Bio HCG dieet eetschema

Wat is het Bio HCG dieet?

Bij elke Bio HCG-kuur hoort een speciaal dieet. Door goed te letten op wat je eet en porties in te perken bereik je snel gewichtsverlies. De kern van het Bio HCG-dieet is het vermijden van koolhydraten. Dit zijn o.a. producten als brood, rijst en aardappelen maar voornamelijk zoetigheid. Snoepgoed en frisdrank komen als eerste naar voren, maar suiker zit in veel dingen waar je het niet zou verwachten. Kant-en-klaar maaltijden bevatten bijvoorbeeld vaak veel suiker om de smaak te verbeteren.

Hoe is het Bio HCG-dieet eetschema opgebouwd?

Het doel van het Bio HCG-dieet en het bijbehorende eetschema is je lichaam te dwingen haar reserves aan te spreken. Een overschot aan koolhydraten wordt opgeslagen in het vet voor later gebruik. Wanneer je niet genoeg koolhydraten en daarmee calorieën binnenkrijgt vult je lichaam dit aan. Het vet wordt verbrand om het tekort op te vangen. De speciale Bio HCG-druppels bevorderen dit effect. Daarnaast helpen ze het hongergevoel te onderdrukken. Ook middels het Bio HCG-eetschema worden hiervoor de nodige stappen gezet. Het is onder meer aan te raden elke twee uur iets te eten, al is het maar een kopje vetvrije bouillon. Dit houdt de maag bezig.

Het HCG-dieet is het meest intens tijdens de afslankfase. Hierbij wordt naast het vermijden van koolhydraten ook goed gelet op portiegrootte. Met behulp van de ampullen Bio HCG-druppels en dit dieet verlies je tijdens de kuur gewicht. Een kuur kan tussen de 12 en 36 dagen duren afhankelijk van jouw streefgewicht.

Wanneer de afslankfase is voltooid is het aan jou om verder te gaan met het dieet. De porties kunnen wat groter worden omdat je niet meer actief bezig bent met afslanken. Je traint jezelf om koolhydraatarm te blijven eten. Met vele lekkere recepten uit het bijgeleverde boek wordt dit dieet een smakelijke ervaring. Veel van onze klanten vertellen graag hoe ze nog steeds recepten uit het boek gebruiken. Daarnaast kan je ook veel leuke recepten vinden op het internet voor koolhydraatarm eten.

 

Maak nu gebruik van het Bio HCG-dieet met een kuur van Online Bio Company

Ontdek nu het Bio HCG-dieet en leer met dit eetschema de kilo’s kwijt te raken. Bestel voor 15:00 een kuur en deze wordt meteen al de volgende dag bezorgd. Profiteer daarnaast van onze aanbiedingen en scoor met gemak 30% korting. Plaats nu een bestelling voor een Bio HCG-kuur bij Online Bio Company.