• Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Veilig en snel betalen met iDeal

Bio HCG druppels

Wat zijn HCG druppels?

HCG is een hormoon dat zo’n 60 jaar geleden in verband is gebracht met gewichtsverlies. Tegenwoordig mag het niet meer worden gebruikt in afslankmiddelen. De effecten van HCG zijn echter wel nagebootst door een slimme combinatie van andere middelen. De naam HCG is blijven hangen ondanks dat deze nieuwe afslankmiddelen geen hormonen bevatten. Veelal wordt het verkocht als Bio HCG-druppels, maar het is ook in diverse andere vormen verkrijgbaar. Tabletten en spray zijn allebei mogelijk, maar onze producten worden in ampullen geleverd.

Waarom druppels in een ampul?

De HCG-druppels hebben diverse ingrediënten die mettertijd hun kracht verliezen. Om de versheid te garanderen en optimale werking te leveren worden de dagelijkse doses daarom in ampullen verpakt. De stoffen die jou gaan helpen met afvallen blijven goed bewaard en je kan je nooit vergissen in de dosis. Eén ampul ’s ochtends vroeg is alles wat nodig is om dit afslankmiddel te laten werken. Je profiteert de hele dag lang van de effecten van Bio HCG-druppels.

Wat is het effect van HCG-druppels?

Bio HCG pakt overtollig vet op twee manieren aan. Als eerste wordt het hongergevoel in het lichaam onderdrukt. Een kuur gaat altijd samen met een goed doordacht dieet. De druppels zorgen dat je je niet de hele dag hongerig voelt terwijl je lichaam went aan jouw nieuwe eetgewoonten. Het dieet richt zich op het ontwijken van koolhydraten. Deze vind je voornamelijk terug in brood, rijst en suikerrijke artikelen. Let ook goed op bij kant-en-klare items. Vaak wordt hier een stevige schep suiker aan toegevoegd voor de smaak. Door de suikers en andere koolhydraten links te laten liggen gaat jouw lichaam in de overlevingsstand. Je energieverbruik daalt en belangrijker, de reserves worden in grotere mate aangesproken. De energie wordt aangevuld vanuit jouw vet, waardoor het geleidelijk verdwijnt.

Hier komen de Bio HCG-druppels weer om de hoek kijken. Naast hun effect op het hongergevoel helpen zij ook dit vetverbrandingsproces te versnellen. Je lichaam is sneller en actiever bezig om deze reserves aan te spreken. Zorg daarnaast voor wat extra lichaamsbeweging en je behaalt al binnen enkele weken resultaat. Na de kuur is het aan jou om dit nieuwe slanke figuur te behouden. Als je terugvalt op oude gewoonten en weer veel ongezond gaat eten komen de extra kilo’s ook weer terug.

Gebruik daarom het handige receptenboek dat bij elke Bio HCG-kuur zit. Hierin vind je tal van lekkere recepten die voldoen aan de eisen van een koolhydraatarm dieet. Ook online is veel te vinden. Maak van deze eetpatronen een gewoonte en je voorkomt met gemak dat beruchte jojo-effect.

Ervaar nu de HCG-druppels van Online Bio Company

Online Bio Company biedt je diverse effectieve afslankmiddelen. Je vindt bij ons onder meer vetblokkers en diverse bio HCG kuren. Deze variëren in lengte van 12 tot 36 dagen. Alleen een paar extra kilo’s kwijt of een grootsere aanpak? Bij ons vind je een passende kuur. De kuur bevat een compleet pakket om jou te helpen met afslanken. Niet alleen krijg je een set ampullen en vitamines maar ook een handig boek met informatie en koolhydraatarme recepten. Zo wordt jouw nieuwe dieet een interessante culinaire ervaring met tal van nieuwe recepten om uit te proberen.

Bio HCG druppels bestellen wordt gemakkelijk online afgehandeld. Je hoeft bij een bestelling van meer dan €50,00 bovendien geen cent verzendkosten te betalen. Onze snelle service zorgt bovendien dat je niet lang hoeft te wachten op je afslankmiddelen. Bestel voor 15:00 en jouw order wordt de volgende dag al bij je afgeleverd. Dat is de kwaliteit en service van Online Bio Company. Bestel nu HCG druppels en ga snel aan de slag voor een dunner figuur.