22.12.2018

Ga voor de beste HCG ampullen!

Ga voor de beste HCG ampullen

Bij de Bio HCG kuur ontvang je Bio HCG druppels. Bio HCG druppels worden op verschillende manieren aangeboden en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in druppel-, spray en ampulvorm en tablet. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Wij leveren namelijk de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het verliezen van overtollig vet. Absolute topkwaliteit dus voor gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn ze zelfs verkrijgbaar in een tabletvorm. Wij bieden de druppels in een ampul aan en zijn van mening dat dit de beste HCG ampullen zijn. Bio HCG Original is namelijk reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor bijvoorbeeld verzekert van een maximale werking en leveren de beste HCG ampullen.

We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank

Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er bijvoorbeeld geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er dus langzaam uit. Dit zie je onder andere ook terug bij de HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jou juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je bijvoorbeeld dat de kwaliteit achteruit gaat. En juist in de laatste dagen heb je de ondersteuning van de Bio HCG druppels nodig.

HCG Druppels een verschil in kwaliteit

De HCG druppels zijn een onderdeel van het Bio HCG dieet. In dit artikel leggen we je onder andere uit waarom druppels in ampullen bijvoorbeeld effectiever zijn en dat het bijbehorende dieet net zo belangrijk is. Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de beste echte originele in Nederland ontwikkelde HCG ampullen voor het verliezen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit Bio HCG druppels voor gegarandeerd succes. Tegenwoordig zijn HCG druppels zelfs verkrijgbaar bijvoorbeeld in een tabletvorm. Wij bieden de druppels echter in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Bio HCG Original is reeds jaren door ontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking. HCG druppels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk:

  • In een ampul
  • Als druppel in een potje
  • Als een spray

Waarom HCG Druppels in een ampullen de beste zijn

Wij hebben heel bewust gekozen om onze HCG druppels in een ampul te doen, want wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. Het is daarbij bijvoorbeeld belangrijk om de vloeistof in een gesloten ruimte te houden. Dit is namelijk de reden dat HCG druppels in ampullen de beste zijn.

Wat doen Bio HCG druppels?

Bio hcg stamt af van het vroegere HCG dat werd gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen en het bleek destijds een effectief afslankmiddel. Omdat HCG niet meer ingezet mag worden als een afslankkuur is er jaren geleden gezocht naar een alternatief zonder hormonen. Er is onderzoek gedaan naar de werkzame afslankstoffen in HCG en deze zijn nagebootst. Hier is Bio HCG vervolgens uit ontstaan. Toch wordt het in de volksmond nog vaak het HCG dieet / HCG druppels genoemd.

Waaruit bestaan de beste HCG ampullen?

De Bio HCG druppels bestaan uit een mix van verschillende orthomoleculaire middelen die allemaal een taak hebben in het afslankproces. De druppels bestaan onder andere uit Leptine, L-Carnitine, citroenzuur en tal van andere orthomoleculaire kruiden. De druppels vormen namelijk een hulpmiddel naast het dieet. Daarom leveren wij ook altijd een begeleidend gratis boekwerk met heerlijke uitgeschreven recepten en weet je exact per dag wat en hoeveel je mag eten tijdens de dieetfase. Enkele Bio Hcg recepten staan op onze website, met een bijbehorende boodschappenlijst. Tijdens het HCG dieet kun je lekker blijven eten en verantwoord afslanken.

Beste HCG druppels in ampullen onderdrukken hongergevoel

De druppels onderdrukken het hongergevoel. Wanneer je bezig bent met afslanken komt je lichaam in een overleving stand terecht. De kenmerken hiervan zijn onder andere het vasthouden van vet en het vervelende hongergevoel. Deze signalen komen namelijk van de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen. De Bio HCG druppels kalmeren de hyptohalamus waardoor deze signalen niet meer worden afgegeven. Hierdoor verdwijnt bijvoorbeeld het hongergevoel en je lichaam houdt de vetten niet langer vast. Dat maakt het afslanken met de Bio hcg kuur ten slotte zeer effectief en goed vol te houden. Het pakt namelijk direct de probleemzones zoals je buik, billen, bovenbenen en middel aan!

Realistische verwachtingen

We komen ze regelmatig tegen: ‘Val 10 kilo af in twee weken tijd met deze fantastische afslankpil’. Als je dit soort claims ziet staan dan moeten alle alarmbellen al af gaan. Deze wonderpillen bestaan namelijk niet. Bestonden ze wel, dan was het overgewicht bijvoorbeeld niet zo’n groot probleem in Nederland (en in andere Westerse landen). Mocht je dit soort claims tegenkomen, bestel dan vooral niet op deze websites.

Ervaring met de Bio HCG kuur

Wij hebben al vele tevreden klanten gehad die dankzij een Bio HCG kuur zijn afgevallen. Zij verbazen zich niet alleen over de effectiviteit van Bio HCG, ook de stappen die worden gezet om te voorkomen dat het gewicht weer terugkomt worden geprezen. Velen verbazen zich bijvoorbeeld over hoe veel ze nog gewoon kunnen en mogen eten. Het dieet is namelijk gemakkelijk te volgen en ons receptenboek kan natuurlijk makkelijk worden uitgebreid met jouw eigen recepten. Je leert ook tal van nieuwe maaltijden bereiden. Door deze gezondere levensstijl wordt het beruchte jojo-effect voorkomen.

Hoe lang duurt de kuur?

Een Bio HCG kuur kan bij Online Bio Company in verschillende fases besteld worden. Afhankelijk van de mate van gewicht dat je wenst te verliezen. Standaard raden wij daarom een kuur van 24 dagen aan zodat je lichaam kan wennen aan het afslanken en het daarbij behorende eetpatroon. Wij verkopen enkel en alleen de Bio HCG Original omdat wij achter ons product staan vanwege de uitstekende resultaten. De HCG ampullen zijn per stuk verpakt en garanderen zodoende versheid en zijn daarom met geen enkel ander afslankproduct te vergelijken en daarom de beste!

Bestel nu de beste HCG ampullen

Wij zorgen ervoor dat je niet lang op jouw aankoop hoeft te wachten. Begin nu met afvallen met de hulp van onze praktische en effectieve afslankmiddelen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 12, 24, 36 en 48 daagse kuur. Dit is afhankelijk van je afslankdoel en startgewicht. Met een BIO HCG kuur van Online Bio Company inclusief multi vitaminen wordt afvallen namelijk leuk en lekker. Wacht dus niet langer en bestel daarom vandaag nog in onze webshop.

Wat is Bio HCG Original?
Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Waaruit bestaat de complete kuur?
Je ontvangt thuis naar keuze de 12-daagse, 24-daagse, 36-daagse of 48-daagse kuur zodra je jouw bestelling in de webshop hebt gedaan. Naast de dagelijkse ampullen met de basisvloeistof voor het afvallen leveren wij een voorgeschreven dieet mee in een handige boekvorm ‘Beter in Balans’. Hierin staat dag voor dag beschreven wat en hoeveel je mag eten. Ook staan hier handige boodschappenlijstjes bij vermeld zodat je precies weet wat je in huis moet halen. Ook leveren wij standaard met iedere kuur multivitaminen aangezien het erg belangrijk is deze in het afslankproces op peil te houden. Iedere kuur bestaat uit een dieetfase en een stabilisatiefase. In de stabilisatiefase wordt het aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. In de stabilisatiefase en enkele weken nog daarna kun je nog gewichtsverlies realiseren.
Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Bekijk al onze kuren hier. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Krijg ik geen ingevallen gezicht als ik afslank met BIO HCG Original?
Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in je gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen. Met onze BIO HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht, dat is wel zo prettig!
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.