• Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Veilig en snel betalen met iDeal & Klarna

24 dagen kuur

Bio HCG 24 dagen kuur

In 24 dagen afslanken met Bio HCG

Maak van afslanken een bijzondere ervaring met een Bio HCG kuur van 24 dagen. Je combineert een slim dieet met ons Bio HCG afslankmiddel. Dit boekt snel en effectief resultaat. Bovendien legt het de grondslag voor een gezondere levensstijl zodat de kilo’s ook weg blijven. Je ontvangt bij jouw bestelling een compleet pakket om het afvallen te beginnen. Je ontvangt de Bio HCG druppels, multivitaminepillen en een handig boek met uitleg over jouw dieet. Zo ga je goed geïnformeerd aan de slag om die irritante extra kilo’s aan te pakken.

Wat is Bio HCG?

HCG is een hormoon dat in zwangere vrouwen helpt met de vetverbranding. Daarnaast heeft het invloed op de hypothalamus, het deel van de hersenen dat onder meer over honger gaat. Tegenwoordig mag HCG niet meer worden gebruikt in afslankmiddelen. Bio HCG gebruikt daarom een slimme combinatie van onder meer L-carnitine en leptine. Hiermee worden dezelfde effecten gerealiseerd in het lichaam. Een praktische en moderne oplossing om jou te helpen met afvallen.

Het is echter niet genoeg om alleen elke dag een ampul Bio HCG druppels in te nemen. De effecten werken nauwgezet samen met een koolhydraatarm dieet. Dit doet Bio HCG door het hongergevoel te verminderen en de vetverbranding te stimuleren. Zo wordt het makkelijker om jouw dieet vol te houden en gaat je lichaam het vet effectiever te lijf.

 

Waarom kiezen voor de Bio HCG kuur van 24 dagen?

Aanbevolen wordt de Bio HCG kuur van 24 dagen aan omdat deze een goede balans vormt. Je bent niet zolang bezig dat het moeilijk vol te houden wordt. Tegelijkertijd duurt de kuur lang genoeg om jou te helpen gewend te raken aan een nieuw eetpatroon. Zo kan je ook na de Bio HCG kuur met weinig moeite je nieuwe gewicht vasthouden. Als je immers terugvalt op je oude ongezonde eetgewoonten komen de extra kilo’s ook weer terug.

Bestel snel een bio HCG kuur van 24 en begin meteen met afslanken

Een bestelling plaatsen bij Online Bio Company is zo gedaan. Je bestelt snel online en kan kiezen uit een Bio HCG kuur van 12, 24 of 36 dagen. Daarnaast vind je ook aanvullende supplementen zoals b.v. vetblokkers en PEM sprays. Alle bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst zijn de volgende dag al bezorgd. Profiteer nu van deze korte levertijden en begin snel met afvallen.