05.07.2020

Het Bio HCG dieet schema

Wat is het Bio HCG dieet schema?

Wil jij je streefgewicht bereiken met een dieet schema zonder shakes en poeders, maar met echt lekkere recepten? Er is een geheel nieuw boekwerk boordenvol koolhydraatarme recepten geschreven met nieuwe recepten en een compleet uitgeschreven stabilisatiefase. Bestel je bijvoorbeeld een Bio HCG Original afslankkuur? Dan ontvang je de Bio HCG Original al in de nieuwe verpakking inclusief het nieuwe boekwerk “Beter in Balans”. Een op maat geschreven dieet schema, zodat jij elke dag weet wat je mag eten.

In 2 fases afslanken

Na de op maat geschreven dieetfase van het dieet schema volgt de stabilisatiefase. Deze stabilisatiefase is namelijk cruciaal om een eventueel jojo-effect te vermijden. Jouw lichaam wordt door de stabilisatiefase weer langzaam gewend aan langzaam meer voeding. De dieet en stabilisatiefase staan uitgebreid en dag voor dag beschreven in een dieet schema in het begeleidende boekwerk Beter in Balans. Naast dagelijkse recepten staan in dit boekwerk bijvoorbeeld ook handige boodschappenlijstjes zodat je precies weet wat je iedere dag mag eten!

Dieet schema ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om bijvoorbeeld apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van het dieet schema van Bio HCG Original is dit namelijk geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer.

Op maat geschreven dieet schema voor zowel mannen als vrouwen

In combinatie met een speciaal op maat geschreven dieet schema is Bio HCG Original een effectief middel om de strijd tegen de kilo’s te winnen. De gehele kuur staat in het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’ uitgelegd. En elke dieet dag is volledig uitgeschreven zodat je exact weet wat je moet doen om tot mooie resultaten te komen. Bio HCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat.

Het Bio HCG dieet met natuurlijk lekker eten

Het dieet schema bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals bijvoorbeeld: biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende (biologische) groenten en ga zo maar door. De complimenten over de lekkere maaltijden zullen niet wegblijven, neem dat maar van mij aan! De toename van jouw energie en de positieve opmerkingen vanuit jouw omgeving geven je een boost die je nooit zult vergeten. Je bent terug naar de basis gegaan en je hebt gewoonte veranderd! En wees vervolgens eerlijk naar jezelf: deze nieuwe lifestyle voelt toch veel beter?

Bio HCG als Koolhydraatarm dieet

Bio HCG is een koolhydraat arm dieet met meerdere voordelen. Dit Bio HCG dieet is zo opgebouwd dat de koolhydraten zoveel mogelijk worden vermeden. Maar het is niet zo dat je helemaal geen koolhydraten meer mag. Het zou namelijk ongezond zijn als je een bepaalde voedingsgroep helemaal gaat ontzien. Als je dit koolhydraat arm dieet gaat volgen gaat je lichaam de opgebouwde vetreserves in de vet cellen aanspreken. Hierdoor ga je juist de vetten verliezen! En dat is uiteindelijk wat je wilt! Je gezinsleden kunnen bijvoorbeeld ook lekker mee eten, zij mogen alleen een beetje meer.

Een succesvol afvalprogramma!

Wij werken al jarenlang succesvol met het koolhydraat beperkte Bio HCG Original dieet. Het gehele afvalprogramma bestaat uit twee componenten: het dieet en de ondersteunende Bio HCG druppels. Het dieet bestaat volledig uit gezonde en koolhydraat beperkte voeding. Maar dit hoeft je zelf natuurlijk niet allemaal te bedenken. Je ontvangt van ons een volledig dieetboek met alle informatie die je nodig hebt.

HCG Druppels een verschil in kwaliteit

Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verliezen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit Bio HCG druppels voor gegarandeerd succes.

Ampul

Geen honger tijdens de Bio HCG kuur

Een koolhydraat arm dieet heeft veel voordelen maar uiteraard daarnaast ook nadelen. Doordat je lichaam de vetreserves aan gaat spreken, geeft het tegelijkertijd een signaal van honger af. Je lichaam vraagt vervolgens om nieuwe koolhydraten. Voor de meeste mensen onder ons is dit namelijk een valkuil. Kun jij dit hongergevoel weerstaan? Met name als je langere tijd aan het diëten bent is dit bijvoorbeeld erg lastig. Wanneer je toegeeft aan dit hongergevoel worden de reserves weer bijgevuld en dan gaat het hele afslankeffect vervolgens weer weg. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het hongergevoel tegen aan.

Ons afslankprogramma onderdrukt jouw hongergevoel

Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoeveel zou je afvallen als je bijvoorbeeld geen hongergevoel zou hebben? Want honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven. Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze Bio HCG kuur dit ook daadwerkelijk doet!

De voordelen van een koolhydraatarm dieet

  • Als je af wilt slanken helpt een koolhydraatarm dieet je eenvoudiger kilo’s te verliezen
  • Je voelt je lekkerder in je vel en krijgt automatisch meer energie
  • Door minder suiker te eten stabiliseert je bloedsuikerspiegel waardoor je je minder moe zult voelen na het eten
  • Je gewicht neemt af, je huid gaat stralen en je haardos wordt voller
  • De kans op Diabetes en hart- en vaatziekten worden verkleint
Wat is Bio HCG Original?
Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Wat mag ik tijdens de kuur eten en kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Naast de kuur ontvangt u een compleet pakket met boodschappenlijsten en recepten voor zowel de dieetfase als de stabilisatiefase. De recepten, die qua bereiding eenvoudig en snel te bereiden zijn, staan gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Maar wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.

Hoe ziet het dieet eruit?

Elke morgen start je met de Bio HCG ampul. Deze vloeistof houd je eerst ongeveer een minuut onder de tong. De vloeistof wordt hierdoor goed opgenomen door je slijmvliezen. De eerste twee dagen mag je alles nog eten en drinken. Op de derde dag van de ampul start je met het dieet. Tijdens het dieet eet je om de 2 uur en zo blijft je lichaam de hele dag aan het werk. Elke avond wordt er een warme maaltijd voorgeschreven.

Compleet met recepten en boodschappenlijstjes

In het gratis meegeleverde receptenboekje staan ontzettend veel voorbeelden van koolhydraat arme recepten en het grote voordeel van dit dieet is dat je niet apart hoeft te koken. Je gezin, partner of vrienden kunnen gewoon mee eten, uiteraard mogen zij wel iets meer. Het hele dieet staat dus beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’.

We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt 

Alle 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven. Je weet dus precies waar je de ochtend mee begint, hoe je lunch eruit ziet, welk diner er op het menu staat en wat bijvoorbeeld de verschillende tussendoortjes zijn. En dat 24 dagen lang! Na de 24 dagen volg je nog een stabilisatiefase. Deze fase hebben we geschreven om het jojo-effect zo veel mogelijk te beperken. Tijdens de afslankdagen heb je namelijk weinig koolhydraten binnen gekregen. Het zou onverstandig zijn om ineens weer veel koolhydraten te gaan eten. Dit bouwen we langzaam op. Jij en je lichaam kunnen zo wennen aan je nieuwe gewicht.

Voorkom een jojo-effect!

Een ander bijkomend voordeel is dat je tijdens de afslankdagen hebt geleerd welke voedingsmiddelen vet- en koolhydraat arm zijn. Je zult merken dat je deze producten in de toekomst vaker gaat gebruiken. Dat komt ook weer ten goede aan het voorkomen van het jojo-effect.

Alles in het boekwerk Beter in Balans 

Het HCG dieet staat volledig beschreven met koolhydraatarme recepten in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit 164 pagina’s tellend boekwerk bevat een volledige uitwerking van het dieet. Hierin staan alle 24 afslankdagen, van s’ morgens tot s ’avonds, uitgewerkt met verschillende recepten. Daarnaast bevat het boekwerk ook een stabilisatiefase en afslanktips om slank te blijven. Bekijk hieronder enkele pagina’s uit het boekwerk Beter in Balans.

Nieuw boekwerk “Beter in Balans” en start vandaag nog met afvallen


Bio HCG druppels met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Dan bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk dan onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht door het koolhydraatarme dieet. Hulp nodig? Stel je vraag via onderstaand contactformulier!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.