Bio HCG Original Stabilisatiepakket

69,95 incl. btw

Categorie:
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
 • Gratis verzending vanaf € 45,-
 • Veilig en snel betalen met iDeal & Klarna

Beschrijving

Stabilisatiepakket

Dit pakket bevat drie hulpmiddelen voor tijdens de stabilisatiefase en na de afslankkuur.

Inhoud pakket:

 • NTM Fytoslim
 • Amino-fit eiwitshake
 • Lipidplex Vetblokker

NTM Fytoslim: Geef je vetverbranding tijdens de stabilisatiefase nog een extra boost met NTM Fytoslim. Advies gebruik tijdens de stabilisatiefase: 2 maal daags 1 tablet.

Amino-fit eiwitshake: In de stabilisatiefase kun je Amino-fit zo nu en dan als lunch gebruiken. Amino-fit bevat weinig vetten en heeft een eiwitpercentage van 79%. Mede hierdoor heb je langere tijd een verzadigd gevoel. Maar ook na de stabilisatiefase is het aan te bevelen want: ‘De ene dag een beetje meer, is de andere dag een beetje minder’. Vervang zo nu en dan je lunch door deze plantaardige eiwitshake en zo blijf je makkelijker op gewicht.

Lipidplex Vetblokker: De Lipidplex Vetblokker is het ideale preventiemiddel voor na de kuur. Het beperkt de opname van vetten uit voeding. Eén tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 calorieën. Een mooi hulpmiddel om de ‘schade’ te beperken. Zeer geschikt tijdens etentjes en andere gelegenheden waarbij vet eten op tafel staat. Ideaal tijdens de vakantie, feestdagen, etentjes en andere momenten.

De voordelen van Bio HCG Original

 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Biologisch, hormoonvrij en veilig in gebruik
 • Een blijvend resultaat
 • Gemakkelijk thuis te volgen
 • Geeft meer energie
 • Een fitter gevoel

Wat is Bio HCG Original?

Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar ook verkrijgbaar in 12, 36 en 48 dagen. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine en citroenzuur spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding en energieproductie. L-Carnitine heeft ook de eigenschap om de vetten in je lichaam naar de mitochondriën te loodsen. De mitochondrion is de cel waar de vetten uiteindelijk worden verbrand. Deze bevinden zich voornamelijk rond de dijen, billen en buik.

Daarnaast worden er enkele biologische stoffen toegevoegd. Dit is onder andere Leptine. Uit onderzoek is gebleken dat bij afslanken, de leptine in je lichaam daalde en het hongergevoel toenam. Omdat je lichaam in een overlevingstandkomt worden vetten vastgehouden. Na extra toevoeging van leptine werd het hongergevoel weggenomen en werden vetten niet meer vastgehouden.

In combinatie met een speciaal op maat geschreven dieet is de Biohcg Original een effectief middel om de strijd tegen de kilo’s te winnen. De gehele kuur staat in het bijgeleverde boekwerk ‘Beter in Balans’ uitgelegd. Elke dieet dag is volledig uitgeschreven zodat je exact weet wat je moet doen om tot mooie resultaten te komen.

Ben je niet helemaal tevreden over je lijf, gezondheid of conditie? Wil jij kilo’s of centimeters kwijt en weer bruisen van energie?  Zoek dan niet verder, bij Online Bio Company hebben wij waar je naar op zoek bent!

Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu? Je kunt rekenen op die heerlijke vraag: “Wauw, wat zie je er goed uit! Je bent afgevallen of niet?” Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat.

Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden.

Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de Biohcg ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema is zeer uitvoerig beschreven en staat in het begeleidend boekwerk.

Fase 2 is de stabilisatiefase. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je ‘ongemerkt’ meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo’s er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven. Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze Bio HCG Original kuur dit ook daadwerkelijk doet!

Door Bio HCG is het mogelijk om overtollig vet te verliezen op dijen, bovenbenen, buik en middel. Het gaat alleen om verliezen van overtollig vet, niet het structurele vet dat in je spieren zit. Je krijgt dus geen ingevallen gezicht.

Wat maakt Bio HCG Original anders dan andere afslankkuren?
Bio HCG Original bestaat al ruim 18 jaar! Door het succes van Bio HCG Original zijn er enkele re-make soorten van de Bio HCG Kuur op de markt gekomen. In druppels of tabletten bijvoorbeeld. Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten. Daarom bieden wij de Bio HCG Original vloeistof aan in ampullen. Vervolgens worden ze geenergetiseerd en garanderen wij continue versheid van ons product wat de afslankresultaten ten goede komt. Dit dus in tegenstelling met HCG in andere vormen. We vergelijken  het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De ‘prik’ gaat er langzaam uit.
Waarom zit de vloeistof in ampullen, en zijn deze wel veilig?
Wij hebben bewust gekozen voor druppels in ampulvorm. Dit heeft puur met de kwaliteit te maken. Bio HCG wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. De ampullen in het BioHCG Original  afslankkuur pakket worden geleverd met een exclusief afbreekdopje om de ampul eenvoudig en veilig te kunnen openen.  Ampullen worden onder GMP richtlijnen en volgens het kwaliteitsmanagement systeem DIN EN ISO 9001 vervaardigd.
Hoe werkt Bio HCG Original op het afslankproces?
Bio HCG Original heeft een terugkoppelfunctie naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum in de hersenen dat allerlei functies in het lichaam aanstuurt en een cruciale rol speelt bij de regulatie van het eetgedrag. Door het wegnemen van de eetlust en hierdoor het verhogen van de vetverbranding kun je sneller afvallen. Samen met het calorie-arme dieet kun je de kuur zonder problemen volhouden dankzij de Bio HCG Original druppels.
Kom ik na de Bio HCG Original kuur weer aan?
Bio HCG Original is een krachtig product. Maar het is geen wondermiddel als je je niet houdt aan een gezond voedingspatroon. Gedurende de kuur ben je erachter gekomen dat je best veel en lekker mag eten, echter wel in balans. Je maag is gekrompen door de kuur en deze RESET zorgt ervoor dat je gemakkelijk dit nieuwe patroon aan kunt houden. Je hebt dit dus volledig zelf in de hand!

 

Boekwerk ‘Beter In Balans Original’

Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen. Bio HCG recepten gratis op maat geschreven. Afvallen zonder sporten? Het antwoord hierop zal je verbazen! Het gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Alle Bio HCG recepten hebben wij gebundeld in het boekwerk Beter in Balans. Bekijk hieronder het inkijkexemplaar.

Ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de BioHCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Zo wordt afvallen een culinaire ervaring!

Afvallen met Bio HCG! Het boekwerk bevat ook handige overzichten met geadviseerde en verboden voeding. Zo kun je zelf ook nog eens recepten samenstellen. Door deze gezondere levensstijl wordt het beruchte jojo-effect voorkomen. Het boek begeleidt en adviseert je naar een nieuwe leefstijl en eetgewoonte. De belangrijkste eerste stap naar een slanker/gezonder leven!

 • Wil jij stralend voor de spiegel staan?
 • Wil jij blij worden van je spiegelbeeld in de etalageruit?
 • Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu!
 • En wil jij dan ook op je ideale gewicht blijven?
 • Zie je door de bomen het bos niet meer?
 • Ben je ook klaar met al die guru’s die zeggen hoe het moet?
 • Ben je klaar met je te verstoppen in wijde kleding?
 • Wil jij ook energiek, lekker en gezond leven?

 

 

Content missing