Bio HCG-dieet

Snel gewicht verliezen op gezonde, efficiënte wijze

Wat is het HCG-dieet?

Meer dan 60 jaar geleden ontdekte een Britse dokter dat het HCG-hormoon in combinatie met een dieet leidde tot gewichtsverlies. Het hormoon zorgde dat vet sneller werd verbrand, waardoor het dieet effectiever werd. Vandaag de dag wordt het HCG-hormoon niet meer gebruikt voor afslanken. In plaats daarvan bieden wij een geheel hormoonvrij alternatief dat dezelfde effecten teweegbrengt in het lichaam. Onze afslankmethode berust zich op deze Bio HCG en een bijbehorend dieet.

Hoe is het Bio HCG Original dieet opgebouwd?

Jouw lichaam heeft koolhydraten nodig om de spieren van energie te voorzien. Tegenwoordig is het echter vaak het geval dat men te veel koolhydraten binnenkrijgt. Het lichaam wil deze nuttige brandstof niet kwijt en slaat het op in vetcellen, met overgewicht als gevolg. Om jouw gewicht weer omlaag te brengen is het daarom zaak de koolhydraten te beperken. Dit is de kern van het Bio HCG Original dieet. Door de inname van koolhydraten onder de dagelijks benodigde hoeveelheid te brengen moet jouw lichaam haar reserves aanspreken. Tegelijkertijd zorgt dit dieet dat je nog steeds genoeg gezonde bouwstoffen binnenkrijgt.

Welke voeding is toegestaan binnen het dieet?

Het Bio HCG Original dieet richt zicht op het vermijden van koolhydraten en dierlijke vetten. Veel verschillende vormen van rundvlees, kip en kalkoen zijn vetarm en buitengewoon geschikt voor het dieet. Ook veel niet-vette vis als kabeljauw, schol, garnalen en tonijn passen goed in deze lijst. Op het gebied van groente is vrijwel alles toegestaan.

Welke voeding is verboden binnen het dieet?

Een koolhydraatarm dieet zoals het Bio HCG Original dieet probeert producten te vermijden waar veel koolhydraten in zitten. Rijst, pasta, aardappels, snoepgoed en brood staan allemaal stijf van deze dingen en zijn strikt verboden. Suikers zijn een afgeleide van koolhydraten dus ook de zoetigheid zal eraan moeten geloven. Let bij het kopen van kant en klaar eten dan ook goed op de voedingswaarden. Veel van deze producten hebben een onnodige schep extra suiker om de smaak te verbeteren. Bij het Bio HCG Original dieet wordt dan ook standaard een handig boek meegeleverd. Hierin vind je onder meer tal van verschillende verantwoorde koolhydraatarme recepten. Zo leer je meteen nieuwe mogelijkheden ontdekken voor het avondeten.

Yvonne: “12 kilo in 6 weken, een fantastisch product!”

In het kader van een nierdonatie moest ik voor de operatie 8 kg afvallen. De kuur van bioHCG van 24 ampullen beloofde een gewichtsverlies van 10 procent van je totale gewicht. Het heeft me zelfs 4 kg. meer opgeleverd. Gedisciplineerd volgen van het bijgeleverde boekje en dieet is hiervoor wel nodig, maar dat geldt voor elk dieet. Geen honger en veel energie en een goed resultaat binnen enkele weken, wie wil dat nu niet? Voor een snel resultaat beveel ik beslist dit product aan. Bijkomend positief effect is de energie die je krijgt door het volgen van de kuur.

 

Hoe lang duurt het Bio HCG-dieet?

Een standaard BioHCG kuur en dieet duurt 24 dagen, maar wij bieden ook langere en kortere opties. Het is echter belangrijk te onderkennen dat je goed blijft letten op wat je eet, ook na de kuur. Als je weer terugvalt op hetzelfde ongezonde eten als voorheen komen de kilo’s ook weer terug. Door samen met de Bio HCG kuur jezelf dit nieuwe dieet aan te wennen leer je gezonder te eten. Met een kuur van 24 dagen krijgen deze nieuwe eetpatronen de tijd om gewoontes te worden.

Ervaringen met het HCG dieet

Het Bio HCG dieet is al een paar jaar op de markt en wordt voortdurend aangepast. Aan de hand van jouw ervaringen en nauwkeurig onderzoek wordt de formule van de Bio HCG-druppels aangescherpt. Zo behalen we nog grotere effectiviteit. Ook het voorgeschreven Bio HCG-dieet wordt regelmatig onder de loep genomen om verbeterpuntjes te vinden.

Kosten HCG-dieet

Het basispakket voor een 24-daagse kuur bevat alles wat je nodig hebt voor een scherpe prijs. Je kan voor dit bedrag rekenen op hoogwaardige kwaliteit ampullen met Bio HCG. Tevens een paar strips hoge kwaliteit vitaminepillen. Tenslotte een handig boek met alle informatie over jouw dieet. Je vindt bijvoorbeeld recepten zodat je leert om lekker én koolhydraatarm te koken.

Begin nu zelf met het Bio HCG-dieet

De verschillende kuren en andere dieetproducten zijn direct verkrijgbaar bij Online Bio Company. Bij bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je bovendien voor 15:00, dan worden de bestelde producten de volgende dag al thuisbezorgd. Begin snel met afvallen en bestel nu een Bio HCG-kuur.