09.04.2020

Afvallen zonder sporten

Dat sporten erg goed voor je is, dat weet iedereen eigenlijk wel. Ben je in staat om enkele keren per week te sporten, dan juich ik dat alleen maar toe. Helaas is dit door verschillende omstandigheden niet voor iedereen weggelegd. Het kan zijn dat je vanwege diverse redenen niet kan sporten. Als je geen tijd, zin, geld of de faciliteiten hebt om te sporten, zal je moeten gaan afvallen zonder sporten. Het kan ook zijn dat sporten niet is weggelegd voor jou, of dat sporten niet mogelijk is vanwege een lichamelijke beperking. Wat is een goed afslankmiddel zonder te sporten? Wil je afvallen zonder te sporten? Lees dan verder….

Afvallen zonder sporten: kan dat?

Wie aan afvallen denkt, denkt vrijwel direct aan sport. In ons hoofd is gewicht verliezen immers automatisch gelinkt aan lange uren hardlopen of zwoegen op een loopband. Het gevolg van dat rottige beeld is dat veel mensen niet eens beginnen met afvallen. Heb jij al van alles geprobeerd? Een bio hcg kuur met een op maat geschreven kant en klaar dieetschema kan uitkomst bieden als je af wilt vallen zonder te sporten.

Hoe kan ik afvallen, als ik niet kan sporten?

Afvallen met een chronische aandoening, fysieke handicap of blessure kan lastig zijn. Je kunt daardoor misschien moeilijk bewegen, omdat je misschien pijnklachten hebt. Toch is het mogelijk om af te vallen zonder te sporten, ook als je bijvoorbeeld in een rolstoel zit. Als je niet of nauwelijks kan bewegen, heb je nog minder calorieën nodig dan mensen die meer kunnen bewegen en sporten. Beweging levert namelijk een bijdrage aan je energiebehoefte, oftewel de hoeveelheid calorieën die je nodig hebt. Daarom is het extra belangrijk gezond te eten. Wil je blijvend een gezond gewicht? Val dan af door je leefstijl blijvend te veranderen en start met een bio hcg kuur.

Voeding is dus belangrijker dan sporten als je 10 kilo wilt afvallen

Als jij meer eet dan dat je verbrand zal je aankomen in gewicht. Eet jij echter minder dan je verbrand? Dan zal je gewicht verliezen. Goed eten dus. Wat houdt goed eten om af te vallen dan in? In principe weet je hoe je afvalt zonder te sporten: door simpelweg minder calorieën binnen te krijgen dan je inneemt. Minder calorieën staat echter niet voor minder eten. Dus maak je geen zorgen, je hoeft echt niet op wortelen en komkommer te leven. Je kunt afvallen door gezond te eten en niet te sporten, maar je kunt (haast) niet afvallen door ongezond te eten en veel te sporten. Als je niet wil sporten maar wel van overtollige kilo’s af wil, raad ik je aan om een bio hcg kuur te volgen. Werkt ook goed als je wel wil sporten, maar kan ook zonder. Snel resultaat gegarandeerd!

Vaak krijgen wij de vraag of het mogelijk is om af te vallen zonder te sporten | Afvallen zonder sporten, zo doe je dat!

Op moment dat je gaat sporten of meer beweegt draagt dat bij aan een slanker figuur, maar het is niet essentieel. Er moet minder energie in en er moet meer energie uit. Dit betekent dat je meer moet verbranden dan dat je aan energie (eten) in je lichaam stopt. Conclusie: afvallen zonder sporten is makkelijker dan je denkt. Als je geen zin hebt om fanatiek te gaan sporten, is gezond eten extra belangrijk voor jou. Wat je nodig hebt zijn slanke recepten voor makkelijke gerechten. Dan zijn de bio hcg druppels in combinatie met onze bio hcg recepten iets voor jou! In het boekwerk “Beter in Balans” staan gemakkelijke heerlijke bio hcg recepten om af te slanken.

BIO HCG Original | Afvallen zonder sporten | voor mannen en vrouwen 

Overigens zijn onze Bio HCG Original kuur producten geschikt voor mannen en vrouwen. Ook maakt het niet uit of je veel of weinig kilo’s kwijt moet raken, het dieet is geschikt voor iedereen en makkelijk vol te houden. Een man met een buikje? Afvallen zonder spierverlies? Afvallen zonder sporten? Bio hcg zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen. Hoe kom ik van mijn buikje af? Hoe kan ik mijn buikvet snel verliezen en een strakke buik krijgen? Hoe kan ik afvallen zonder te sporten? Het zijn vast allemaal vragen welke jezelf wel eens hebt gesteld.

Werking BIO HCG Original | afvallen zonder sporten | 0vertollig vet verliezen

Het middel zorgt ervoor dat op de juiste plaatsen overtollig vet verdwijnt, denk aan billen, buik, bovenbenen en armen. Waarmee kan ik sneller afvallen? Hoe kom ik van mijn buikje af? Snel buikvet verliezen en een strakke buik krijgen? Met onze buik afvaltips buikvet verliezen en snel afvallen is de uitkomst voor mannen en vrouwen die af willen vallen zonder te sporten! Omdat mannen minder oestrogeen hebben en andere vrouwelijke hormonen wordt het vet over het algemeen rond de middel geplant en dan met name bij het buikvet, vandaar ook dat mannen sneller last hebben van een bierbuikje en dat vrouwen sneller last hebben van een peerfiguur. Bij vrouwen wordt vet over het algemeen bij de billen en benen afgezet en daarna pas bij de buik.

Geen zweterig gedoe met ingewikkelde apparaten en gewichten | Herken je dat?

Afvallen zonder sporten en dieet klink erg verleidelijk voor veel mensen. Maar is het ook mogelijk om slanker te worden zonder te sporten? En als het mogelijk is hoe kun je dan afvallen zonder te sporten of te diëten? Afvallen zonder sporten. Is het mogelijk? Wij krijgen regelmatig de vraag: Kan je afvallen zonder te sporten? Het antwoord zal je verbazen! Het is namelijk zeker mogelijk om af te vallen zonder te sporten. Sterker nog, met alleen sporten kun je helemaal niet afvallen. Het eetpatroon is veruit het belangrijkste element in het afslankproces.

Afvallen zonder sporten en dit geheel op eigen kracht doen is zeker mogelijk.

Afvallen heeft een 80-20 regel. 80% kun je bereiken met de juiste voeding en 20% met bewegen en sporten. Als je deze verhouding ziet dan snap je vast dat je wel kunt afvallen zonder te sporten, maar niet andersom. Afvallen is veel moeilijker als je alleen gaat sporten en je voedingspatroon niet aanpast. De grootste fout die ik ook zie is dat men denkt met sporten wel even af te kunnen vallen, zonder daarbij iets aan het eetpatroon te doen. Het werkt vaak andersom: 80% kun je bereiken met voeding, 20% met sporten. Met onze bio hcg recepten op onze website en meegeleverde gratis receptenboek weet je precies wat je tijdens een bio hcg kuur mag eten.

Geen honger tijdens het afvallen door onze bio hcg druppels | Sneller afvallen met BIO HCG Original

Wanneer je de BIO HCG kuur neemt verdwijnt de eetlust en wordt de vetverbranding verhoogt waardoor snel afvallen wordt gestimuleerd. In combinatie met een gemakkelijk en op maat geschreven dieetschema kun je zonder problemen dit calorie arme dieet volgen. Bij bestelling van de kuur ontvang je van ons een gratis receptenboekje waar elke dieet dag volledig is uitgeschreven. Het dieet is daarom erg makkelijk om te volgen. Bij elke dag staat een boodschappenlijstje zodat je weet wat je moet halen en uiteraard ook hoe je het moet maken, wel zo gemakkelijk!

Hoe kun je afvallen zonder sporten?

Als je wilt afvallen zonder te sporten dan kun je dit doen middels het BioHCG Original afslankprogramma. De basis van dit programma is gezonde voeding. De kuur duurt standaard 24 dagen maar kan eventueel verlengd worden met nog eens 12 of 24 dagen. Dit is afhankelijk van je afslankdoel. Het BioHCG Original dieet is een makkelijk dieet om te volgen. Alle afslankdagen hebben we uitgeschreven. Het enige wat jij hoeft te doen is het volgen van het begeleidend boekwerk. Je begint met dag 1 en je werkt zo na dag 24 toe. Elke dag bevat een ontbijt, middageten, diner en drie tussendoortjes. Je kunt rekenen op die heerlijke vraag: “Ben je soms afgevallen”?

Wat is Bio HCG Original?

Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar ook verkrijgbaar in 12, 36 en 48 dagen. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding en energieproductie. L-Carnitine heeft ook de eigenschap om de vetten in je lichaam naar de mitochondriën te loodsen. De mitochondrion is de cel waar de vetten uiteindelijk worden verbrand. Deze bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik.

In combinatie met een speciaal op maat geschreven dieet is de Biohcg Original een effectief middel om de strijd tegen de kilo’s te winnen.

De gehele bio hcg kuur staat in het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’ uitgelegd. Elke dieet dag is volledig uitgeschreven zodat je exact weet wat je moet doen om tot mooie resultaten te komen. Ben je niet helemaal tevreden over je lijf, gezondheid of conditie? Wil jij kilo’s of centimeters kwijt en weer bruisen van energie? Afvallen zonder te sporten? Zoek dan niet verder, bij Online Bio Company hebben wij waar je naar op zoek bent!

Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden.

Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de Biohcg ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema is zeer uitvoerig beschreven en staat in het begeleidend boekwerk.

Fase 2 is de stabilisatiefase. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je ‘ongemerkt’ meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo’s er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Boekwerk ‘Beter In Balans Original’

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen. Bio HCG recepten gratis op maat geschreven. Afvallen zonder sporten? Het antwoord hierop zal je verbazen! Het gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Alle Bio HCG recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans”.

Ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet en afvalt zonder te sporten? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door. Onze Bio HCG Original als beste getest! “Een verschil in kwaliteit”. Lees hier waarom!

Hongergevoel onderdrukken

Ter ondersteuning van het dieet start je elke dag met een BioHCG ampul. Deze ampul helpt het hongergevoel te onderdrukken en activeert de vetverbranding. We adviseren om te starten met de standaard 24 daagse BioHCG Original kuur. Mocht het nodig zijn en de kuur bevalt je goed, dan kun je altijd het makkelijk verlengen.

Wat eet ik allemaal tijdens het dieet?

Het BioHCG dieet is een vetarm dieet. Tijdens de afslankdagen worden vetten zoveel mogelijk vermeden. Hierdoor gaat je lichaam je opgeslagen vetten aanspreken. Dit zijn de vetten die jij wilt verbranden.

Het ontbijt bestaat uit fruit met een kop koffie of thee. Voor het middageten hebben we diverse lunchrecepten. Je kunt hierbij denken aan salades, omeletten, crackers met vleeswaren en verschillende soepen. Het diner bestaat uit verse groente met een stuk vlees, vis of kip. Ook hebben we een aantal vegetarische recepten in het receptenboek staan. Voor een indicatie verwijzen we je graag naar de pagina met Bio HCG recepten. Tussen alle gerechten in zijn er nog diverse tussendoortjes.

Een kant en klaar op maat geschreven dieetschema om af te vallen zonder te sporten

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen. Bio HCG recepten gratis op maat geschreven. Afvallen zonder sporten? Het antwoord hierop zal je verbazen! Het gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Alle Bio HCG recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans.

Adviseren wij dan om helemaal niet te sporten?

Nee, het is en blijft wel effectiever om te bewegen en te sporten. Dat is die andere 20% die bijdraagt in het afslankproces. Dit hoeft overigens niet perse een sport te zijn. Een stevige wandeling, vaker de trap pakken of met de fiets je boodschappen halen zijn ook vormen van bewegen.

Wel sporten tijdens het afvallen

Voor het herstel van de spieren zijn eiwitten erg belangrijk. Als je sport gaat combineren met afvallen (dieet) dan kan het zijn dat je net iets te weinig eiwitten binnenkrijgt, met als gevolg dat je je wat slapper gaat voelen in de spieren. Dit kan het afslankproces ook vertragen omdat je lichaam zich meer focust op het herstel van de spieren dan op afvallen. Je kan dit makkelijk oplossen met een extra bakje magere yoghurt of kwark.

Een ander mooi hulpmiddel is onze vegan proteïne poeder Amino-Fit. Deze plantaardige eiwitshake bevat maar liefst 79 gram eiwitten per 100 gram. Je kunt Amino-Fit ook gebruiken als vervanger van de lunch. Lekker en makkelijk! De beste eiwitshake! Door te starten met het vervangen van tussendoortjes doormiddel van shakes begin je in ieder geval met afvallen. Vaak zijn het namelijk de tussendoortjes die je dik maken. Denk aan koekjes, snoep, frisdrank, chips, chocolade en ga zo maar door.

Conclusie

Je kunt zeker afvallen zonder te sporten. De 80/20% regel laat zien dat voeding veruit het belangrijkste element in het afslankproces is. Wil je meer weten over onze BioHCG Original kuur bekijk dan de pagina ‘ Over BioHCG Original ’. en start vandaag nog met afvallen zonder te sporten.

Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Bekijk al onze kuren hier. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!
Valt de Bio HCG Original kuur onder een crash-dieet?
Een crashdieet is veelal een dieet waarbinnen je in korte tijd, vaak 5 dagen, 5 kilo of meer afvalt. Je eet de dagen dat je het crashdieet volgt, veel minder dan je lichaam nodig heeft, waardoor je veel gewicht verliest. Je dagelijkse calorieën die je binnenkrijgt, krijg je voornamelijk binnen door sapjes, crackers, salades. Een ontbijt wordt vaak niet gegeten. Bio HCG Original biedt daarentegen een uitgebalanceerd dieet aan waardoor je geleidelijk afvalt. Zonder de negatieve effecten van een crashdieet. Een veelgehoorde opmerking van onze klanten is dat zij verrast zijn nog zoveel en gevarieerd te mogen eten. Daarnaast leveren wij standaard de multivitamine mee. Zo krijg je voldoende vitaminen binnen tijdens je dieet en ben je verantwoord aan het lijnen. Ook makkelijk voor tafelgenoten Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet? Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de BioHCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Waar zijn Vitaminen en Mineralen goed voor?
Het menselijk lichaam heeft vitaminen nodig. Vitaminen zorgen er namelijk voor dat bepaalde processen in ons lichaam goed verlopen. Ze hebben een actieve rol binnen de groei, het herstel en het functioneren van het lichaam. Onmisbaar voor het menselijk lichaam dus. Je kunt je dus goed voorstellen dat een tekort aan bepaalde vitamines tot problemen kan leiden. Vitaminen zijn, simpel gezegd, kleine stoffen die in bepaalde hoeveelheden voorkomen in wat wij dagelijks eten en drinken. Denk aan enkele microgrammen of milligrammen. Je kunt kiezen voor een specifieke vitamine, eventueel in hoge dosering, of samenstelling van meerdere vitamines zoals een Multivitamine. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.