Aanbieding!

Totaalpakket Biohcg

212,06 183,48 incl. btw

 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
 • Gratis verzending vanaf € 45,-
 • Veilig en snel betalen met iDeal & Klarna

Beschrijving

Het Totaalpakket

Het Totaalpakket bevat de 24 daagse kuur en de meest gebruikte producten die wij adviseren bij de Biohcg Original kluur.

Je ontvangt:

 • 24 Biohcg Original ampullen
 • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
 • Boekwerk ‘Beter in Balans’ met duidelijke uitleg en recepten
 • Draagtas
 • Pot Fytoslim (60 tabletten)
 • Pot Multivitamine (75 tabletten)
 • Pot Vetblokker (60 tabletten)
 • Pem Spray
 • Herbamare kruiden

Wat is Biohcg Original?

Biohcg Original is een afslankkuur bestaande uit 3 fases. De eerste fase is de afslankfase. In deze fase volg je een op maat geschreven dieet en neem je elke dag de vloeistof uit Biohcg Original ampul. Vervolgens kom je in een stabilisatiefase. In deze fase werken we naar de uiteindelijke levensfase. In de stabilisatiefase worden de calorie?n elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor kan je lichaam wennen aan het nieuwe gewicht.

In de levensfase moet je het uiteindelijk zelf gaan doen. We geven je veel tips mee en je zult merken dat je nog regelmatig het boekje erbij pakt en de lekkere recepten eruit kookt.

Fytoslim

Fytoslim is een fatburner. Met name met een caloriebeperkend dieet (zoals de Biohcg Original dieet) en lichaamsbeweging is het effectief. Wij adviseren Fytoslim in de stabilisatiefase maar je kan het ook na de kuur gebruiken.

Vetblokker

De Vetblokker is voor na de kuur. Bij maaltijden die veel vetten bevatten kun je voor of na een vetblokker nemen. Het beperkt de opname van vetten uit voeding. De vetblokker vormt een laagje om de vetten zodat ze op een natuurlijke manier het lichaam verlaten.

Één tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 calorieën.

Multivitamine

Dit is een suiker- en vetvrije Multivitamine van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens het afslanken eet je minder en krijg je daardoor ook minder vitaminen en mineralen binnen. Het is belangrijk om dit aan te vullen. Hierdoor gaat je lichaam beter presteren en dat komt ook ten goede van het afslankproces.

Pem Cooking Spray

De Pem spray is de ideale vervanger van boter en olie. Het bevat veel minder vetten en calorie?n. Boter en olie bevatten 11,5 gram en 13,6 gram vet en de Pem spray slechts 0,54. Qua calorie?n is het verschil nog groter: Boter bevat gemiddeld 104 Kcal, Olie 122 Kcal en de Pem spray slechts 2 Kcal.

Herbamare kruiden

De Herbamare kruiden van A.Vogel is een kruidenzout. Je hoeft er minder van te gebruiken dan de traditionele keukenzout.

Bekijk het inkijkexemplaar ‘Beter In Balans Original’

Het dieet is gemakkelijk te volgen en ons receptenboek kan natuurlijk makkelijk worden uitgebreid met jouw eigen recepten. Je leert tal van nieuwe maaltijden bereiden inclusief bijgevoegde boodschappenlijst. Door deze gezondere levensstijl wordt het beruchte jojo-effect voorkomen.

Het boek begeleidt en adviseert je naar een nieuwe leefstijl en eetgewoonte. De belangrijkste eerste stap naar een slanker/gezonder leven!

Extra informatie

Beschikbaarheid

op voorraad

Verzendkosten

Gratis verzending

Verzending land

NL

Conditie

nieuw