Bio HCG-dieet

Snel gewicht verliezen op gezonde, efficiënte wijze

Honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven. Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze bio hcg kuur dit ook daadwerkelijk doet! Wees eens eerlijk: je wilt niet 30 dagen slank zijn, maar de rest van je leven een slank lichaam hebben en gezond zijn. Te dikke bovenbenen? Wil jij afvallen op je bovenbenen? Op de billen en buik afvallen, is iets dat veel mensen willen…Wij werken al jaren met Bio HCG Original en dat heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd. BIO HCG Original werkt echt om af te vallen. Wij willen graag eerlijke reviews en beoordelingen van onze eigen klanten laten zien. Daarom verzamelen wij deze via Trustpilot en via recensies op onze facebookpagina.

Bio HCG Original is een afslankkuur van standaard 24 dagen, maar kan verlengd en ingekort worden. Tijdens deze periode volg je een voorgeschreven dieet. Het gehele BIO HCG Original dieet staat beschreven in het boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt gratis bij elke BioHCG Original kuur geleverd. Ter ondersteuning van het dieet start je elke morgen met de Bio HCG druppels uit de ampul. Deze vloeistof bestaat onder andere uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Dit noemen wij ook wel de drager (basisvloeistof).

Wat is het BIO HCG Original dieet?

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam. Onze afslankmethode berust zich op deze Bio HCG en een bijbehorend dieet. Wil je in korte tijd buik, billen en benen in vorm krijgen?

Waarom Bio HCG Original?

BioHCG Original is een compleet afslankprogramma met een zeer uitgebreid begeleidend boekwerk. Het boek leidt je, stap voor stap, door de afslankdagen en stabilisatiefase heen. Ook besteden wij aandacht aan de levensfase waarin je het uiteindelijk weer zelf moet gaan doen. Met onze tips gaat dat zeker lukken. Daarnaast wordt de Bio HCG Original nog handmatig geënergetiseerd. Omdat we dit nog in eigen beheer doen, kunnen wij altijd een maximale kwaliteit garanderen. En dat zien we terug in de resultaten!

Nancy: “Inmiddels ben ik maar liefst twee kledingmaten lichter en voel me direct een stuk energieker”

Jouw lichaam heeft koolhydraten nodig om de spieren van energie te voorzien. Tegenwoordig is het echter vaak het geval dat men te veel koolhydraten binnenkrijgt. Het lichaam wil deze nuttige brandstof niet kwijt en slaat het op in vetcellen, met overgewicht als gevolg. Om jouw gewicht weer omlaag te brengen is het daarom zaak de koolhydraten te beperken. Dit is de kern van het Bio HCG Original dieet. Door de inname van koolhydraten onder de dagelijks benodigde hoeveelheid te brengen moet jouw lichaam haar reserves aanspreken. Tegelijkertijd zorgt dit dieet dat je nog steeds genoeg gezonde bouwstoffen binnenkrijgt. De kracht van het dieet is het aanpassen van je eetpatroon. We adviseren in deze periode gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevatten. Door het vervangen van de hoofdmaaltijden met energiebeperkte producten ga je gewicht verliezen. Tijdens de afslankdagen ben je bewust bezig met voeding. Hier ga je veel van leren. Je zult merken dat je dit (uit automatisme) ook in de toekomst gaat gebruiken en dat is erg belangrijk om het jojo-effect te voorkomen. Dat je bent aangekomen heeft vaak te maken met een verkeerd eetpatroon. Als je eenmaal weet waar het verkeerd is gegaan (en met welke producten) dan is de kans op terugval veel kleiner.

Yvonne: “12 kilo in 6 weken, een fantastisch product!” In het kader van een nierdonatie moest ik voor de operatie 8 kg afvallen. De kuur van bioHCG van 24 ampullen beloofde een gewichtsverlies van 10 procent van je totale gewicht. Het heeft me zelfs 4 kg. meer opgeleverd. Gedisciplineerd volgen van het bijgeleverde boekje en dieet is hiervoor wel nodig, maar dat geldt voor elk dieet. Geen honger en veel energie en een goed resultaat binnen enkele weken, wie wil dat nu niet? Voor een snel resultaat beveel ik beslist dit product aan. Bijkomend positief effect is de energie die je krijgt door het volgen van de kuur.

In het kader van Verordening 1924/2006 van het Europees Parlement en Raad mogen wij helaas geen verwachting vermelden op deze website. Wel mogen wij je in de chat op onze website of per mail info@onlinebiocompany.nl adviseren. Mocht je meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ondersteuning en begeleiding

Ruim 15 jaar tevreden klanten! Mannen én vrouwen, in verschillende stadia van hun leven én met verschillende afslankdoelen, volgden het Bio HCG Original dieet. Lees hier de verhalen van hen die hun levensstijl veranderden en hierdoor hun ideale streefgewicht bereikten. Afvallen was nog nooit zo makkelijk! Het dieet is makkelijk toepasbaar en thuis te volgen. Het gratis begeleidende boekwerk bevat alle informatie die je nodig hebt. We hebben maar liefst 24 afslankdagen volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je die dag allemaal mag eten. Elke avond staat er een lekker diner op het programma. In het boek hebben we bij elke afslank dag een ander recept. Zo is er voor iedereen voldoende keus. Het boekwerk bevat ook handige overzichten met geadviseerde en verboden voeding. Zo kun je zelf ook nog eens recepten samenstellen. Staat er een product niet tussen? Vraag het ons! Ervaringen met het HCG dieet. Het Bio HCG Original dieet is al een paar jaar op de markt en wordt voortdurend aangepast. Aan de hand van jouw ervaringen en nauwkeurig onderzoek wordt de formule van de Bio HCG-druppels aangescherpt. Zo behalen we nog grotere effectiviteit. Ook het voorgeschreven Bio HCG-dieet wordt regelmatig onder de loep genomen om verbeterpuntjes te vinden.

Geen re-make maar BIO HCG Original! Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten met BIO HCG Original!

 

Walter: “Het Bio HCG dieet is mij heel erg meegevallen. Vaak eet ik onregelmatig en dacht dat dit heel erg wennen was om nu meerdere malen per dag kleine porties te eten. Niets was minder waar! De 24 dagen kuur met de ampullen heeft mijn hongergevoel voor een groot deel weggenomen en ook het eten van de voorstellen in het receptenboekje smaakten goed! Na 3 weken ben ik 11 kg afgevallen en hou me nu ook in de stabilisatie fase voor een groot deel aan de recepten. In het begin had ik nog een aantal vragen en die zijn snel beantwoord. Al met al een aanrader”!

Bij bestelling van een Bio HCG Original pakket, ontvang je alle benodigdheden:

 

 • Het gratis boekwerk ‘Beter in Balans’ met alle informatie
 • Ampullen met de Bio HCG Original vloeistof
 • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen
 • Multivitamine (strips)
 • Dit verpakt in een handige draagtas.

 

BIO HCG Original brengt vele voordelen met zich mee!

 

 • Jij wilt toch ook een betere weerstand en beter slapen?
 • Meer energie en minder risico op hart- en vaatziekten?
 • Diabetes type 2 omkeren?
 • Snel afvallen en buikvet verbranden met het voedingsschema
 • De beste voeding voor afvallen zonder spiermassa te verliezen
 • Buikvet verminderen, buikvet verbranden, je buikje kwijtraken?
 • Slankere bovenbenen
 • Slankere dijen
 • Afvallen voor mannen
 • Afvallen voor vrouwen

 

Welk gevoel gaat de verandering jou geven?

 

 • Wil jij stralend voor de spiegel staan?
 • Wil jij blij worden van je spiegelbeeld in de etalageruit?
 • Ben jij helemaal klaar met die kilo’s teveel? Je wilt ervan af en wel nu!
 • En wil jij dan ook op je ideale gewicht blijven?
 • Zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je ook klaar met al die guru’s die zeggen hoe het moet?
 • Ben je klaar met je te verstoppen in wijde kleding?
 • Wil jij ook energiek, lekker en gezond leven?

 

Kosten BIO HCG Original dieet

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Je kan voor dit bedrag rekenen op hoogwaardige kwaliteit ampullen met Bio HCG. Tevens een paar strips hoge kwaliteit vitaminepillen. Tenslotte een handig boek met alle informatie over jouw dieet. Je vindt bijvoorbeeld recepten zodat je leert om lekker én koolhydraatarm te koken. Geen re-make maar de enige echte Original! Wij gaan voor de sterkste werking met de beste afslank resultaten met BIO HCG Original!

BIO HCG Original bestellen en succesvol afslanken?

De verschillende kuren en andere dieetproducten zijn direct verkrijgbaar bij Online Bio Company. Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Begin snel met afvallen en bestel nu een Bio HCG Original kuur. Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden? Vraag het onze specialisten via de chatfunctie op de website of via de mail op info@onlinebiocompany.nl