10.04.2020

Afvallen zonder ingevallen gezicht

Afslanken zonder ingevallen gezicht?

Wil jij weer afslanken maar dit keer wil je dat doen zonder een ingevallen gezicht te krijgen? Het eerste dat iemand namelijk van je ziet is je gezicht, wanneer je een te bolle toet of meerdere onderkinnen hebt, laat dit een ongezonde en onverzorgde indruk achter. Bovendien zit je zelf natuurlijk het lekkerst in je vel, wanneer je weet dat je er goed uitziet. Zodra mensen (veel) afvallen zie je dat in veel gevallen vaak als eerste in het gezicht. “Gaat het wel goed met je? Slaap je wel genoeg? Heb je niet teveel stress? Zit je soms aan de drugs?” Het zijn zomaar een aantal vragen die je op je afgevuurd kunt krijgen zodra je gezicht wat invalt. Erg vervelend, want naast al deze opmerkingen zie je natuurlijk liever dat het overtollige vet op je buik, benen en billen verdwijnt in plaats van in je gezicht. Het gezicht is dus de eerste indruk die je maakt bij andere mensen en daarom wil jij graag afvallen zonder ingevallen gezicht.

Met een goed afslankmiddel geen ingevallen gezicht

Ben je op zoek naar een goed afslankmiddel en wil je afvallen zonder ingevallen gezicht? Het Bio HCG dieet in combinatie met onze Bio HCG druppels zorgen ervoor dat je niet langer last hebt van vetophoping op je benen, vet op je dijen, afvallen bij je billen en afvallen bij je heupen. Een goed kant en klaar eet schema en de snelste manier om af te vallen met een blijvend resultaat! Je hebt jezelf vast en zeker al vaak een aantal vragen gesteld: Hoe snel afvallen na zwangerschap, hoe val ik snel af bij mijn buik, wat is een goed eet schema, hou ik het dieet wel vol, hoe kan ik mijn hongergevoel onderdrukken? Herkenbaar? Lees dan verder en ga met het Bio HCG dieet voor de beste afslankresultaten en om zo snel mogelijk af te vallen. Niet alleen voor de beste afslankmiddelen, maar ook voor de beste supplementen geadviseerd bij het Bio HCG dieet. Wat onze Bio HCG Original kuur zo bijzonder en succesvol maakt, is dat je niet alleen op een verantwoorde manier en blijvend gewicht verliest, maar dat je jezelf ook al snel vitaler, gezonder en sterker voelt.

Ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

En een eerste indruk kan vaak erg bepalend zijn (hoe jammer dat soms ook is) 

Daarom willen veel mensen voor de dag komen met een mooi en slank gezicht. Als je wilt afvallen in het gezicht, betekent dat eigenlijk dat je op een bepaalde plek vet wilt verbranden. Helaas is dat erg moeilijk om voor elkaar te krijgen en krijgen veel mensen tijdens het afvallen te maken met een ingevallen gezicht. Wist jij dat als je een paar kilo’s afvalt, dit al snel kan opvallen in je gezicht? Het hoeft dus helemaal niet zo moeilijk te zijn om een dunner gezicht te krijgen of vetophopingen op benen kwijt te raken. Met onze Bio HCG Original kuur verdwijnt het vet op de juiste plaatsen en voorkom je een ingevallen gezicht! Gezondheidsrisico’s van overgewicht verminderen? Op zoek naar een goed afslankmiddel? Online Bio Company helpt je naar een gezond gewicht met de beste afslankproducten.

Iedereen heeft natuurlijk graag een gezicht dat er verzorgd en vooral niet te dik uitziet

 • Een ingevallen gezicht kan tal van oorzaken hebben.
 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Gewichtsverlies
 • Een minder bourgondische levensstijl
 • Ouder worden

Het zijn allemaal zaken die een ingevallen gezicht kunnen veroorzaken. Vaak is een ingevallen gezicht een gevolg van meerdere oorzaken bij elkaar. Heb je veel stress, dan bestaat de kans dat je ’s nachts plafonddienst hebt en geen oog dicht doet. De vicieuze cirkel houdt aan (of treedt juist in werking) en dat heeft een ongezond ogend gelaat tot gevolg. Natuurlijk is het makkelijk voor ons om te roepen “voorkom stress en slaap voldoende”. Stress is een natuurlijke reactie van het lichaam in penibele situaties.

1) Minder of stop met het gebruiken van alcohol

Amerikaans onderzoek heeft aangetoond, dat mensen die veel alcohol gebruiken een boller gezicht hebben dan mensen die dit niet doen. Dit komt doordat je lichaam sommige van de schadelijke stoffen die in alcohol zitten opslaat. Deze stoffen (vocht) worden vooral opgenomen in je handen en je gezicht. Dus wanneer je wilt afvallen in je gezicht en dus een strakker gezicht wilt hebben, is het aangeraden om te stoppen met het nuttigen van alcohol, of in ieder geval, flink te minderen.

2) Zorg dat je niet te veel zout binnenkrijgt

Wanneer je veel zout op je eten doet of veel zoute maaltijden eet, krijgt je logischerwijs veel zout binnen. Zout slaat vocht op, dus hoe meer zout er in je lichaam zit, hoe meer vocht je lichaam opslaat. Dit vocht wordt ook opgeslagen in je gezicht. Dus wanneer je wilt afvallen in je gezicht, is het aangeraden om flink te minderen met het zout. Let op: veel kookpakketten en magnetronmaaltijden bevatten enorme hoeveelheden zout, om de maaltijden smaakvoller te maken. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust en krijgen op deze manier alsnog enorme hoeveelheden zout binnen. Met een kant en klaar dieetschema en onze bio hcg druppels helpen wij jou op weg naar jouw nieuw ik!

3) Drink minimaal 2 liter water per dag.

Wanneer je een smal gezicht wilt hebben, moet je minimaal 2 liter water per dag drinken. Water is essentieel voor het menselijk lichaam en als je minder dan de benodigde 2 liter per dag drinkt, gaat je lichaam andere vloeistoffen opslaan om dit gebrek te compenseren. Tevens werkt onze Bio HCG Original zo dat het vet verdwijnt op plekken waar het over is. Zo raak je eindelijk verlost van vet op dijen, vetophoping op bovenbenen en dat buikvet. Je wilt immers je buikje kwijtraken. Het vet dat structureel in de spieren zit, zal onaangeroerd blijven, wat ervoor zorgt dat je geen ingevallen gezicht of slappe huid krijgt. Dus geen ingevallen wangen, geen kippennek, geen overdreven afname van vrouwenborsten, maar wel van buik, bovenbenen, bovenarmen. Dus je valt af op de juiste plekken en op die plekken waar je het juist kwijt wilt. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. “Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht”.

Steeds meer mensen zijn te zwaar!

Een aandoening waar je niet te lichtzinnig over moet denken. Overgewicht brengt allerlei gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals suikerziekte en hartkwalen. Voorkom deze ellende door gezond en gematigd te eten.

Factoren die de kans op overgewicht vergroten:

 • erfelijkheid
 • medicijngebruik
 • ziekte of een handicap
 • te weinig lichaamsbeweging
 • een ingrijpende gebeurtenis
 • stoppen met roken
 • (gevolgen van) zwangerschap

Risico’s bij overgewicht:

 • hartinfarct
 • hersenbloeding
 • verstopte bloedvaten (trombose)
 • diabetes type 2
 • bepaalde vormen van kanker
 • verhoogde bloeddruk
 • galstenen
 • gewrichtsaandoeningen
 • spataderen
 • huidstrepen
 • cellulitis

Ernstig overgewicht (obesitas) kan bovendien leiden tot:

 • ademhalingsproblemen
 • slaapapneu (stokkende adem tijdens de slaap)
 • jicht
 • afwijkingen aan de wervelkolom
 • onvruchtbaarheid
 • menstruatiestoornissen
 • geboorteafwijkingen
 • psychische en sociale problemen
 • slechter functioneren van het lichaam

Zo ongezond is een buikje!

Het is een van de meest vervelende soorten vet: Buikvet. Het komt er makkelijk aan, maar het is veel moeilijker om het er weer af te krijgen. Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met hun gewicht, en vooral rondom de taille wil men graag een beetje vet kwijtraken. Dit omdat veel mensen het mooier vinden om een platte, strakke buik te hebben, maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat het vet in deze regio gevaarlijker is dan bijvoorbeeld het vet op je billen, benen en onderhuids vet. Maar wat is buikvet nu precies, waarom is het schadelijk, wanneer heb je een teveel hiervan en hoe kom je hier vanaf?

Geweldige resultaten met Bio HCG Original!

Hoe je het ook went of keert, een gezond voedingspatroon is het allerbelangrijkste middel om buikvet te verbranden. Een gezond voedingspatroon bestaat uit voornamelijk verse voedingsmiddelen en veel variatie. Probeer het Bio HCG dieet met een kant en klaar dieetschema en de snelste manier om af te vallen. Betekent dit dan dat je nooit meer mag snoepen of iets ongezonds mag eten? Natuurlijk niet! Online Bio Company geeft je niet alleen de beste tips over gezond afvallen, buikvet verbranden, vet op dijen kwijtraken, maar leert je ook heerlijke en gezonde recepten klaar te maken. Zo pak je direct jouw gewicht aan en kan je al over enkele weken die platte en strakke buik krijgen waar je al zo lang van droomt.

L-Carnitine belangrijk voor verliezen vet

Een van onze meeste gebruikte manieren om buikvet te verliezen is middels onze Bio HCG Original kuur. Deze manier is zeer effectief en de snelste manier om af te vallen. Tijdens de kuur volg je een dieet gebaseerd op gezonde voeding, een goed dieetschema! Ter ondersteuning gebruik je een ampul. Deze ampul zorgt ervoor dat je geen hongergevoel heb tijdens het diëten.  De basisvloeistof uit de ampul bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur zijn erg belangrijk voor het verliezen van het vet. Ze versnellen namelijk de energieproductie. L-Carnitine zorgt er daarnaast ook voor dat vetten naar de mitochondriën worden gebracht. De mitochondriën zijn cellen waar vetten uiteindelijk verbrand worden.

Hoe mooi is het om weer in die oude spijkerbroek te passen?!

Die verborgen jeans in je kast liegt niet na gebruik van onze BIO HCG Original kuur! Vet verliezen op je benen, Vet op dijen verliezen, je buikje kwijtraken?

Het vet rond de taille zien veel mensen liever gaan dan komen. Het buikje wordt dan ook met regelmaat tot probleemgebied bestempeld. En terecht. Los van of het mooi is of niet, buikvet is het meest ongezonde vet! Ons lichaam slaat het overtollige vet over het algemeen op twee plekken op: op de buik (appel) of op de heupen en billen (peer). Mannen zijn vaker een appel, vrouwen een peer. Waar het vet zich opslaat is grotendeels genetisch bepaald. Voor je gewicht maakt de plaats van opslag niet uit, maar voor bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten wel. Dan is buikvet namelijk veel ongezonder.

Soorten vet

Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Ook je gewrichten (rug, knieën, enkels) krijgen het bij overgewicht zwaar te verduren. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht en een beetje vet rondom je buik kan geen kwaad, maar wanneer je een te hoog vetpercentage hebt kan dit ernstige gevolgen hebben. Ook slanke mensen kunnen te maken hebben met een te hoog vetpercentage. Er zijn twee soorten vet, die zich in of rondom de maagstreek bevinden. De eerste soort is de vorm die ervoor zorgt dat je buikspieren niet meer zichtbaar worden en noemt men subcutaan vet en bevindt zich direct onder de huid en bovenop je buikspieren.

Visceraal vet

De tweede soort noemt men visceraal vet en die bevindt zich dieper in de buikspieren en rondom de organen. Dit vet voelt stevig en hard aan als je erop drukt. Beide soorten vet zijn door meerder studies aantoonbaar ongezond voor je, maar visceraal vet is wetenschappelijk aangetoond nog gevaarlijker te zijn dan subcutaan vet. Beide soorten vet verhogen de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, verhoogde bloeddruk, beroertes, slaap apneu, verschillende vormen van kanker en andere degeneratieve ziektes

Ongezond

Buikvet verhoogt het risico op welvaartsziekten zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Het gevaar zit hem niet in het vet dat direct onder de huid zit. Juist het vet in de buikholte en rondom de organen is ontzettend ongezond. Daarbij speelt de stofwisseling een belangrijke rol. Door teveel buikvet worden de lichaamscellen bijvoorbeeld minder gevoelig voor insuline. Hierdoor stijgt de bloedsuikerspiegel, gaat de alvleesklier meer insuline aanmaken en kunnen er verstoringen optreden. Met mogelijk diabetes tot gevolg. Veel gezondheidsproblemen, waaronder met name overtollig buikvet, zijn het gevolg van een rigoureus veranderd voedingspatroon. Ga maar na, bijna al het voedsel dat we vandaag kunnen kopen is afkomstig uit een fabriek.

Goede voeding

Waar we vroeger groente en fruit gewoon op de markt of bij een boer kochten, wordt alles nu kant en klaar in ​verpakkingen aangeboden. Met deze zogenaamde geproduceerde voedingsmiddelen werd ook een ander probleem geïntroduceerd; er kwamen massa’s kunstmatige hulpstoffen in ons voedsel. Die zijn goedkoop, eenvoudig te verpakken en eenvoudig te consumeren. En het liefst zo veel mogelijk, de megaverpakkingen, 2 voor de prijs van 1 en kilo knallers vliegen je om de oren. Het stijgende aanbod heeft de kwaliteit niet verbeterd, integendeel!

Buikomtrek

De buikomtrek meet je tussen het heupbeen en de onderste rib. Trek het meetlint niet te strak aan, want dan smokkel je. Voor vrouwen is een buikomtrek onder de 80 centimeter gezond, tussen de 80 en 88 centimeter geldt een verhoogd risico en bij meer dan 88 centimeter een ernstig verhoogd risico. Bij mannen is tot 94 centimeter gezond en vanaf 102 centimeter is het risico ernstig verhoogd. Zit je boven deze waardes is het echt vijf voor twaalf, hoe oud je ook bent. Zorg dan dat je snel 5, 10, 15 kilo gaat afvallen voor je gezondheid.

Het buikje is een probleemgebied dus: het is ongezond en veel mensen vinden het niet mooi. Afvallen zonder sporten klinkt perfect, toch? Er wordt vaak gezegd dat je geen kilo’s kunt kwijtraken zolang je niet beweegt, maar dat is natuurlijk onzin. In feite kun je altijd afvallen, als je het maar op de juiste manier doet.

Een kant en klaar dieetschema | Zo snel mogelijk afvallen met een goed afslankmiddel | Een blijvend resultaat

Verschillende diëten en trainingen beloven een platte buik. Toch is de beste manier om buikvet kwijt te raken het veranderen van je leefstijl. Gezond eten dus. En veel bewegen. Buikspieroefeningen kunnen daarbij helpen, maar zolang een laagje vet je buikspieren bedekt zullen deze niet zichtbaar worden. En het vet verdwijnt niet door de buikspieroefeningen. Zorg dat je meer calorieën verbrandt dan inneemt. Hierdoor zal het vet op je buik (voor een deel) verdwijnen, in gelijke hoeveelheid als het vet op de rest van het lichaam verbrandt.

 • Wil jij stralend voor de spiegel staan?
 • Wil jij blij worden van je spiegelbeeld in de etalageruit?
 • Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu!
 • En wil jij dan ook op je ideale gewicht blijven?
 • Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je ook klaar met al die guru’s die zeggen hoe het moet?
 • Ben je klaar met je te verstoppen in wijde kleding?
 • Wil jij ook energiek, lekker en gezond leven?

Bestel Bio HCG Original

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Je kan voor dit bedrag rekenen op hoogwaardige kwaliteit ampullen met Bio HCG Original. Tevens een paar strips hoge kwaliteit vitaminepillen. Tenslotte een handig boek met alle informatie over jouw kant en klare dieetschema. Je vindt bijvoorbeeld recepten zodat je leert om lekker én koolhydraatarm te koken. Te dik bij je billen of buik, of rond je armen, heupen, en dijen? Afvallen op de juiste plekken voor mannen en vrouwen! Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet en behaalden snel hun streefgewicht!

HCG Druppels van Online Bio Company | Een verschil in kwaliteit

Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Bio HCG Original, absolute topkwaliteit bio hcg druppels voor gegarandeerd succes.

Bio HCG Original is verkrijgbaar voor meerdere dagen:

Begin nu zelf met onze Bio HCG Original

De verschillende kuren en andere dieetproducten zijn direct verkrijgbaar bij Online Bio Company. Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Wil jij ook anderen inspireren? Begin snel met afvallen en bestel nu een Bio HCG Original kuur. Heb je nog vragen welke kuur bij jou past? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier!

Waar zijn Vitaminen en Mineralen goed voor?
Het menselijk lichaam heeft vitaminen nodig. Vitaminen zorgen er namelijk voor dat bepaalde processen in ons lichaam goed verlopen. Ze hebben een actieve rol binnen de groei, het herstel en het functioneren van het lichaam. Onmisbaar voor het menselijk lichaam dus. Je kunt je dus goed voorstellen dat een tekort aan bepaalde vitamines tot problemen kan leiden. Vitaminen zijn, simpel gezegd, kleine stoffen die in bepaalde hoeveelheden voorkomen in wat wij dagelijks eten en drinken. Denk aan enkele microgrammen of milligrammen. Je kunt kiezen voor een specifieke vitamine, eventueel in hoge dosering, of samenstelling van meerdere vitamines zoals een Multivitamine. De beste Vitaminen bestellen? Voordelig hoogwaardige Vitaminen bestellen? Online Vitaminen kopen voor de laagste prijs? Bestel Vitaminen eenvoudig bij Online Bio Company!
Hoe bestel ik een Bio HCG kuur of hoogwaardige vitaminen en mineralen?
Onze Bio HCG Original kuren en supplementen kun je gemakkelijk in onze webshop in de winkelwagen plaatsen en afrekenen. Bij het bestellen kun je een keuze maken of je je wilt registreren. Dit is handig voor het plaatsen van een vervolgbestelling maar dit is niet verplicht. Je kunt veilig betalen via iDeal of later betalen met Klarna.
Hoe ontvang ik korting wanneer ik Bio HCG Original bestel?

Bio HCG met korting | Bio HCG voordeelpakketten

Op zoek naar de beste Bio HCG ervaring met onze Bio HCG Original afslankkuur. Bestel je twee (Duo-pakket) of drie (Vriendenpakket) BioHCG Original kuren dan ontvang je een extra staffelkorting. Dat geldt ook voor de Bio HCG kuur in combinatie met enkele geadviseerde bijproducten. Kies het pakket met korting die bij jou past en begin morgen nog (samen) met de afslankkuur! Zoek je een Bio HCG aanbieding? Bekijk onze voordeelpakketten en start met een Bio HCG kuur om snel af te vallen. Over een periode van 12, 24, 36 en 48 dagen val je af terwijl je ondertussen meer leert over de oorzaak van jouw overgewicht.
Staat je vraag er niet tussen?
Veel vragen zijn ons eerder gesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat help ik je graag verder via onderstaand contactformulier of tijdens openingstijden via de chatfunctie.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.