06.04.2019

Afvallen na zwangerschap – Zo snel mogelijk je oude figuur terug!

Snel afvallen na zwangerschap | Afvallen na bevalling

Gewichtsafnames van 12 tot 17 kilo’s in 5 weken zijn geen uitzondering!

Kim raakte na haar zwangerschap 8 kilo’s kwijt met de 24- daagse Bio HCG Original kuur. Door gedurende de 24 daagse kuur iedere ochtend haar druppels onder de tong te nemen, verdween haar hongergevoel. Zodoende kon ze het calorie beperkende dieet beter volhouden. Gewichtsafnames van 12 tot 17 kilo’s in 5 weken zijn daarop geen uitzondering! Je lichaam komt door het aanpassen van je voeding in combinatie met de Bio HCG Original kuur weer snel in zijn oude vorm. En hoogstwaarschijnlijk een nog mooiere vorm dan voor je zwangerschap! Binnen een maand was Kim de zwangerschapskilo’s kwijt en voelde zich topfit. Ook bij haar laatste zwangerschap heeft ze wederom de kilo’s binnen een maand achter haar gelaten en is ze snel afgevallen na de zwangerschap. Afvallen na de bevalling was nog nooit zo gemakkelijk!

Je wilt het liefst afvallen na de bevalling | En dan het liefst zo snel mogelijk afvallen na de bevalling

Een kindje op de wereld zetten is een van de mooiste en belangrijkste momenten in je leven. Na negen maanden in spanning te hebben rondgelopen is de kleine er eindelijk. Maar in die negen maanden ben je waarschijnlijk flink aangekomen tijdens je zwangerschap. Je wilt het liefst afvallen na de bevalling. En dan het liefst zo snel mogelijk afvallen na de bevalling. Na de geboorte van je kind ben je natuurlijk een super trotse moeder! Iets minder trots alleen op je totaal uit balans zijnde figuur. Je voelt je niet mooi, slap en te dik. Snel afvallen na de bevalling, afvallen na zwangerschap, hoe jezelf weer in vorm krijgen en afvallen na je zwangerschap en welk dieet past bij het afvallen na een bevalling ? En wanneer is het tijd om dit aan te pakken en wat is verstandig en wat juist niet.

Gaat het afvallen na je zwangerschap je te langzaam of lukt het maar niet?

Zwangerschapskilo’s, ze zijn berucht. Tijdens de zwangerschap komen vrouwen gemiddeld zo’n 12 kilo aan. Gelukkig hebben de extra kilo’s die je aankomt tijdens je zwangerschap een functie: ze voeden de baby en zorgen ervoor dat hij goed groeit. Het extra gewicht is deels te verklaren door het gewicht van de baby, het extra bloed, de placenta en het vruchtwater. Een ander deel is te verklaren door je eigen lichaam, je houdt bijvoorbeeld veel vocht vast. Na de bevalling ben je al snel een groot gedeelte van dat gewicht kwijt, maar de meeste vrouwen moeten er wel iets voor doen om hun laatste zwangerschapskilo`s te verliezen en af te vallen na een bevalling.

Gezond en verantwoord afvallen na de bevalling

En na 9 maanden zwangerschap, de geboorte en vervolgens een pasgeboren baby, valt dat niet altijd mee en gaat het afvallen na zwangerschap niet vanzelf! Na een zwangerschap duurt het vaak even voordat je weer op je oude gewicht bent. Gaat het afvallen na de zwangerschap je te langzaam of lukt het maar niet om van die laatste zwangerschapskilo’s af te komen, dan is het belangrijk om op een gezonde manier af te vallen na de bevalling.

Na de bevalling past de één binnen no-time weer in haar oude spijkerbroek

Terwijl de ander weken, maanden of zelfs jaren nodig heeft om haar oude figuurtje weer terug te krijgen. Als dat al lukt… Als jij in de laatste categorie valt, heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd om af te vallen na een zwangerschap. De meeste (nieuwe) mama’s willen graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af en snel af vallen na de zwangerschap! Snel afvallen na je zwangerschap met BIO HCG Original kan uitkomst voor je bieden!

Zo kun je zo snel mogelijk weer in je normale kleding passen! | Snel afvallen na de bevalling met Bio HCG Original!

Het is normaal dat je aankomt tijdens je zwangerschap. Sterker nog: het zou ongezond zijn als je gewicht tijdens deze 9 maanden hetzelfde bleef. Die extra kilo’s bestaan uit je kindje, het vruchtwater, de placenta, extra vocht dat je vasthoudt en vaak ook wat extra lichaamsvet. Dit lichaamsvet verdwijnt na je bevalling helaas niet vanzelf. Gemiddeld komt een vrouw ongeveer 12 kilo aan tijdens haar zwangerschap, maar 20 kilo is zeker geen uitzondering. Helaas is dit niet gezond voor de aanstaande moeder. Zij loopt hierdoor meer risico op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs complicaties als je nog eens zwanger wilt worden.

Op je gewicht letten tijdens en na de zwangerschap is dus heel belangrijk. In dat geval blijft er na de bevalling al gauw een kilo of 5 zitten. Dit zijn overbodige zwangerschapskilo`s en op een slappe buik zit bijna geen enkele verse moeder te wachten. Dus weg ermee en afvallen met Bio HCG Original na je zwangerschap! Aangezien zwangerschapskilo`s met name op een paar specifieke zones zitten – zoals de buik en de heupen – is het belangrijk om juist deze probleemzones extra goed aan te pakken.

Verantwoord en gezond afvallen na de bevalling | Snel afvallen na zwangerschap

​Afvallen na de zwangerschap is na de geboorte van je kind niet het eerste waar je aan denkt. Je zal het druk genoeg hebben met het verzorgen van je zoon of dochter. Maar als de rust weer wat is weergekeerd, ga je vast weer eens op de weegschaal staan. En wie weet zie je dan dat je meer bent aangekomen, dan je verwacht had. Het is het beste om dan zo snel mogelijk te proberen om af te vallen na de zwangerschap. Maar wel op een ​verantwoorde manier.

Wij weten allemaal dat juist deze probleemzones hardnekkig zijn

En laat dat nou juist géén uitdaging zijn voor Bio HCG Original! Voor de meeste vrouwen zijn dat de voornaamste probleemzones waar ze bij het afvallen na een bevalling of afvallen na een zwangerschap mee te maken krijgen. Of je nu slank of wat voller bent: de kans is groot dat je rondom je bovenbenen en buik (plaatselijk) vet hebt zitten. Het is nu eenmaal een van de eerste plekken waar je als vrouw aankomt.

Wees eens eerlijk: je wilt niet 30 dagen slank zijn, maar de rest van je leven een slank lichaam hebben en gezond zijn

Platte buik na zwangerschap? Heb je een dikke buik na je zwangerschap? Wil je graag de overtollige kilo’s kwijt en weer lekker in je vel zitten? Hoe val ik snel af na een zwangerschap? Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Te dikke bovenbenen en na je zwangerschap afvallen? Wil jij afvallen op je bovenbenen na je zwangerschap? Op de billen afvallen na je zwangerschap, is iets dat veel mensen willen…Wij werken al jaren met Bio HCG Original en dat heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd. BIO HCG Original werkt echt om af te vallen.

Bio HCG Original, een koolhydraatarm dieet met meerdere voordelen om snel af te vallen na een bevalling

Veel diëten zijn gebaseerd op tekorten: door je lichaam te weinig calorieën te geven, val je af. Maar tijdens zo’n dieet heb je niet alleen een tekort aan calorieën, maar ook aan voedingsstoffen. Als je pas bent bevallen, heeft je lichaam juist behoefte aan waardevolle voedingsstoffen om te kunnen herstellen. Het voordeel van ​een koolhydraatarm dieetschema is, dat het je voorziet van alle mineralen en vitamines die je nodig hebt en toch kun je er mee afvallen. Je hoeft geen honger te hebben en je ook geen zorgen te maken of jij of je kind iets tekort komt. Elke dag kun je genieten van lekker eten en langzaam maar gestaag raak je je kilo’s kwijt. En ga er daarna gewoon mee door, want het koolhydraatarme dieet is een prima manier om op gewicht te blijven. Bio HCG Original is een koolhydraatarm dieet met meerdere voordelen om af te vallen na de bevalling.

Natasja B: “Na de kuur van 24 dagen begin ik nu aan het stabilisering proces. Het is me reuze mee gevallen. Geen hongergevoel en nu al 5 kilo en 6 cm kwijt. Het boekje staat vol heerlijke recepten en er worden ook iedere keer lekkere recepten gedeeld. Kan het iedereen aanraden”.

Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven

Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze bio hcg kuur dit ook daadwerkelijk doet! Het Bio hcg dieet is zo opgebouwd dat de koolhydraten zoveel mogelijk worden vermeden. Het is niet zo dat je helemaal geen koolhydraten meer mag. Het zou namelijk ongezond zijn als je een bepaalde voedingsgroep helemaal gaat ontzien. Als je dit koolhydraatarm dieet gaat volgen gaat je lichaam de opgebouwde vetreserves in de vetcellen aanspreken.

Hierdoor ga je juist de vetten verliezen

En dat is uiteindelijk wat je wilt! Een koolhydraatarm dieet heeft veel voordelen maar uiteraard ook nadelen. Doordat je lichaam de vetreserves aan gaat spreken, geeft het tegelijkertijd een signaal van honger af. Je lichaam vraagt om nieuwe koolhydraten. Voor de meeste mensen onder ons is dit een valkuil. Kun jij dit hongergevoel weerstaan? Met name als je langere tijd aan het diëten bent is dit erg lastig. Wanneer je toegeeft aan dit hongergevoel worden de reserves weer bijgevuld en dan gaat het hele afslankeffect weg. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het hongergevoel tegen aan. Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel zou je afvallen als je geen hongergevoel zou hebben?

Verantwoord met je lichaam omgaan

Je zou een waar wonder zijn als je na je bevalling weer snel op je gewicht bent. De meeste vrouwen willen de na zwangerschap snel afvallen. Toch wordt het na je bevalling afgeraden meteen op een streng dieet gaan, geef je lichaam de tijd om te herstellen en eet vooral gezond! Het is als kersverse moeder extra belangrijk om verantwoord met je lichaam om te gaan. De Bio HCG Original kuur is een afslankmethode en daarom niet wenselijk omdat jouw baby tijdens je zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding erg veel voedingsstoffen nodig heeft.

Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw bio hcg kuur om af te slanken na je zwangerschap

De reserves die je lichaam tijdens de zwangerschap opbouwt heb je voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Het goede nieuws is: Zodra je geen borstvoeding meer geeft kun je direct beginnen met jouw bio hcg kuur om af te slanken. Gemakkelijk en gezond afvallen na de bevalling met Bio HCG Original en overtollige kilo’s kwijt raken!

Inmiddels ruim een jaar geleden afgevallen na de bevalling en ze is nog steeds in balans

Elke morgen start je met de Biohcg ampul. Deze vloeistof houd je ongeveer een minuut onder de tong. De vloeistof wordt hierdoor goed opgenomen door je slijmvliezen. De eerste twee dagen mag je alles nog eten en drinken. Op de derde dag van de ampul start je met het dieet. Tijdens het dieet eet je om de 2 uur en zo blijft je lichaam de hele dag aan het werk. Elke avond wordt er een warme maaltijd voorgeschreven.

Je gezin kan gewoon lekker met je mee eten tijdens afvallen na de bevalling

In het gratis meegeleverde receptenboekje staan ontzettend veel voorbeelden van koolhydraatarme recepten en het grote voordeel van dit dieet is dat je niet apart hoeft te koken. Je gezin, partner of vrienden kunnen gewoon mee eten, uiteraard mogen zij wel iets meer. Het hele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. We hebben natuurlijk ook lekkere recepten voor jou geschreven, zowel voor de dieetfase als de stabilisatie fase. Hiermee wordt afvallen een lekkere culinaire ervaring en je gezin kan ook lekker gezond mee eten. Regelmatig plaatsen wij nieuwe recepten op onze website.

Ben jij al maandenlang aan het proberen om af te vallen na je zwangerschap, maar het lukt niet?

Bio HCG Original als ontgiftings- of detoxkuur

De Bio HCG Original kuur wordt ook wel eens stofwisselingskuur genoemd. De stofwisseling (metabolisme) is bij veel mensen verstoord. Er zijn meerdere redenen waardoor onze stofwisseling van slag kan raken, bijvoorbeeld door:

 • Langdurige stress
 • Verstoord eetpatroon
 • Operatie
 • Niet of te weinig beweging
 • Te weinig slaap (onregelmatig slapen)
 • Shock of trauma
 • Medicijnengebruik
 • Nuttigen van te veel alcohol

Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op

Elk jaar doe ik in het voor- en najaar een ontgiftings- cq detoxkuur. Tijdens zo’n kuur gebruik ik ondersteunend voor 7 dagen de ampullen. Ik voel me dan zo fit en energiek, terwijl men normaal bij het ontgiften last heeft van hoofdpijn, moeheid en emotieschommelingen. Een stofwisselingskuur duurt minimaal 24 dagen. Volgens verschillende wetenschappers is dit een goede manier om het metabolisme weer een nieuwe start te geven. Door een stofwisselingskuur toe te passen kun je het lichaam weer even resetten en het metabolisme versnellen. Een gezond gewicht geeft je veel zelfvertrouwen en levert je veel gezondheidsvoordelen op. Jij wilt toch ook een betere weerstand en beter slapen? Of meer energie hebben en minder risico op hart-en vaat ziekten?

Nancy R: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker”

Aanrader voor iedereen die niet alleen wat kilo’s wil verliezen maar ook een gezonde(re) levensstijl voor ogen heeft. De ampullen zorgen ervoor dat je verbranding optimaal is, je hongergevoel sterk wordt verminderd en het bijbehorende receptenboekje met voedingsschema’s (die echt ontzettend makkelijk vol te houden zijn en bovendien lekker) zorgen voor regelmaat in je (gezonde) eetpatroon waardoor je niet alleen beter overtollig vet verbrandt, maar je voelt je direct ook een stuk energieker, je huid wordt mooier, ik zie alleen maar voordelen. Inmiddels ben ik maar liefst 2 kledingmaten lichter, ik houd me aan een voedingspatroon waar weinig tot geen slechte koolhydraten en suikers in voorkomen en minimaal 2 x per jaar blijf ik een kuurtje Biohcg volgen om lekker op koers te blijven.

HCG Druppels van Online Bio Company om snel af te vallen na je zwangerschap | Een verschil in kwaliteit

Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit bio hcg druppels voor gegarandeerd succes.

Stofwisselingskuur bestellen? Snel afvallen na de bevalling?

Je ontvangt:

 • 24 Bio HCG Original ampullen
 • 4 strips met Multivitamine (15 Multi vitamines per strip)
 • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
 • Boekwerk ‘Beter in Balans’ met duidelijke uitleg
 • 24 op maat geschreven recepten
 • Draagtas

TIP:

Regelmatig ontvang je bij aankoop van een Bio HCG Original kuur een GRATIS product. Neem hiervoor een kijkje bij de kortingspakketten op onze website. Deze zijn snel en voordelig te bestellen en vaak al de volgende dag in huis! Je kunt veilig afrekenen via iDeal of achteraf met Klarna.

In de eerste drie weken ga je echt een switch maken

Een goede stofwisselingskuur bevat niet al die belastende voedingsmiddelen. Zoals eerder gezegd: We gaan het lichaam even resetten. In de eerste 3 weken ga je echt een switch maken. Je lichaam krijgt totaal andere (gezonde) voedingsmiddelen te verwerken. Dit zal de eerste dagen best even schrikken zijn voor het lichaam. Omdat je als het ware moet afkicken van alle suikers en koolhydraten. Deze werken verslavend op ons brein. Lees hier over de gevaren van suikers. Tijdens de stofwisselingskuur krijg je ondersteuning van de Bio HCG Original druppels. Ze helpen te reguleren en het hongergevoel te onderdrukken. Tijdens de kuur is het van belang om veel water te drinken en een goede Multi vitamine te gebruiken.

Wij leveren daarom ook een gratis Multi vitamine en het begeleidende boekwerk “Beter in Balans” bij elke kuur.

Na 3 weken ga je de voedingsmiddelen weer op- en uitbouwen. Dit gebeurt heel geleidelijk zodat de kans op het jojo effect gering zal zijn. Het is de bedoeling dat je door dit nieuwe eetpatroon de effecten snel aan den lijve zult ondervinden. Je merkt dat je afvalt en meer energie hebt waardoor je gemotiveerd raakt om het zo vol te houden. Wanneer je beter in balans bent kan je lichaam veel meer aan. De extra druk gaat van veel systemen af en hersteld zich weer. Sommige klachten zullen zelfs helemaal verdwijnen. Ik raad aan om zeker 3 werken te gaan stabiliseren. Hierdoor krijg je meer grip op je nieuwe leefstijl.

Afvallen na de bevalling met Bio HCG Original | Je lichaam zal je dankbaar zijn voor deze verandering!

Advies nodig over welke kuur bij jouw afslankwens en mogelijkheden past? Stel je vraag via het contactformulier onderaan de pagina of stel je vraag tijdens kantooruren in de chat op onze website. Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Afvallen na de bevalling was nog nooit zo makkelijk!

De snelste en gezondste manier om snel af te vallen na de zwangerschap met BIO HCG Original!

 

Hoe kies ik een kuur die het beste bij mijn afslankwensen past?
Allereerst maak je een keuze of je gaat voor de 12-daagse kuur (licht overgewicht), 24-daagse kuur (meest gekozen bij standaard overgewicht), 36-daagse kuur ( veel overgewicht) of de 48-daagse kuur (hardnekkig en te veel overgewicht). In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad, mogen wij helaas geen verwachting vermelden van de af te vallen kilo’s. Via ons contactformulier of de chatfunctie mogen wij jou wel adviseren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Krijg ik begeleiding tijdens mijn afslankkuur?
BIO HCG Original werkt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina. De kuur wordt compleet geleverd met een begeleidend boekwerk “Beter in Balans”. Hierdoor is de kuur makkelijk toepasbaar en eenvoudig thuis te volgen. Het boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. De 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven en zo weet je precies wat je per dag allemaal mag eten. Mocht je desondanks nog met vragen zitten zijn wij online dagelijks bereikbaar via de chatfunctie voor een deskundig advies voor en tijdens jouw kuur!
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!
Waar zijn Vitaminen en Mineralen goed voor?
Het menselijk lichaam heeft vitaminen nodig. Vitaminen zorgen er namelijk voor dat bepaalde processen in ons lichaam goed verlopen. Ze hebben een actieve rol binnen de groei, het herstel en het functioneren van het lichaam. Onmisbaar voor het menselijk lichaam dus. Je kunt je dus goed voorstellen dat een tekort aan bepaalde vitamines tot problemen kan leiden. Vitaminen zijn, simpel gezegd, kleine stoffen die in bepaalde hoeveelheden voorkomen in wat wij dagelijks eten en drinken. Denk aan enkele microgrammen of milligrammen. Je kunt kiezen voor een specifieke vitamine, eventueel in hoge dosering, of samenstelling van meerdere vitamines zoals een Multivitamine. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Bestel voor ten minste € 45,00 dan is de verzending gratis!
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Kunnen mijn gezinsleden ook hetzelfde eten?
Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een Bio HCG dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

 

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.