23.04.2020

Hoe kan je afvallen zonder honger te hebben?

Afvallen zonder honger, kan dat? 

Die vraag wil je vast met ja kunnen beantwoorden. Want makkelijk afvallen, dat wil ten slotte iedereen wel. En dan het liefst zonder honger tijdens je dieet en het afvallen. Maar als het echt zo makkelijk was geweest, dan was overgewicht ook niet zo’n groot probleem in Nederland? Maar toch kan iedereen het! Zonder dat vervelende hongergevoel. Wat is een goed afslankmiddel? Hoe val ik zo snel mogelijk af met een blijvend resultaat? Wat is een Bio HCG Original kuur van Online Bio Company? En vooral: hoe kun je zonder honger afvallen met Bio Bio HCG Original? Op deze en meer vragen gaan we in dit artikel in.

Hongergevoel is vaak de spel breker van een goed dieet

Het belangrijkste element van Bio HCG Original en het Beter in Balans dieet is dat je kunt afvallen zonder honger! Een Bio HCG kuur is een volledig biologische kuur zonder chemische toevoegingen. Normaal gesproken is een dieet vaak lastig vol te houden. De Bio HCG kuur is daarentegen gemakkelijk vol te houden omdat je geen honger ervaart tijdens het afvallen. Tevens is het Bio HCG dieet op maat geschreven en dus hoef je alleen maar de stappen van het dieet te volgen. Elke dag staat volledig voor je uitgeschreven, zodat je ten slotte precies weet wat je allemaal mag eten tijdens het Bio HCG dieet. Makkelijk he? Afvallen zonder honger!

Bio HCG ervaringen alleen maar positief!

Dat de Bio HCG kuur een effectieve aanpak is horen wij vaak terug in de ervaringen van onze klanten. Zij vertellen ons lang en breed hoe zij met de afslankmiddelen en het bijbehorende Bio HCG dieet hun streefgewicht behalen. Onze Bio HCG kuur is daarom een goed afslankmiddel! Want ruim 95% van onze klantendatabase geeft ons een positieve beoordeling. Zowel de Bio HCG kuur zelf als onze effectieve service er omheen worden geprezen. Onze klanten ervaren het afvallen zonder honger hebben tijdens hun Bio HCG dieet door de sterkste Bio HCG Original ampullen.

Wij gaan samen met jou voor de beste Bio HCG ervaring zonder honger!

Wij zorgen immers dat jouw Bio HCG kuur snel bij jou thuis wordt afgeleverd. Bestellingen boven €45,- zijn bovendien vrij van verzendkosten. En om de service helemaal compleet te maken zorgen wij ook voor een razendsnelle levering. Alle bestellingen die je voor 15:00 plaatst worden de volgende dag al bij jou thuis bezorgd. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) Bio HCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur!

“Wauw wat zie je er goed uit! Ben je soms afgevallen?”

Een van de grootste problemen in Nederland is overgewicht en honger hebben tijdens het afvallen. Veel mensen zijn zich er daarnaast van bewust dat dit een slecht iets is en ze proberen de nodige kilo’s af te vallen, vaak zonder succes door slechte voeding. Of men gaat snaaien om van dat vervelende hongergevoel af te komen. Afvallen is makkelijk zonder honger en als je precies weet wat je moet doen en wat je moet eten. Dit is voor velen namelijk het grootste probleem. Immers is niet iedereen een gezondheidsgoeroe en het is lastig om zelf een goed dieetschema te maken.

Een kant en klaar dieetschema is daarom de snelste manier om overtollig vet te verbranden op de probleemzones. Je hebt jezelf vast al vaker de vragen gesteld: Wat is een goed afslankmiddel? En hoe val ik snel af.

Waarom is Bio HCG Original anders dan alle andere kuren die je gevolgd hebt?

Er zijn tientallen dieetboeken waar je uit kunt kiezen, maar vaak zijn de resultaten die je bereikt met deze diëten niet blijvend. En men ervaart daarnaast nog steeds honger tijdens het dieet. Dit heeft namelijk twee redenen:

  • Je hebt moeite met je hongergevoel onderdrukken
  • Je hebt geen plan voor na het dieet en je valt weer terug

Moeite om het diëten vol te houden? 

Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel makkelijker zou afvallen zijn als je geen hongergevoel zou hebben? Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij aan het volgen zijn opgeven. Je hebt namelijk vaak ongelooflijke zin in chocola, chips, snoep, zoutjes of misschien wel een heerlijke frisdrank. Kon je nu maar je hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze Bio HCG kuur dit daadwerkelijk doet!

Je hongergevoel onderdrukken en een duidelijk vervolg plan!

Afvallen gaat voor het grootste gedeelte om discipline. Gelukkig is zoiets als discipline wel te leren omdat we je helpen met het bijgeleverde receptenboekje met een kant en klaar dieetschema. Door de Bio HCG ampullen heb je ook geen honger wat het afslanken gemakkelijk maakt. Wist jij bijvoorbeeld dat het aanleren van een nieuwe gewoonte 21 dagen duurt? Met een kuur van 24 dagen heb je dus genoeg tijd om de nieuwe gezonde levensstijl je helemaal eigen te maken en snel af te vallen.

Zeker als je ook nog de tijd neemt om de stabilisatiefase helemaal te doorlopen. Daarna ben jij helemaal klaar voor de echte wereld waarin eten je heerlijk smaakt, maar waarin je wel gezonde keuzes maakt! Wij helpen je ten slotte met de beste koolhydraatarme recepten uit het gratis op maat geschreven dieetschema boekwerk “Beter in Balans”

De Bio HCG kuur pakt het hongergevoel aan met de speciale Bio HCG druppels

Hierin zitten drie bestanddelen die jou helpen je hongergevoel aan de kant te zetten. Ook wordt daarnaast je vetverbranding extra aan het werk gezet zodat je nog meer afvalt. Bestel je de kuur via de website van Online Bio Company? Dan krijg je ook meteen het tweede geheim meegestuurd: het werkboek “Beter in balans”. In dit boek vind je namelijk precies hoe je de eerste 24 dagen van de kuur gaat doorbrengen. Je weet bijvoorbeeld makkelijk welke recepten je kunt maken, alles staat hierin volledig voor je uitgeschreven. Van je ontbijt, tussendoortjes, lunch tot je avondeten, niets wordt overgeslagen en alles zet je binnen een handomdraai op tafel! Na deze 24 dagen is het aan jou om het verder op te pakken en je zult merken dat je voortaan gezond kunt eten zonder nog honger te hebben.

Stabiliseren

Met behulp van de stabilisatiefase ben je daar echter goed op voorbereid. Je leert in deze fase de gezonde eetstijl van het dieet om te zetten in een methode die voor in je dagelijkse leven werkt en zo kun je het dus voor zeer lange tijd volhouden en blijvend kilo’s verliezen! Maak afvallen daarom niet onnodig moeilijk met je hongergevoel onderdrukken! Met de Bio HCG kuur heb je de juiste middelen voor handen om dit voor elkaar te krijgen. Je bent je dus iedere situatie de baas! Je zult er natuurlijk wel wat moeite in moeten stoppen, maar niets is onmogelijk! Laat je dromen werkelijkheid worden en krijg het lichaam waar je al jaren om wenst en verlies vet op de juiste plaatsen!

Bio HCG Original kuur bestellen

Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op. Jij wilt toch ook een betere weerstand en beter slapen? Of meer energie hebben en minder risico op hart-en vaat ziekten? En vooral afslanken zonder honger! En vooral: wil je een blijvend resultaat na je HCG kuur? De verschillende Bio HCG kuren en andere dieetproducten zijn direct online bij Online Bio Company zodat je direct kunt starten met afslanken. Het Bio HCG dieet is een effectief en eenvoudig dieet voor iedereen die serieus wil afslanken en wil werken aan zijn/haar gezondheid.

Gratis thuisbezorgd

Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Betaal veilig via iDeal of Klarna en begin al de volgende dag met afvallen! Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden? Vraag het onze specialisten!

Wat is Bio HCG Original?
Bio HCG staat voor Biologische Humane Chorion Gonadotropine. Dit laatste is een stof die bij mannen én vrouwen wordt aangemaakt. Ruim 60 jaar geleden ontdekte men een zeer succesvolle afslankmethode waarbij een HCG dieet gecombineerd werd met het HCG hormoon. Door de jaren heen is deze methode doorontwikkeld tot een BIO HCG dieet waarbij géén gebruik meer wordt gemaakt van het HCG hormoon. In een onderzoek zijn de werkzame afslankstoffen in HCG onderzocht en nagebootst. Hier is de Bio HCG Original uit ontstaan en handmatig geënergetiseerd voor een maximale kwaliteit en de beste resultaten. Bio HCG is nu een biologische variant op deze stof en er zitten absoluut geen hormonen in!
Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geënergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Waaruit bestaat de complete kuur?
Je ontvangt thuis naar keuze de 12-daagse, 24-daagse, 36-daagse of 48-daagse kuur zodra je jouw bestelling in de webshop hebt gedaan. Naast de dagelijkse ampullen met de basisvloeistof voor het afvallen leveren wij een voorgeschreven dieet mee in een handige boekvorm ‘Beter in Balans’. Hierin staat dag voor dag beschreven wat en hoeveel je mag eten. Ook staan hier handige boodschappenlijstjes bij vermeld zodat je precies weet wat je in huis moet halen. Ook leveren wij standaard met iedere kuur multivitaminen aangezien het erg belangrijk is deze in het afslankproces op peil te houden. Iedere kuur bestaat uit een dieetfase en een stabilisatiefase. In de stabilisatiefase wordt het aantal geadviseerde calorieën per dag langzaam verhoogd. In de stabilisatiefase en enkele weken nog daarna kun je nog gewichtsverlies realiseren.
Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). Bekijk al onze kuren hier. In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Krijg ik geen ingevallen gezicht als ik afslank met BIO HCG Original?
Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen! En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is). Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in je gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen. Met onze BIO HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht, dat is wel zo prettig!
Hoe gevaarlijk is buikvet?
Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.