Bio HCG dieet

Wat is het Bio HCG dieet?

 

Bij elke Bio HCG kuur hoort een speciaal dieet. Door goed te letten op wat je eet en porties in te perken bereik je snel gewichtsverlies. De kern van het Bio HCG dieet is het vermijden van koolhydraten. Dit zijn o.a. producten als brood, rijst en aardappelen maar voornamelijk zoetigheid. Snoepgoed en frisdrank komen als eerste naar voren, maar suiker zit in veel dingen waar je het niet zou verwachten. Kant-en-klaar maaltijden bevatten bijvoorbeeld vaak veel suiker om de smaak te verbeteren.

 

Uw gezinsleden eten gewoon mee!

 

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten. Bij het volgen van de Bio HCG Original kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

 

Het Bio HCG dieet | natuurlijk lekker eten

 

Het Bio HCG dieet bestaat uit ‘gewoon’ en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende (biologische) groenten en ga zo maar door. De complimenten over de lekkere maaltijden zullen niet wegblijven, neem dat maar van mij aan! De toename van jouw energie en de positieve opmerkingen vanuit jouw omgeving geven je een boost die je nooit zult vergeten. Je bent terug naar de basis gegaan en hebt je gewoonte veranderd! En wees vervolgens eerlijk naar jezelf: deze nieuwe lifestyle voelt toch veel beter?

HCG dieet carpaccio gerecht


Bio HCG als Koolhydraatarm dieet

 

Bio hcg is een koolhydraat arm dieet met meerdere voordelen. Dit Bio HCG dieet is zo opgebouwd dat de koolhydraten zoveel mogelijk worden vermeden. Maar het is niet zo dat je helemaal geen koolhydraten meer mag. Het zou namelijk ongezond zijn als je een bepaalde voedingsgroep helemaal gaat ontzien. Als je dit koolhydraat arm dieet gaat volgen gaat je lichaam de opgebouwde vetreserves in de vet cellen aanspreken. Hierdoor ga je juist de vetten verliezen. En dat is uiteindelijk wat je wilt! Je gezinsleden kunnen ook lekker mee eten, zij mogen alleen een beetje meer.

De opbouw van het Bio HCG dieet eetschema

 

Het doel van het Bio HCG dieet en het bijbehorende eetschema is je lichaam te dwingen haar reserves aan te spreken. Een overschot aan koolhydraten wordt opgeslagen in het vet voor later gebruik. Wanneer je niet genoeg koolhydraten en daarmee calorieën binnenkrijgt vult je lichaam dit aan. Het vet wordt verbrand om het tekort op te vangen. De speciale Bio HCG druppels bevorderen dit effect. Daarnaast helpen ze het hongergevoel te onderdrukken. Ook middels het Bio HCG-eetschema worden hiervoor de nodige stappen gezet. Het is onder meer aan te raden elke twee uur iets te eten, al is het maar een kopje vetvrije bouillon. Dit houdt de maag bezig.

 

Het HCG dieet het meest intens in de afslankfase

 

Tijdens het dieet wordt naast het vermijden van koolhydraten ook goed gelet op portiegrootte. Met behulp van de ampullen Bio HCG-druppels en dit dieet verlies je tijdens de kuur gewicht. Een kuur kan tussen de 12 en 48 dagen duren afhankelijk van jouw streefgewicht.

 

Je porties worden weer groter 

 

Wanneer de afslankfase is voltooid is het aan jou om verder te gaan met het dieet. De porties kunnen wat groter worden omdat je niet meer actief bezig bent met afslanken. Je traint jezelf om koolhydraatarm te blijven eten. Met vele lekkere recepten uit het bijgeleverde boek wordt dit dieet een smakelijke ervaring.

 

Beter in Balans jouw nieuwe receptenbijbel!

 

Veel van onze klanten vertellen graag hoe ze nog steeds recepten uit het boek gebruiken. Daarnaast kan je ook veel leuke recepten vinden op het internet voor koolhydraatarm eten. Hieronder kun je enkele pagina’s bekijken van het boekje Beter in Balans.

Geen honger tijdens de kuur

 

Een koolhydraat arm dieet heeft veel voordelen maar uiteraard ook nadelen. Doordat je lichaam de vetreserves aan gaat spreken, geeft het tegelijkertijd een signaal van honger af. Je lichaam vraagt vervolgens om nieuwe koolhydraten. Voor de meeste mensen onder ons is dit een valkuil. Kun jij dit hongergevoel weerstaan? Met name als je langere tijd aan het diëten bent is dit erg lastig. Wanneer je toegeeft aan dit hongergevoel worden de reserves weer bijgevuld en dan gaat het hele afslankeffect weg. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het hongergevoel tegen aan.

 

Je hongergevoel onderdrukken, makkelijker gezegd dan gedaan

 

Je hongergevoel onderdrukken is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel zou je afvallen als je geen hongergevoel zou hebben? Want honger hebben is toch wel reden nummer 1 waarom mensen het dieet dat zij volgen opgeven. Kon je nu maar dat hongergevoel onderdrukken! Wat als wij je vertellen dat onze bio hcg kuur dit ook daadwerkelijk doet!

 

Walter: “Het is me erg meegevallen en in 3 weken 11 kilo afgevallen!”

 

Het Bio HCG dieet is mij heel erg meegevallen. Vaak eet ik onregelmatig en dacht dat dit heel erg wennen was om nu meerdere malen per dag kleine porties te eten. Niets was minder waar! De 24 dagen kuur met de ampullen heeft mijn hongergevoel voor een groot deel weggenomen en ook het eten van de voorstellen in het receptenboek smaakten goed! Na 3 weken ben ik 11 kilo afgevallen en hou me nu ook in de stabilisatiefase voor een groot deel aan de recepten. In het begin had ik nog een aantal vragen en die zijn snel beantwoord. Al met al een aanrader!

Cheryl Hermes : “Wat een top-product!”

 

Wat een geweldig bedrijf met top producten. Ik heb de Bio HCG kuur gekozen en heb een compleet pakket ontvangen met ampullen, vitamine tabletten en een boekje met daarin lekkere en gezonde gerechten, helemaal compleet dus! Het is me goed bevallen en heb eigenlijk niet echt iets gemist op mijn bordje. Tussendoor had ik nog wat vraagjes en daar heb ik prima antwoord op gekregen. Uiteindelijk gaat het om de resultaten en die mogen er absoluut zijn. Nu mijn voedingspatroon zo aan blijven houden en wie weet ga ik in de toekomst weer met een kuur beginnen om nog meer kwijt te raken.

De voordelen van het Bio HCG dieet

 

  • Als je af wilt slanken helpt een koolhydraatarm dieet je eenvoudiger kilo’s te verliezen
  • Je voelt je lekkerder in je vel en krijgt automatisch meer energie
  • Door minder suiker te eten stabiliseert je bloedsuikerspiegel waardoor je je minder moe zult voelen na het eten
  • Je gewicht neemt af, je huid gaat stralen en je haardos wordt voller
  • De kans op Diabetes en hart- en vaatziekten worden verkleint

Probeer nu het Bio HCG dieet met een kuur van Online Bio Company


Ontdek nu het Bio HCG dieet en leer met dit eetschema de kilo’s kwijt te raken met een blijvend resultaat. Bestel voor 15:00 een kuur en deze wordt meteen al de volgende dag bezorgd. Profiteer daarnaast van onze aanbiedingen en scoor met gemak 30% korting. Plaats nu een bestelling voor een Bio HCG kuur bij Online Bio Company.