijk uitleg en het receptenboek is erg handig. Mooie en lekkere recepten elke dag wat anders. Ben bijna 12% van mijn startgewicht kwijt. Echt een aanrader.

Afvallen in 3 fases voor blijvende resultaten

Ons afvalprogramma bestaat uit 3 verschillende fases en is geschikt voor mannen en vrouwen. Op deze manier val je niet terug in oude gewoonten en blijf je het gewicht dat je verloren bent kwijt. Het programma is opgedeeld in de volgende fases:

 • Fase 1: Beter bekend als de afslankfase. Gedurende deze fase volg je het op maat geschreven dieet en begin je elke ochtend de dag met enkele BioHCG Original druppels uit de ampullen.
 • Fase 2: De volgende fase is de stabilisatiefase. Sinds je het voor enige tijd met minder calorieën dan normaal hebt gedaan is je lichaam hier een soort van aan gewend geraakt. In de stabilisatiefase wordt het aantal calorieën langzaam verhoogd. Ook in deze fase is gewichtsverlies nog mogelijk.
 • Fase 3: Als laatste is er dan nog de levensfase. We zijn langzaam teruggegaan naar een hoger calorieënaantal. Doordat je veel kennis opgedaan hebt tijdens het dieet zal je niet alleen betere en gezondere keuzes maken, je zit ook lekkerder in je vel.

Door ons afvalprogramma op te delen in verschillende fases is het voor veel mensen een stuk makkelijker om het verloren gewicht kwijt te blijven.

Begin de dag met een BioHCG Original ampul

Elke ochtend gedurende het afvalprogramma begin je de dag met één van de ampullen uit je BioHCG Original. Deze ampullen zijn gevuld met een vloeistof die onder andere bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. De vloeistof zorgt ervoor dat je hongergevoel onderdrukt wordt door het kalmeren van de hypothalamus, welke deze signalen afgeeft. Hongergevoel is namelijk één van de grootste oorzaken dat mensen hun dieet niet vol kunnen houden en terugvallen op hun oude gewoonten. De Bio HCG Original voorkomt dit dus. Gezonde & lekkere voeding met het Beter in Balans-dieet.

De echte kracht van ons afvalprogramma schuilt zich in het Beter in Balans-dieet

Door dit dieet te volgen zal je leren om je eetpatroon aan te passen. Gedurende de door jou gekozen periode zal je met name het aantal koolhydraten en vetten sterk gaan verlagen. Dit zal resulteren in energiebeperkte maaltijden, waardoor je afvalt. Het grote voordeel van Beter in Balans boven andere diëten is dat je veel kennis op zult doen gedurende het afvalprogramma. Je leert om porties in te schatten en welke voedingsproducten je zoal beter kunt laten staan en waar je juist meer van zou moeten eten.

Na 24 dagen zal je veel bewuster met voeding omgaan!

Door erg bewust bezig te zijn met je voeding zal je veel kennis opdoen tijdens het afvalprogramma. De reden dat wij onze klanten minimaal 24 dagen aanraden is omdat 12 dagen eigenlijk net tekort is om jezelf een gewoonte aan te leren. Volg je het minimaal 24 dagen, dan zit het veel meer in je systeem en zal je uit automatisme bewuster met je voeding omgaan. Het welbekende jojo-effect (terugvallen op vroegere gewoonten en/of weer aankomen) voorkom je hiermee enorm!Daarbij kunnen voedingssupplementen je enorm helpen, bijvoorbeeld een maaltijdvervanger in de vorm van een plantaardige eiwitshake van erwten eiwit. Lekker, makkelijk én gezond! Wat wil je nog meer?

Kom ik na de Bio HCG kuur weer aan?

Wondermiddelen bestaan niet! Je hebt het grotendeels zelf in de hand. Wanneer je na de BioHCG Original kuur weer veel gaat snoepen, verkeerde maaltijden kiest en niet beweegt, dan is het zeer aannemlijk dat je weer terug gaat naar je oude gewicht. Dit zal bij elk afslankmiddel gebeuren. Wij krijgen wel veel positieve reacties van klanten die aangeven dat ze anders tegen voeding aan kijken. Wij horen vaak dat ze de Bio HCG recepten nog regelmatig gebruiken. Hierdoor is de kans op terugval vele malen kleiner dan bij andere afslankproducten.

Gezonde recepten kant en klaar op maat geschreven

Het zijn gezonde en verantwoorde recepten die vooral erg lekker zijn. Mag ik na de BioHCG Original kuur dan helemaal niks meer? Natuurlijk wel. Het is belangrijk om alles met mate te doen. Er zijn zoveel producten waar je misschien niet direct aan denkt, maar die erg lekker en gezond zijn.Na de Bio HCG Original kuur zul je begrijpen wat voeding met je doet en je zult bewuster omgaan met voeding. Het is een kwestie van je oude patroon doorbreken en ‘de knop’ omzetten.

Afvallen met de bio hcg druppels zonder hongergevoel

Wanneer je de BIO HCG kuur neemt verdwijnt de eetlust en wordt de vetverbranding verhoogt waardoor snel afvallen wordt gestimuleerd. In combinatie met een gemakkelijk en op maat geschreven bio hcg dieet schema kun je zonder problemen dit calorie arme dieet volgen. Bij bestelling van de bio hcg kuur ontvang je van ons een gratis receptenboekje waar elke bio dieet dag volledig is uitgeschreven. Het bio dieet is daarom erg makkelijk om te volgen. Bij elke dag staat een boodschappenlijstje zodat je weet wat je moet halen en uiteraard ook hoe je het moet maken, wel zo gemakkelijk!

Afvallen op puur natuurlijke wijze met bio hcg druppels

De HCG kuur bevat geen hormonen en remt het hongergevoel. Afvallen met onze bio hcg kuur is absoluut veilig en doeltreffend. Snel afvallen en toch een gezond leven erop nahouden is met deze kuur voor iedereen weggelegd en het pakt alleen de probleemzones aan waar het overtollig vet zit. Graag een platte buik? Slanke benen? Strakke billen? Een slank middel? Bio HCG Original is verkrijgbaar in meerdere dagen afhankelijk van jouw afslankwens en een goed afslankmiddel voor de beste bio hcg ervaring!

Afslankpillen en Afvalpillen | Alles wat je moet weten over afslankpillen en hcg druppels

Afslankpillen en/of afvalpillen zijn populair en bij veel online webshops en fysieke winkels verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er echter zo veel afslankpillen, dat het lastig is om te kiezen. Wat is een goed afslankmiddel? Hoe kan ik sneller afvallen? Welke afslankpil past nu het beste bij jou? Laten we voorop stellen dat er geen afslankpil bestaat waarmee je makkelijk veel gewicht kunt verliezen. Bestond deze wonderpil wel, dan was overgewicht niet zo’n groot probleem in de westerse landen.

Voordelig hoogwaardige producten geadviseerd bij Bio HCG Original

Online Bio Company heeft een groot online aanbod van bio hcg druppels, bio hcg kuren, vitamines , mineralen en andere supplementen. De keuze is enorm: van multivitaminen tot probiotica. Van vitaminen tot bio hcg druppels. Onze supplementen zijn van de hoogste kwaliteit en puur natuurlijk. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring hebben we de beste producten van verschillende merken voor je geselecteerd.

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij alle informatie en de beste geadviseerde producten over de betreffende categorie supplementen voor u bij elkaar gezet:

Wil je meer informatie over de Bio HCG kuur? Bekijk dan de paginaWat is BioHCG Original.

Krijg ik geen ingevallen gezicht als ik afslank met BIO HCG Original?
Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in je gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen. Met onze BIO HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht, dat is wel zo prettig!
Mag ik de Bio HCG Original kuur ook volgen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?
De Bio HCG Original kuur is een afslankmethode en daarom afgeraden omdat jouw baby tijdens je zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding erg veel voedingsstoffen nodig heeft. De reserves die je lichaam tijdens de zwangerschap opbouwt heb je voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw kuur om de overtollige zwangerschapskilo’s gemakkelijk kwijt te raken. De meeste (nieuwe) mama’s willen graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af! Snel gezond afvallen na je zwangerschap met BIO HCG Original kan uitkomst voor je bieden!
Diabetes omkeren met behulp van de Bio HCG Original kuur?!
Elke week krijgen wéér 1.100 Nederlanders te horen dat ze suikerziekte type 2 hebben. Mensen met overgewicht en diabetes die afvallen, zien al snel hun bloedsuikerwaarden opknappen. Al na een paar kilo minder reageert het lichaam weer beter op insuline. Waardoor je uiteindelijk zelfs minder medicijnen of insuline nodig hebt! Diabetes type 2 omkeren? Diabetes wordt vaak als een stille moordenaar gezien omdat je de symptomen makkelijk over het hoofd ziet. Meestal hebben mensen niet eens door dat ze diabetes hebben en lijken vroege symptomen heel onschuldig. Groei je dicht? Heb je vaak snelle trek? Zit je veel? Dan koers je regelrecht aan op een verhoogde bloedsuikerspiegel, ofwel een te grote hoeveelheid glucose in het bloed. Dat kan een verraderlijke voorloper zijn van diabetes type 2, de meest voorkomende vorm van suikerziekte. Stel dat je overgewicht hebt en net te horen hebt gekregen dat je diabetes type 2 hebt. Dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met je gewicht en leefstijl! Door minstens 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht te verliezen, kunnen namelijk veel verschijnselen van diabetes verdwijnen en kan de ziekte zelfs ‘omkeren’, zodat er geen medicijnen (meer) nodig zijn. Dat voorkomt ook veel complicaties in de toekomst. Maar ook als je al langer diabetes hebt, kan afvallen veel goeds doen voor je gezondheid. Niet alleen voor je spiegelbeeld, maar vooral voor je gezondheid. Bloedglucosewaardes en cholesterolwaardes verbeteren, de bloeddruk daalt en je energiepeil neemt toe. Ook dan kunnen medicijnen misschien wel minderen op den duur.

 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.